Şimdi Ara

## ßeRamuS HumanLarı indirtin artık şu sembolu moradondan !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanlış topic e açmışım sorry. yeniden upladım buyrun. ayrıca belirtmek istediğim adamların bayrağını indirtelim şu moradondan.

## ßeRamuS HumanLarı indirtin artık şu sembolu moradondan !!

ilk açtığım topic i delete pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eyupa -- 10 Kasım 2007; 20:23:52 >

• ne sakıncası var ? bari oyunda kişisel kararlara hoşgörü duyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrfgyhu

ne sakıncası var ? bari oyunda kişisel kararlara hoşgörü duyun

+
  • bencede bi sakıncası yoq o symbol lafamiglia clanının sembolu galiba cok güzel bi CLan bence oyundakilere müdahele etcegine git sokakta türküm müslümanım die geçinen boynuna hac takan insanlara müdahale et !!^^
  • insanların kararlarına dusuncelerine saygı duymak lazım Türklere bi laf etmıyorlarsa yapabılırler sen yaptıgın pek hos degıl ingiliz neden Türk bayragı koysunki :s
  • gerekLı cvpLar werıLmıs...herhangı bı satasma ıcermıyosa bnce herkes ıstedıgı semboLu koymakta ozgur
  • istediği sembolü koysun hem sıkıyorsa ilk sıralara yükselsin ben ayasofyanın alt clanındayım az kaldı yetiştik sayılır indircez...
  • LegFamilia yabancı bi clan...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raoncamp -- 11 Kasım 2007; 0:46:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: raoncamp

Bu Topici Acan Arkadas 'i Siddetle kiniyorum.

ne alakasi Şimdi ?

Oyun Zaten YabanciLara ait.. BeLLi Ki Onlarda YabancıLar.. iyi oyuncular bulundugu yeri hak edene saygı duyacaksın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raoncamp -- 11 Kasım 2007; 0:47:46 >
  • alakasız bi soru olcak ama şu an oyun kaçıncı patchde 2 aydır girmiyorum
  • bizde koymustuk onu ama amacımız teröre karşı sihay bandazjdı. niyetlerini asla bilemezsin.
  • Sırıtıyor hakkaten. Xigenonda 2 ırkında tüm bayrakları AY YILDIZ Beramuslu arkadaşlardan bu gayreti bekliyoruz inşallah düşürürler o simgeyide tam olur. Kıllık yaratmayın HAÇ işaretine Savunana 2x
    Hadi hayırlı traşlar
  • LaFamiglia Clanı yabancıLArdan oLuşuo....O oyuncuLAr türkLere saygı gösterio Bizimde onLara Göstermemiz LAzım bence Bende buLundum o cLanda 2 gün süreçte herkez cok iyiydi....
  • ya siz nasıl anlıyorsunuz lafları? ben şu clan kötü küfür ediyor böle böle yapıyor mu dedim. şu sembol u indirtin yakışmamış türk bayraklarının ayyıldız ların yanına hac işareti. çok mu güzel duruyor bunu mu kastetmek istiyorsunuz ?
  • LaFamiglia clanına güzel clan diyen adamlar beramusta oynamyıordur! Ben Hq keserken hepsi başıma toplandı sonra yanıma Falconları provoke yaptılar ve kendileri dalıyorken sinirimden press ok yapıp bidaha daldım hayvana gene öldürdüler bossu kestiler kutu bana çıkınca Türklere dinimize sövdüler ve bana 4 taş bastılar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fs4ne

LaFamiglia clanına güzel clan diyen adamlar beramusta oynamyıordur! Ben Hq keserken hepsi başıma toplandı sonra yanıma Falconları provoke yaptılar ve kendileri dalıyorken sinirimden press ok yapıp bidaha daldım hayvana gene öldürdüler bossu kestiler kutu bana çıkınca Türklere dinimize sövdüler ve bana 4 taş bastılar!

ben güzel clan dedim ama gorunüs olarak fln :P uyumlu adamların herşeyi karus oldugum için kim ne yaptı napar bilemiyorum
  • bence bu zor gunlerımızde bayragımızı ıyı bır sekılde temsıl etmemız gerekır o yuzden lutfen beramsudakı arkklar onu ındırsınler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.