Hani Para Harcamayarak Üstüne Basa Basa Söylediğin Ticaret Kavramını Bir Açıklayabilirmisin_?
Bende Ticaret Yapıyorum OYunda En Fazla +7 HB Oldu Benim Yöntemimle. Acaba Sen Nasıl Yapıyorsun Onu Merak Ettimde
konuyu hortlatmak gibi olucak ama soruna cvp veriyim zaten 2 haftadır oyuna girmiyorum fazla ticaret yapılmıyo piyasa düşük olunca soruna gelince hocam bunun bi çok yolu var +1 item alırsın +7 yapar satarsın,bosslardan drop alır onları satarsın, en çok kazandıran ise bi itemi ucuz alıp pahalı satmak bunuda ancak cin gibi olursan yaparsın zaten sürekli item piyasasını takip ediceksin ve ucuz bulunca affetmiyceksin dahası da var mesela adam ske belt satıyor diyelim başımdan geçen olay bu pm attım ne istiyosun die sordum o zamanlar piyasa yüksek normalde ske belt dual 8 md+21gb di.adama bosstan düşmüş ske dediki dual 8 md lasım hemen çıkardım verdim aldım çoğu itemim bu şekilde alındı bir diğer yöntemde piyasa yüksekken tüm itemlerini satıp gb stoklamak ve piyasa düşünce charını dizmek ben bunuda yaptım zamanında bi aralar dual 7 cleaver +7 fp setle geziyodum sen düşün artık aradaki farkı ama şu andaki durum bu ne demişler SABREDEN DERVİŞ,MURADINA ERMİŞ... her nese çok konuştum kolay gelsin herkese ii forumlar
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
konuyu hortlatmak gibi olucak ama soruna cvp veriyim zaten 2 haftadır oyuna girmiyorum fazla ticaret yapılmıyo piyasa düşük olunca soruna gelince hocam bunun bi çok yolu var +1 item alırsın +7 yapar satarsın,bosslardan drop alır onları satarsın, en çok kazandıran ise bi itemi ucuz alıp pahalı satmak bunuda ancak cin gibi olursan yaparsın zaten sürekli item piyasasını takip ediceksin ve ucuz bulunca affetmiyceksin dahası da var mesela adam ske belt satıyor diyelim başımdan geçen olay bu pm attım ne istiyosun die sordum o zamanlar piyasa yüksek normalde ske belt dual 8 md+21gb di.adama bosstan düşmüş ske dediki dual 8 md lasım hemen çıkardım verdim aldım çoğu itemim bu şekilde alındı bir diğer yöntemde piyasa yüksekken tüm itemlerini satıp gb stoklamak ve piyasa düşünce charını dizmek ben bunuda yaptım zamanında bi aralar dual 7 cleaver +7 fp setle geziyodum sen düşün artık aradaki farkı ama şu andaki durum bu ne demişler SABREDEN DERVİŞ,MURADINA ERMİŞ... her nese çok konuştum kolay gelsin herkese ii forumlar
Geç Olsada cevap Verdiğin için Teşekür Ederim. İNşallah bu aralar Dupe Çıkarda Aresde 3 Char GB Stoklucam
Hayrını Gör Çok İyi İtem Ve Charlar Ellerine Sağlık İİi Düzmüşün
seni tanıyorum çarın güzel gerçekten bana biraz item versene
quote:
Orjinalden alıntı: K4TL14M
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: XaSe®
Bu sadece Wolf'lu ap mi ?
eed kardeş sadece wolf var başka hiç bişi yoq zaten kafadada dd vardı o ssleri çekerken
Wolflu ap 1100 küsür ise bi yanlışlık var o wolfsuz olmasın benim de charımda shard8 ve md8 wardı 1340 ı buluyordu wolflu dd li
snn bn ezik dönemlerini biliom la clwer görewine girerdin bn de partyleri kurar içerde afk bırakırdım hatta adım tekin16 y dı belki hatırlarsın la napmışın çarı fıstık gibi olmuşş hll olsun la hüzünlendim seni görünce....
@SleMm hocam tşk ederim yorumun için elimizden geldiğince yaptık bişiler işte @_MOD_ usta sende saol bizde seni tanıyoruz ama bi ws atamadık @Txrayt wala hocam bu hale gelene kadar neler çektiğimi bi ben bilirim az uğraşmadım bu duruma getirebilmek için ama sonuç olarak başardım zamanında herkes gibi bizde eziktik konuya fazla bakamıyom arasıra girebiliyorum işe girdimde çalışmaktan vakit kalmıyo nese yine çok konuştum herkese ii forumlar yorumlar için tekrar tşk ederim
Ya neden herkes item yaptıktan sonra exp kasmıo hayret ediyorum. Senin için sölemiyorum. Bazı arklar toplu gb alıp spike açıldıktan sonra hemen ardream koşarlar. Sende itemlerini yapmış ardream koşmuşsun. Ardream'ın lwl sınırı 59. Bu lwl'ı yapmak hiçte zor deyil. Neden lwl atlayıp birkaç ap ve defans yükseltip gitmiyorsunuz? Bunu hiç anlamış deyilim. Böyle çok gördüm adam lwl 55 seek 36-80 Full rebith cihitin dual rebith shard takmış ardream kasıo. Bi gidip 59 olup ardream yapmaktan hiçte zarar gelmez aksine yarar olur. Yalnış düşünüosam söleyin yani...
quote:
Orjinalden alıntı: llOuSll
Ya neden herkes item yaptıktan sonra exp kasmıo hayret ediyorum. Senin için sölemiyorum. Bazı arklar toplu gb alıp spike açıldıktan sonra hemen ardream koşarlar. Sende itemlerini yapmış ardream koşmuşsun. Ardream'ın lwl sınırı 59. Bu lwl'ı yapmak hiçte zor deyil. Neden lwl atlayıp birkaç ap ve defans yükseltip gitmiyorsunuz? Bunu hiç anlamış deyilim. Böyle çok gördüm adam lwl 55 seek 36-80 Full rebith cihitin dual rebith shard takmış ardream kasıo. Bi gidip 59 olup ardream yapmaktan hiçte zarar gelmez aksine yarar olur. Yalnış düşünüosam söleyin yani...
ben buna sadece üşengeçlik diyorum hocam kasmak istesem zaten şimdiye 70+ bile olurdum ama 58 lvl de yetiyor pekte bişi değişmiyor 59 olunca bide vaktim yoq fazla akşam işten gelince yorgun oluyorum oyuna bile girmiyorum
hort bu arada çar süper
MASSACRE Kuzusporun clanıydı demı humanda orc oldu sonra kendısı bug çunun dupecının önde gidenıdır yanı eskıden öleydı deım 2 sene önce sımdı akıllanmısmıdır bılmem
quote:
Orjinalden alıntı: aMiraL_
MASSACRE Kuzusporun clanıydı demı humanda orc oldu sonra kendısı bug çunun dupecının önde gidenıdır yanı eskıden öleydı deım 2 sene önce sımdı akıllanmısmıdır bılmem
evet dogru kuzunun klanıydı bide şimdi bug falan yapmıyor sanırım ncs bastı galiba yeni adıTombala
@lev@ yorumun için teşekkür ederim oyunu bayağı boşladım uzun süredir girmiyorum @Amiral_ hocam bilemiycem ben M4SSACRE de iken DlwKuzu kraldı genelde çok girmiyodu o yüzden pek muhabbetimiz olmadı. @qu1t ahmet hocam sende foruma uğramıyon hiç gözlerimiz yollarda kaldı özletme kendini arada uğra
quote:
@qu1t ahmet hocam sende foruma uğramıyon hiç gözlerimiz yollarda kaldı özletme kendini arada uğra
valla ömerim öss ye hazırlancaz die dersleri kırdık dersleri düzeltmek için zorlanıorum biras vaktim olsa hep buradayım biliosun :)
cok güzel charın var özendim doğrusu bence hemen bi gold çek
cok guseL carın var ..!!!
itemlerin ve charın çok guzel dostum gold al kitle bence itemlerini daha kitlemedisen :)
Sen ardream da 40m le mi dolaşıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: |TuTu|
charda ytl ile alınmış item yokmuş 3 senedir cypherdayım asasıma ticaretle daha rol takamadım
ticaret yeteneqine baqlı bır ıs sen 3 senedır rol alamamısın adam 3 ay takılmıstır charını dızmıstır kendinle kıyaslayıp onu suclayamazsın bu arada charı qayet ıyı beramus ardreamda arkadasın charıyla az bır sure takıldım +9 itemleri olan adam fala olsa hem +9 itemi olan hemde oyunu iyi bilen biri yok denecek kadar az bence...