Şimdi Ara

Erasmus Stajı vs. Erasmus Öğrenim Hareketliliği (KARARSIZLIK İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, ben bu yıl Erasmus stajına hak kazandım ve ayrıca yurt dışında ( Slovenya ) bir şirket tarafından kabul edildim. Yani gitmem için her şey hazır.

Ama bir yandada Erasmus öğrenim hareketliliğinede gitmek istiyorum ve eğer Erasmus stajını yaparsam bir dahaki erasmus başvurularımda -10 puanla başlayacağım. Yani buda imkansıza yakın bir sonuç oluşturuyor.Yani demek istediğim ikisinden birisini seçmem lazım sizce hangisini seçmeliyim , siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

Staj haftada 5 gün olacak ve 90 gün(haziran temmuz agustos) sürecek hafta sonları tatil ve orda tek başıma olacağım.

Ögrenim hareketliliği yaklaşık 4 ay sürecek ve orda bir üniversitede dünyanın farklı yerlerinden gelen ögrencilerle birlikte kendi bölümümüzde eğitim göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLimonataX -- 22 Kasım 2017; 21:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümünü bilmiyorum ama stajı değerlendirmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorgmoller

Bölümünü bilmiyorum ama stajı değerlendirmeni öneririm.

Bölüm yazılım mühendisliği hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLimonataX

quote:

Orijinalden alıntı: Jorgmoller

Bölümünü bilmiyorum ama stajı değerlendirmeni öneririm.

Bölüm yazılım mühendisliği hocam.

Erasmusa giden çok arkadaşım oldu. Genel olarak üniversitelerden pek faydalanamadılar. Stajın CV'ne ekleyebileceğin çok iyi bir referans olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorgmoller -- 22 Kasım 2017; 22:23:13 >
  • Aga yazılım müh de okuyormussun yurtdısına uygun. Ben de bi bilmuh ogrencısı olarak erasmus stajına gitmenı onerırım, hayatını değiştirebilir o staj. Kacırmamak lazım boyle fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 22 Kasım 2017; 22:26:19 >
  • staj seç pişman olma.
  • İkisini de yap. -10 puan hiçbir şey değil. İngilizceni C1 e çıkarırsın bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 22 Kasım 2017; 22:33:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık ve çalışma şartları
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bizde de 3. sınıfta ilk dönem ders 2. dönem 3 ay staj var. bende 3.sınıfta gitmeyi düşünüyorum gidip ikisini birden yaparım
  • Ben İsviçre'de bilgisayar mühendisliği doktorası yapıyorum yani mesleğimde boş sayılmam. Erasmus stajına gitmeye çalıştım beceremedim. Erasmus stajına gidebilmek ayrıcalıktır. Sakın fırsatı tepme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

Ben İsviçre'de bilgisayar mühendisliği doktorası yapıyorum yani mesleğimde boş sayılmam. Erasmus stajına gitmeye çalıştım beceremedim. Erasmus stajına gidebilmek ayrıcalıktır. Sakın fırsatı tepme.

Hocam öğrenim hareketliliği daha bi sosyal ve daha eğlenceli olacağı için kaçırmak istemiyorum açıkcası. Ama bir yandan da Erasmus stajının bana katkısının büyük olacağını da düşünüyorum.

• quote:

quote:

Ben İsviçre'de bilgisayar mühendisliği doktorası yapıyorum yani mesleğimde boş sayılmam. Erasmus stajına gitmeye çalıştım beceremedim. Erasmus stajına gidebilmek ayrıcalıktır. Sakın fırsatı tepme.

Hocam öğrenim hareketliliği daha bi sosyal ve daha eğlenceli olacağı için kaçırmak istemiyorum açıkcası. Ama bir yandan da Erasmus stajının bana katkısının büyük olacağını da düşünüyorum.

Normalde aşırı sosyal bir adam değilsen öğrenim hareketliliği sosyal anlamda senin için daha kötü bile olabilir. Seni kalabalık içinde yalnızlığa itebilir. Ben hem exchange hem de yurtdışında staj yaptım, stajda daha sosyaldim çünkü küçük bir gruptuk ve yüzyüze bakıyorduk, takılcak da fazla adam yoktu etrafta zaten, birbirimize bağlıydık dolayısıyla. Exchange'de ise değersizsin, bir gruba ait olamazsın kısa zamanda sallanmayan adam oluverirsin (tabii nereye gittiğine de bağlı. benim gittiğim okulda 700 küsür exchange öğrencisi vardı. İnsanlarla tanışmak kolay samimi olmak nispeten zordu.) ben dönem başında habire farklı gruplarla takılırken sonra bunun daha önemli olduğunun farkına varıp zar zor kabul ettirdim kendimi bir gruba ama sancılı oldu.

Sen beni dinle staja git.

• quote:

quote:

quote:

Normalde aşırı sosyal bir adam değilsen öğrenim hareketliliği sosyal anlamda senin için daha kötü bile olabilir. Seni kalabalık içinde yalnızlığa itebilir. Ben hem exchange hem de yurtdışında staj yaptım, stajda daha sosyaldim çünkü küçük bir gruptuk ve yüzyüze bakıyorduk, takılcak da fazla adam yoktu etrafta zaten, birbirimize bağlıydık dolayısıyla. Exchange'de ise değersizsin, bir gruba ait olamazsın kısa zamanda sallanmayan adam oluverirsin (tabii nereye gittiğine de bağlı. benim gittiğim okulda 700 küsür exchange öğrencisi vardı. İnsanlarla tanışmak kolay samimi olmak nispeten zordu.) ben dönem başında habire farklı gruplarla takılırken sonra bunun daha önemli olduğunun farkına varıp zar zor kabul ettirdim kendimi bir gruba ama sancılı oldu.

Sen beni dinle staja git.

Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim. Yalnız siz nasıl hem staja hemde öğrenim hareketliliğine gittiniz ?

Puan kırılmadımı sizde? Birde önce hangisine gittiniz siz öğrenimmi yoksa staj mı?

• Hocam şirketi nasıl buldun? Yani yurt dışında staj yapmak için nereden başladın bu işe ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.