polonyada yahudi kesim daha fazladır ve yahudiler diğer dinlere karşı hoşgörü sahibi değillerdir avrupanın çoğu ortodoks veya katolik sen gidip yahudileri bulmuşun teprik
Adam piyanist filmini izleyipte gelmiş beyler
Bu arada hayırlı olsun hocam bende bu sene gidiyorum ama 4 senelik :) varşovadayım bende lazarski üniversitesi
Kötüde olsa birkaç resim ekledim.
Ek: Beklenen resimlerin bunlar olmadığını biliyorum.(!)
quote:
Orijinalden alıntı: bloodmoney09
Bize istediğimizi ver o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
quote:
Bize istediğimizi ver o zaman.
Fotoğraf çekmelik çok güzel kareler görüyorum da, nasıl çekeceksin? Ne bahaneyle?
Ben heryerde yaşayabilecek bi insanımdır ama Macaristan'a ilk geldiğimde ben de şok yaşamıştım birkaç gün. Zamanla alışırsın. Takma kafana. Sakın dönmek gibi de bir hata yapma
Geçen seneki erasmusumdan fotoğraf koyayım da, gitmeyi düşünenlerin canı çeksin
Neyse vazgeçtim, foruma fotorğaf konulmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK
Ben heryerde yaşayabilecek bi insanımdır ama Macaristan'a ilk geldiğimde ben de şok yaşamıştım birkaç gün. Zamanla alışırsın. Takma kafana. Sakın dönmek gibi de bir hata yapma
Yok hocam öyle bir hata yapmam. Daha 3. günde alışmıştım zaten. Şuan 3. haftanın içindeyim, keyfim yerinde. Zaten aileyi filan düşünecek zaman kalmıyor gezip tozmaktan.
Foruma yığınla fotoğraf koyarım da sonradan başımız ağrır +18 diye :) ama şöyle bir güzellik yapabilirim; www.klubowa.pl diye bir site var.Bu sitenin fotoğrafçıları tüm Polonya da her gece bar bar gezip fotoğraf çekiyor,gitmek isteyenlere belki bir fikir olabilir.
Dip Not:Biz ordayken de çok fotoğrafımız çekilmişti,kendi fotoğraflarımızı ertesi gün siteden bulup indiriyorduk
Siteye girdikten sonra galerie diye sekme var yukarıda,ona tıklayın,sonrasında gelecek haritadan şehir seçin,sonrasında albümler geliyor,iyi izlemeler
mesaj şurda dursun sorucam bişeyler
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
hangi ulkeye gitmiştiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!
İyi yakalamışsın hocam.
@bozbirik
Yine o resimler seviyeli çıkmış.
quote:
quote:
İyi yakalamışsın hocam.
@bozbirik
kızlar ve erkeklerle aranız nasıl? erkekler kızlara göre daha cocuksu duruyor benim gözümde. kızlar her zaman olgun davranıyor ve olduğundan cok daha büyük gösteriyor ve hareket ediyorlar. erkeklerse tam tersi.
Bu arada Polonya'da ki ucuz elektronik marketler hangileri? Fotoğraf makinesi ve ps3 oyunları almak istiyorum. Mesela saturn var ancak fiyatlar aşağı yukarı Türkiye ile aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
quote:
quote:
İyi yakalamışsın hocam.
@bozbirik
kızlar ve erkeklerle aranız nasıl? erkekler kızlara göre daha cocuksu duruyor benim gözümde. kızlar her zaman olgun davranıyor ve olduğundan cok daha büyük gösteriyor ve hareket ediyorlar. erkeklerse tam tersi.
Katılıyorum, kızlar yaşlarına göre hem davranış olarak hem de dış görünüş olarak daha olgunlar. Kızlarla iletişim kurmak çok daha kolay, daha sıcak kanlılar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
quote:
quote:
İyi yakalamışsın hocam.
@bozbirik
Katılıyorum, kızlar yaşlarına göre hem davranış olarak hem de dış görünüş olarak daha olgunlar. Kızlarla iletişim kurmak çok daha kolay, daha sıcak kanlılar.
erkeklerle iletişim bir yere kadar gidip tıkanıyor. zaten kafa adamlar değiller 10yasında cocuk gibi konusuyorlar cok geri kalmıslar.
kızlarsa tam tersi iletişim kurmak konuşmak cok kolay cünkü onlar da istiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ADEBISI
quote:
Polonya. Krakow'a gitmiştim.
quote:
quote:
quote:
Hangi bolumde okuyorsunuz acaba ? Birde bahsettiginiz fotografları pm atar mısınız Bende seneye polonya yada letonya erasmus dusunuyorum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hangi bolumde okuyorsunuz acaba ? Birde bahsettiginiz fotografları pm atar mısınız Bende seneye polonya yada letonya erasmus dusunuyorum.
Endüstri Mühendisliği. Fakat erasmus'a gidince bunun pek bi önemi kalmıyor. Orada zaten aldığın dersler çiçek yetiştirme falan.
Kesinlikle de git derim, hayatında vermiş olduğun en iyi karar olur.
Sırf kızların olduğu bir fotoğraf baktım da, yok. Diğerlerini de paylaşmak istemiyorum. Daha önce forumda fotoğraf paylaştım, sorun çıkmadı da, o zamanlar bu kadar liseli yoktu Altına "sen hala elizabeth" gelecek, eminim
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK