Şimdi Ara

Erasmus için Çek vizesi almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bahar dönemi Çekya'ya gitmek için hak kazandım ama şu vize işleri kafamı kurcalamakta. Başvuruyu Ankara'dan yapacağım, belgelerim hazır ancak çeviri ve özellikle apostil işi canımı sıkıyor. Okulun verdiği nomination belgesi dahil tüm belgelere apostil mi gerekiyor yoksa bu apostil yalnızca adli sicil kaydı için mi gerekli? Bir de bu çeviri olayında noyer onayı filan nasıl oluyor? Bir bilen, daha önce Ankara Büyükelçiliğinden vize alan varsa bana yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.
    Biraz önce okuduğum bir FB postunda apostil sanırım sadece sicil kaydında isteniyor.

Ben Avusturya'ya gittiğimde İngilizce belgeleri kabul etmişlerdi, hiç çeviri masrafı olmamıştı. İngilizce belgenin kabul edilip edilmediğinden emin olun.
    Bölümünüzden giden olmuşsa daha önce en doğru bilgiyi ondan alabilirsiniz.

Daha çok cevap almak için konu dışına açın bu konuyu.
    İyi bir Erasmus diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ülkenin vize yöntemleri/alışkanlıkları farklı oluyor. Bunu konsolosluğa ya da aracı firmaya sormak lazım. Genel olarak İngilizce dokümanlar her yerde kabul görüyor ama sormak lazım. Eski demirperde ülkelerinin vize süreçleri daha katı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 26 Ocak 2020; 12:18:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.