Şimdi Ara

ßeRaMuS--Han1mShardiGetir character tanıtımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kereo_fb

Hani Para Harcamayarak Üstüne Basa Basa Söylediğin Ticaret Kavramını Bir Açıklayabilirmisin_?

Bende Ticaret Yapıyorum OYunda En Fazla +7 HB Oldu Benim Yöntemimle.
    Acaba Sen Nasıl Yapıyorsun Onu Merak Ettimde

konuyu hortlatmak gibi olucak ama soruna cvp veriyim zaten 2 haftadır oyuna girmiyorum fazla ticaret yapılmıyo piyasa düşük olunca
    soruna gelince hocam bunun bi çok yolu var
    +1 item alırsın +7 yapar satarsın,bosslardan drop alır onları satarsın,
    en çok kazandıran ise bi itemi ucuz alıp pahalı satmak bunuda ancak cin gibi olursan yaparsın zaten sürekli item piyasasını takip ediceksin ve ucuz bulunca affetmiyceksin
    dahası da var mesela adam ske belt satıyor diyelim başımdan geçen olay bu
    pm attım ne istiyosun die sordum o zamanlar piyasa yüksek normalde ske belt dual 8 md+21gb di.adama bosstan düşmüş ske dediki dual 8 md lasım hemen çıkardım verdim aldım çoğu itemim bu şekilde alındı
    bir diğer yöntemde piyasa yüksekken tüm itemlerini satıp gb stoklamak ve piyasa düşünce charını dizmek ben bunuda yaptım zamanında
    bi aralar dual 7 cleaver +7 fp setle geziyodum sen düşün artık aradaki farkı ama şu andaki durum bu
    ne demişler SABREDEN DERVİŞ,MURADINA ERMİŞ...
    her nese çok konuştum kolay gelsin herkese ii forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

konuyu hortlatmak gibi olucak ama soruna cvp veriyim zaten 2 haftadır oyuna girmiyorum fazla ticaret yapılmıyo piyasa düşük olunca
    soruna gelince hocam bunun bi çok yolu var
    +1 item alırsın +7 yapar satarsın,bosslardan drop alır onları satarsın,
    en çok kazandıran ise bi itemi ucuz alıp pahalı satmak bunuda ancak cin gibi olursan yaparsın zaten sürekli item piyasasını takip ediceksin ve ucuz bulunca affetmiyceksin
    dahası da var mesela adam ske belt satıyor diyelim başımdan geçen olay bu
    pm attım ne istiyosun die sordum o zamanlar piyasa yüksek normalde ske belt dual 8 md+21gb di.adama bosstan düşmüş ske dediki dual 8 md lasım hemen çıkardım verdim aldım çoğu itemim bu şekilde alındı
    bir diğer yöntemde piyasa yüksekken tüm itemlerini satıp gb stoklamak ve piyasa düşünce charını dizmek ben bunuda yaptım zamanında
    bi aralar dual 7 cleaver +7 fp setle geziyodum sen düşün artık aradaki farkı ama şu andaki durum bu
    ne demişler SABREDEN DERVİŞ,MURADINA ERMİŞ...
    her nese çok konuştum kolay gelsin herkese ii forumlar

Geç Olsada cevap Verdiğin için Teşekür Ederim.
    İNşallah bu aralar Dupe Çıkarda Aresde 3 Char GB Stoklucam

• Hayrını Gör Çok İyi İtem Ve Charlar Ellerine Sağlık İİi Düzmüşün
  • seni tanıyorum çarın güzel gerçekten
    bana biraz item versene
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

Bu sadece Wolf'lu ap mi ?

eed kardeş sadece wolf var başka hiç bişi yoq zaten kafadada dd vardı o ssleri çekerken

Wolflu ap 1100 küsür ise bi yanlışlık var o wolfsuz olmasın benim de charımda shard8 ve md8 wardı 1340 ı buluyordu wolflu dd li

• snn bn ezik dönemlerini biliom la clwer görewine girerdin bn de partyleri kurar içerde afk bırakırdım hatta adım tekin16 y dı belki hatırlarsın la napmışın çarı fıstık gibi olmuşş hll olsun la hüzünlendim seni görünce....
  • @SleMm
    hocam tşk ederim yorumun için elimizden geldiğince yaptık bişiler işte
    @_MOD_
    usta sende saol bizde seni tanıyoruz ama bi ws atamadık
    @Txrayt
    wala hocam bu hale gelene kadar neler çektiğimi bi ben bilirim
    az uğraşmadım bu duruma getirebilmek için ama sonuç olarak başardım
    zamanında herkes gibi bizde eziktik
    konuya fazla bakamıyom arasıra girebiliyorum
    işe girdimde çalışmaktan vakit kalmıyo
    nese yine çok konuştum herkese ii forumlar yorumlar için tekrar tşk ederim

• Ya neden herkes item yaptıktan sonra exp kasmıo hayret ediyorum. Senin için sölemiyorum. Bazı arklar toplu gb alıp spike açıldıktan sonra hemen ardream koşarlar. Sende itemlerini yapmış ardream koşmuşsun. Ardream'ın lwl sınırı 59. Bu lwl'ı yapmak hiçte zor deyil. Neden lwl atlayıp birkaç ap ve defans yükseltip gitmiyorsunuz? Bunu hiç anlamış deyilim. Böyle çok gördüm adam lwl 55 seek 36-80 Full rebith cihitin dual rebith shard takmış ardream kasıo. Bi gidip 59 olup ardream yapmaktan hiçte zarar gelmez aksine yarar olur. Yalnış düşünüosam söleyin yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: llOuSll

Ya neden herkes item yaptıktan sonra exp kasmıo hayret ediyorum. Senin için sölemiyorum. Bazı arklar toplu gb alıp spike açıldıktan sonra hemen ardream koşarlar. Sende itemlerini yapmış ardream koşmuşsun. Ardream'ın lwl sınırı 59. Bu lwl'ı yapmak hiçte zor deyil. Neden lwl atlayıp birkaç ap ve defans yükseltip gitmiyorsunuz? Bunu hiç anlamış deyilim. Böyle çok gördüm adam lwl 55 seek 36-80 Full rebith cihitin dual rebith shard takmış ardream kasıo. Bi gidip 59 olup ardream yapmaktan hiçte zarar gelmez aksine yarar olur. Yalnış düşünüosam söleyin yani...

ben buna sadece üşengeçlik diyorum hocam kasmak istesem zaten şimdiye 70+ bile olurdum
    ama 58 lvl de yetiyor pekte bişi değişmiyor 59 olunca
    bide vaktim yoq fazla akşam işten gelince yorgun oluyorum oyuna bile girmiyorum

• hort bu arada çar süper
  • MASSACRE Kuzusporun clanıydı demı humanda orc oldu sonra kendısı bug çunun dupecının önde gidenıdır yanı eskıden öleydı deım 2 sene önce sımdı akıllanmısmıdır bılmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL_

MASSACRE Kuzusporun clanıydı demı humanda orc oldu sonra kendısı bug çunun dupecının önde gidenıdır yanı eskıden öleydı deım 2 sene önce sımdı akıllanmısmıdır bılmem

evet dogru kuzunun klanıydı
    bide şimdi bug falan yapmıyor sanırım ncs bastı galiba yeni adı
    Tombala
  • @lev@
    yorumun için teşekkür ederim oyunu bayağı boşladım uzun süredir girmiyorum
    @Amiral_
    hocam bilemiycem ben M4SSACRE de iken DlwKuzu kraldı genelde çok girmiyodu o yüzden pek muhabbetimiz olmadı.
    @qu1t ahmet hocam sende foruma uğramıyon hiç gözlerimiz yollarda kaldı
    özletme kendini arada uğra
  • quote:

@qu1t ahmet hocam sende foruma uğramıyon hiç gözlerimiz yollarda kaldı
    özletme kendini arada uğra

valla ömerim öss ye hazırlancaz die dersleri kırdık dersleri düzeltmek için zorlanıorum biras vaktim olsa hep buradayım biliosun :)
  • cok güzel charın var özendim doğrusu
    bence hemen bi gold çek
  • cok guseL carın var ..!!!
  • itemlerin ve charın çok guzel dostum gold al kitle bence itemlerini daha kitlemedisen :)
  • Sen ardream da 40m le mi dolaşıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: |TuTu|

charda ytl ile alınmış item yokmuş 3 senedir cypherdayım asasıma ticaretle daha rol takamadım

ticaret yeteneqine baqlı bır ıs sen 3 senedır rol alamamısın adam 3 ay takılmıstır charını dızmıstır kendinle kıyaslayıp onu suclayamazsın bu arada charı qayet ıyı beramus ardreamda arkadasın charıyla az bır sure takıldım +9 itemleri olan adam fala olsa hem +9 itemi olan hemde oyunu iyi bilen biri yok denecek kadar az bence...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.