Şimdi Ara

Erasmus için sırt çantası yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar eylülde erasmusa gidiyorum ve okulun devam zorunluluğu olmadığı ve geçmek kolay olduğu için genelde vaktimin çoğunu gezilerde harcayacağım.Tabiki bu durumda sırt çantasından başka alternatif kalmıyor bnm görüp begendiğim şu. Deuter quantum 70+10+18

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=29&alt_kat_id=387&id=7199

bana fonsiyonel güzel geldi başka alternatif çıkmazsa almadan önce bi yerde denemeyide düşünüyorum.

buna siz ne dersiniz yetermi? Bildiğiniz daha iyi alternatifler varmı? Bu arada boy 190 kilo 90

• bence bu güzel

Erasmus için sırt çantası yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Camera -- 31 Temmuz 2012; 14:13:53 >
  • niye bu kadar büyük çanta alıyosun peki? tek çantayla gidicem diyosan tamam ama bitane bavul 1 tane normal 3 gözlü sırt çantası sana yeter. içine 1 ayakkabı 1 tişört 1 pantolon 1 havlu 1 tane 1.5 lt su + cüzdan anahtar vs çok rahat sığar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

erasmus için sırt çantası ne demek.

haklısın düşük olmuş erasmuta kullanmak üzere nasıl :)
  • nereye gitcen??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

niye bu kadar büyük çanta alıyosun peki? tek çantayla gidicem diyosan tamam ama bitane bavul 1 tane normal 3 gözlü sırt çantası sana yeter. içine 1 ayakkabı 1 tişört 1 pantolon 1 havlu 1 tane 1.5 lt su + cüzdan anahtar vs çok rahat sığar.

tek bavul gitmeyi düşünüyorum yer ve ben polonyadan ayrılırsam 1 aydan önce geri dönmem yani 1 aylık ihtiyaçları karışalayacak birşey olmalı gönderdiğim ürünün içinde 18 l lik bir mini çantada var bırakabildiğim yerde hostellerde vs çantayı bırakıp mini çantayla günlük gezileri düşünüyorum işin aslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanami

quote:

niye bu kadar büyük çanta alıyosun peki? tek çantayla gidicem diyosan tamam ama bitane bavul 1 tane normal 3 gözlü sırt çantası sana yeter. içine 1 ayakkabı 1 tişört 1 pantolon 1 havlu 1 tane 1.5 lt su + cüzdan anahtar vs çok rahat sığar.

tek bavul gitmeyi düşünüyorum yer ve ben polonyadan ayrılırsam 1 aydan önce geri dönmem yani 1 aylık ihtiyaçları karışalayacak birşey olmalı gönderdiğim ürünün içinde 18 l lik bir mini çantada var bırakabildiğim yerde hostellerde vs çantayı bırakıp mini çantayla günlük gezileri düşünüyorum işin aslı

yani bu çantadan aslında bir çanta daha çıkıyor diyorsun? o zaman alınabilir. yalnız şu dağ sporu için malzeme satan dükkanlarda kaliteli olanlar vardır ama daha pahalı olur tabi

• Hangi şehire gidiyorsun Polonya'da?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kanami

quote:

yani bu çantadan aslında bir çanta daha çıkıyor diyorsun? o zaman alınabilir. yalnız şu dağ sporu için malzeme satan dükkanlarda kaliteli olanlar vardır ama daha pahalı olur tabi

verdiğim linktekine baktınmı baktınmı o nasıl?

Poznana gidiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.