Şimdi Ara

Erasmus-Polonya [ss] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
28
Favori
13.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Ben heryerde yaşayabilecek bi insanımdır ama Macaristan'a ilk geldiğimde ben de şok yaşamıştım birkaç gün. Zamanla alışırsın. Takma kafana. Sakın dönmek gibi de bir hata yapma

ne gibi zorluklar yaşadın hocam

Okulla ilgili bi sorun çıktı onun dışında zorluk yaşamadım. Sadece şehri beğenmedim. Çok küçük, kasvetli, soğuk, sessiz sakin bir şehir. Binalar çevre falan 70lerden kalma. O yüzden şok olmuştum
  • Krakow merkezden Auschwitz e nasıl gittin hocam?Dediğim gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Krakow merkezden Auschwitz e nasıl gittin hocam?Dediğim gibi mi?

Merkezden Auschwitz gar gibi bir yerden otobüsle gittik. Sizin dediğiniz nasıldı? Gözden kaçırmışım sanırım..
  • takip. bende seneye ordayım insallah
  • Çok iyi benim bi arkadaşta Roma ya gitti çok iyi bence
  • 30mbit internet 36 tl vay be..

Bir de hostel demeyin ya Hostel adında bir film vardı o aklıma geliyor psikolojim bozuluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 23 Ekim 2012; 2:09:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

30mbit internet 36 tl vay be..

Bir de hostel demeyin ya Hostel adında bir film vardı o aklıma geliyor psikolojim bozuluyor..

muhahahahah aynen ya

• TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Merkezden Auschwitz gar gibi bir yerden otobüsle gittik. Sizin dediğiniz nasıldı? Gözden kaçırmışım sanırım..

Araba kiralayabilirsiniz demistim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Araba kiralayabilirsiniz demistim ;)

Hatırladım hocam. Zaten krakow dönüşü herkesin dediği, bir daha ki sefere araba kiralayalım oldu.
  • bende polonya düşünüyorum hocam. takipteyim
  • Geçen cumartesi gittiğimiz Lodz gezisinden birkaç resim ekledim. Ayrıca senenin ilk karı'da lodz'a giden tren yolculuğu sırasında başladı, gerçi varşova'ya döndüğümüzde de her yer beyaza bürünmüştü.
  • quote:

Geçen cumartesi gittiğimiz Lodz gezisinden birkaç resim ekledim. Ayrıca senenin ilk karı'da lodz'a giden tren yolculuğu sırasında başladı, gerçi varşova'ya döndüğümüzde de her yer beyaza bürünmüştü.

Lodz'da skllmyh ile görüştünüz mü
  • quote:

Evet beyler bu hafta Polonya'ya uçuyorum. Bunu burada söylememin sebebi, bende konu dışının çoğunluğu gibi asosyallik konusundan muzdaribim. Sosyal fobilerimden kaçarak bu işin olmayacağını anladım ve tam tersi üstüne gitmeye karar verdim. Bu sebeple üniversitenin bana verdiği en büyük fırsatlardan, erasmus programını değerlendirmeye karar verdim. Bu benim için yüzme bilmiyorken okyanusun ortasına bırakılmak gibi bir şey olacak ama kararlıyım değişmek için.

Burada deneyimlerimi ve değişimleri elimden geldiğince aktarmayı düşünüyorum. Tabi sizinde öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Erasmus konusunda bilgi almak isteyenler, aşağıdaki siteden tüm merak ettiklerinize bakabilirsiniz..

www.erasmusum.com

Resimler hesap makinesiyle çekildiğinden çok kötü..

Varşova

KRAKOW

Łódź

danzig koridoruna gitinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Geçen cumartesi gittiğimiz Lodz gezisinden birkaç resim ekledim. Ayrıca senenin ilk karı'da lodz'a giden tren yolculuğu sırasında başladı, gerçi varşova'ya döndüğümüzde de her yer beyaza bürünmüştü.

"skllmyh" ??? Google'da aradım ama bulamadım hocam. Sonunda bu smile'ı kullandığınıza göre pek iyi bir şey değil.

• quote:

quote:

quote:

"skllmyh" ??? Google'da aradım ama bulamadım hocam. Sonunda bu smile'ı kullandığınıza göre pek iyi bir şey değil.

kendisi şuan lodz üniversitesinde okuyor

konusu vardı linki :http://resim.donanimhaber.com/m_66154327/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: dogusekin

Hayır gitmedik. Sanırım dediğiniz yer Gdansk yakınlarında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kendisi şuan lodz üniversitesinde okuyor

konusu vardı linki :http://resim.donanimhaber.com/m_66154327/mpage_1/key_/tm.htm

Yok hocam, bu kounudan bile haberim yoktu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogusekin

Hayır gitmedik. Sanırım dediğiniz yer Gdansk yakınlarında.

2.DÜNYA SAVAŞININ BAŞLANGIÇ NOKTASI DANZİG
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.