böylede idare ediyor bide şimdi ufak ufak minör yapmaya başladım 2x ama çok laq oluyor minör işlemio bazen
sen inanılmaz bi adamsın bu ticaretle daha cok işler yaparsın atak yok atak yok die saçmalamayın önce durdur sonra vur diye bir taktik vardır arkadaşımız bunu yapıyo ve bence cok başarılı olur hem yatmaz hemde yatırır adam da bilir 1,5k atak yapmasını ama def düşcek 500-600e gerçekten çok akıllısın kardeşim bu taktikle istedigini yaparsın bi de en yeni charını görmek isterim bir mahsuru yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: mmtcesaaa
sen inanılmaz bi adamsın bu ticaretle daha cok işler yaparsın atak yok atak yok die saçmalamayın önce durdur sonra vur diye bir taktik vardır arkadaşımız bunu yapıyo ve bence cok başarılı olur hem yatmaz hemde yatırır adam da bilir 1,5k atak yapmasını ama def düşcek 500-600e gerçekten çok akıllısın kardeşim bu taktikle istedigini yaparsın bi de en yeni charını görmek isterim bir mahsuru yoksa
bu arada yorumun için çok tşk ederim keşke herkes senin gibi düşünse %70 %80 atack çok az dior ama dfns ve hp ye hiç bakmıyolar birazdan upload eder koyarım fotoları
MASSACRE akarr :G ben oyunu bıraktım çok mutluyum darısı ba$ına
konuyu sürekli güncelliyon herhalde hastayım senin itemlere kitlemedim itemleride deme bana sakın ha geçenlerde dwln1tro soyulmuş. sende itemleri kitlemediysen bana pm fln atma oyunda küsüşürüz.
quote:
Orjinalden alıntı: 4anil
MASSACRE akarr :G ben oyunu bıraktım çok mutluyum darısı ba$ına
eed sende bıraktın be hocam Shabbyz de MASSACRE de takılıyoz onla bazen
@Dj_star saol hocam yorumların için ama kitlemedim itemleri resim koycam hata verior sayfa görüntülenemiyor bi kaç defa daha deniyim olursa koyarım ^^
şimdilik son fotolar bunlar arkadaşlar üstteki fotoda ap max kaç olcak die denedim bu itemlerle 1275 i gördüm dex 15 sc de vardı
char manyak olmuş. hastayım senin chara
bende +9 ib almayı düşünüyorum. ytl ile eğer satan fln varsa clanda bilgin olsun.(ankaradan)
dier şardda +8 sanıosam cok güsel çarın war darısı başıma ama zor gibi görünüyo
quote:
Orjinalden alıntı: dj_star
bende +9 ib almayı düşünüyorum. ytl ile eğer satan fln varsa clanda bilgin olsun.(ankaradan)
hocam bişi diycemde kızma bi item için oyuna para verme kendinde yaparsın +9 ib olmasada +8 ib işini görür
quote:
dier şardda +8 sanıosam cok güsel çarın war darısı başıma ama zor gibi görünüyo
yoq birader +8 deil diğeri +3 reb 96 ap satılcak o item (o fotoda sadece ap en fazla kaç olcak die onu takmıştım colddan fazla atağı varda )
eme nin bi fotosu yoq ama oyunda değilim şu anda girdiğimde onuda çeker ss atarım
tmm kardes saol bilio msun bu siteye girdigimde en fazla snn carını merak ediom Vallaha bi de olympia daki returns_53 mü ne ama en fazla sen human olsan tam süper olcak ganımca ama sen bilirsin tabi
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
quote:
Orjinalden alıntı: dj_star
hocam bişi diycemde kızma bi item için oyuna para verme kendinde yaparsın +9 ib olmasada +8 ib işini görür
+8 var zaten şu anda (no reb.)
quote:
tmm kardes saol bilio msun bu siteye girdigimde en fazla snn carını merak ediom Vallaha bi de olympia daki returns_53 mü ne ama en fazla sen human olsan tam süper olcak ganımca ama sen bilirsin tabi
Human olmayı bi zamanlar bende düşünüyodum ama pre bile almıyorum human olmak için nts lasım nts içinde gold pre lasım 2 defa o yüzden şimdilik böle dwm
quote:
Human olmayı bi zamanlar bende düşünüyodum ama pre bile almıyorum human olmak için nts lasım nts içinde gold pre lasım 2 defa o yüzden şimdilik böle dwm
doru sölüon kardes zaten bn hep human kastıgım için söledim ama sende karus kasmayı sewio olabilirsin ama dönmek istiosan saece cash yoluyla ucuza kapatırsın
Güzel Char...
Nick dışında char süper atak az diyenler defansa ve hpye bi bakın derim
quote:
Orjinalden alıntı: BladerMaster
quote:
doru sölüon kardes zaten bn hep human kastıgım için söledim ama sende karus kasmayı sewio olabilirsin ama dönmek istiosan saece cash yoluyla ucuza kapatırsın
açıkcası orc olmayıda sevmio değilim hoşuma gidiyo orc olmak @V3 tşk ederim hocam @saja_2 hocam yorumun için tşk ederim ama nickim akılda kalıcı o yüzden koymuştum zamanında aynı zamanda özentilik söz konusu deil forumda gördüğüm bi nickti hoşuma gitti koydum bu kadar basit
Hani Para Harcamayarak Üstüne Basa Basa Söylediğin Ticaret Kavramını Bir Açıklayabilirmisin_?
Bende Ticaret Yapıyorum OYunda En Fazla +7 HB Oldu Benim Yöntemimle. Acaba Sen Nasıl Yapıyorsun Onu Merak Ettimde