Şimdi Ara

ßeRaMuS--Han1mShardiGetir character tanıtımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar şöle bi konuya bakıyım dedim ama yine ben yokken yorumlar yazılmış hepinize çok teşekkür ediyorum charın itemlerinde bi kaç değişiklik yapıcam küpeleri dual dex 12,14 veya 16 pendatına pp+2 yapmayı düşünüyorum bunları yaparsam hem ap yi yükseltmiş olucam hem dfns kaybı olmuycak sadece çok ufak bir hp düşüşü yaşıycam o kadar onuda bi şekilde telafi edicem
    bu arada
    @undertakoxp hocam o zamanlar ardreamda para gitmiyordu o yüzden 40m varmış yanımda

.MstF.ve Ha$aN hocam sizde gold almamı sölemişsiniz ama char halen aynı duruyor fazlada giremiyorum zaten şu sıralar malum öss çalışıyorum
    yaza doğru preyi alıp ardreama inicem tekrar yeni halimle
    nese yine çok konuştum herkese ii forumlar,ii oyunlar yorumlar için tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Mæ® -- 18 Şubat 2008; 17:36:32 >

• hocam güzel char güle güle kullan...
  • Server:Ronark

http://img99.imageshack.us/img99/4526/2035kdamegepm9.jpg[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temple111 -- 22 Şubat 2008; 4:40:31 >
  • adramda hiç gözükmüyorsun bu aralar önceden cok görüyordum seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

quote:

Orjinalden alıntı: ReturnOfSeXy

güzel karakter ama skill barından anladğım kadarı ile minor yapmıorsun.
    vasat bi assas bile minoru warsa seni rahatca keser

wala kardeş senin dediğin gibi diyen çok adam oldu ama çoğuda fıs oldu anlıycağın yapı meselesi ben potla oynuyorum minör yapmıyorum itirazı olan varsa gelsin ws e

asas minor ile akar pot=playerlık yok demektir bence
    ah ah soyulmasam şimdi pathos'da akıyor olcaktım pk da

güzel charın ama minor en kısa zamanda öğren

• konu uzun süredir ölesine duruyordu açıkcası bende düzeltmedim chardadeğişiklikler yapıldı ayrıca uzun zamandır da minör combo yapıyorum (ws yaptıklarım nasıl minör yaptığımı bilirler) nese konuya geliyim charda ufak değişiklikler yaptım fakat koyma fırsatım olmadı foruma
    öncelikle küpeleri deiştirdim
    dex 16 hp3 ve dex 14 hp2 olmak üzere
    pendantıda +2pp yaptım biraz ap yükselsin die ama her an +1 wp yapabilirim benim işim belli olmaz
    daggerlardanda tekini deiştirdim +7 chd yerine +9 cleaverı tercih ettim +8 shardla güzel bi uyum sağladılar
    sonuç olarak bayağı ii oldu char sadece biraz hp kaybı yaşadım wp'yi satmamdan dolayı ama yinede gayet ii hp ve mp dengesi
    şu anda tek eksiğim dual pathos gloves onlarıda alınca charın max ap ve max dfnslı halini koyucam foruma
    en kısa zamanda fotoları çekip upload ederim,sizlerde görmüş olursunuz tekrardan yorumlar için tşk ederim ii forumlar ii oyunlar

• İtirazım var niye pot kullanıyon come vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: LarausseMan_tr

İtirazım var niye pot kullanıyon come vs

yukarda yazmıştım potu bırakalı çok oluyo die ama ilk mesajlara bakmışsın nese
    beramusta isen neden olmasın yaparız bi ws
  • valla bu aralar bende girmiyom ama belki bi gün vs atarız :)

pm: PIayer
  • gb alarakmı yaptın bu kadar itemi eer öleyse keşke okadar harcamasaydın dual 8 md li +3 rebit veya +8 citin setli +1 wp veya +1 pp li biri bile doru dürüst iş yapar playerlik varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

gb alarakmı yaptın bu kadar itemi eer öleyse keşke okadar harcamasaydın dual 8 md li +3 rebit veya +8 citin setli +1 wp veya +1 pp li biri bile doru dürüst iş yapar playerlik varsa

yoq hocam zaten konu başındada sölemiştim chara bırak gb yi pre bile alınmıyo düşün yani
    zaten az itemli olsamda takılırdık bileğime güveniyorum

bu arada Player hocam senlede istanbuldayken oyundan görüşmüştük bi ara ws atalım antalyaya gidince die
    müsait oldugun zaman sölersin yaparız bi ws

• quote:

quote:

gb alarakmı yaptın bu kadar itemi eer öleyse keşke okadar harcamasaydın dual 8 md li +3 rebit veya +8 citin setli +1 wp veya +1 pp li biri bile doru dürüst iş yapar playerlik varsa

yoq hocam zaten konu başındada sölemiştim chara bırak gb yi pre bile alınmıyo düşün yani

bu arada Player hocam senlede istanbuldayken oyundan görüşmüştük bi ara ws atalım antalyaya gidince die

gb almadıysan bu kadar itemi nasıl düzüyon dupemi buldun

• quote:

quote:

quote:

gb almadıysan bu kadar itemi nasıl düzüyon dupemi buldun

hocam wala 2-2.5 sene maradonda hiç çıkmazsan seninde daha iileri olur emin ol taktik budur ucuz al pahalı sat ve dupe çıktığında itemleri satıp beklerim piyasa düşünce tekrar dizerim hemde çok dahah ii erini
    inş yine dupe çıkarda aynı taktiği yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Mæ®

hocam wala 2-2.5 sene maradonda hiç çıkmazsan seninde daha iileri olur emin ol taktik budur ucuz al pahalı sat ve dupe çıktığında itemleri satıp beklerim piyasa düşünce tekrar dizerim hemde çok dahah ii erini

Çıktımı dupe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

Orijinalden alıntı: 0Mæ®

Çıktımı dupe

çıkmıştır bence

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.