Ortalama ilk 30k içindeki muhendislik öğrencileri günlük/haftalık çalışma saatleriniz ne kadar derslerden sonra? Finalden 2 hafta önce çalış sistemi bende pek çalışmadı. Düzenli günlük 4/6 saat civarı çalışan var mı? Nasıl çalışıyorsunuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi üniversite mühendislik öğrencileri günlük çalışma süresi
-
-
Yerleşeyim de bakarız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14-15 saat mi
-
Eng102 deadlinei filan gelmediyse 8 filan oluyodu günlük, full focus degil ama twitter snap vs cok dolaniyodum, efektif surem 5 filandir. Eger phys102de filan yorganima sarilip uyumasaydim daha duserdi bu süre.
Tabi buna hocaların vizeler gecti hadi su cocuklarin uzerinden bulldozerle gecelim modunda takıldığı 7.ve 8.hafta dahil değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi üni
-
derslere git, sınav haftasında da önceden çıkmış sınavlar çöz en düşük 3.5 ortalamayla bitirirsin. çoğu kişi ünide salıyor baya baya, derslere bile gitmiyorlar. ama sıkıyor zaten bir süre sonra ders çalışmak. ünide çok sosyalleşebileceğin ortam varken çalışasın gelmiyor. ama benim bölüm baya zordu belki de trdeki en zor bölümlerden biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 10 Ağustos 2021; 21:26:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A
Bu mesaj silindi.14-15 saat masa başında oturmak ile 14-15 saat ders çalışmak arasındaki farkı bir gün 14-15 saat ders çalışırsan anlayabilirsin;) İstersen bir gün kronometre tut ve her ara verdiğinde her telefonununda oyalandığında her internette gezindiğinde durdur. 8 saatten fazla çıkarsa öp başına koy:)
(Ben de bir aralar 14-15 saat çalıştığımı zannederdim, bir araştırmam için kronometre tuttuğumda 8-9 saati bile geçmediğimi fark etmiştim)
Ek olarak 14-15 saat kılçıksız ders çalışan birinin ne karar verim aldığı tartışılır. Eğer bir proje üzerinde çalışılıyorsa farkında olmadan yersin o saatleri veya bir sorun üzerinde uğraşılıyorsa. (yan etkisi: uyumak için yatağa gittiğinde aşırı yorgunluktan bir süre uyuyamamak + baş dönmesi). Ancak normal okul derslerine çalışılıyorsa kuru bilgi öğrenmekle geçirirsin çoğu zamanı ve 14-15 saati de tamamen kuru bilgi öğrenerek geçir(ebil)mek ve bunu uzun süre devam ettir(ebil)mek imkansız. Dediğim gibi kronometre tutarsan bir gün anlarsın demek istediğimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Niye adama saldırdınız ki şimdi? Adam hem ders saatlerini 14-15 saate dahil etmiş hem de zaten kimse burada tam efektik çalışma saatini vermiyor, veremez. Tahmin ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-295C65AEC -- 10 Ağustos 2021; 21:50:8 >
Hocam bi akıllı sen misin adam da farkındadır zaten :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok öyle sabit bir süre... Gtü de Bilgisayar , Elektronikte çocuklar gece 3-4 e kadar çalışıyor yeri geliyor. Zaman kısıtı var ödev ve projeler devasa...
Tabi hergün böyle değil yoksa dayanamazsın zaten. Ama haftanın 1 -2 günü böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 10 Ağustos 2021; 21:57:19 > -
@FeynmanSverdlov @100ve120karasıöneri Hesaplama konusunda farklı bir bakış açısında sahip olduğum için arkadaşın yazdığı şey gözüme 2+2 = 5 minvalinde bir yanlışlık olarak gözüktü ve düzeltme ihtiyacı hissettim. Ayrıca kaç saat ders çalıştığını kronometre tutarak gayet bulabilirsin. Burada kaç saat ders çalışıyorsunuz gibi bir soru sorulduğunda 15 saat masa başında oturuyorum demek ne kadar doğru? 14 saat okey oynayıp 1 saat ders çalışmak da 15 saat masa başında oturmak değil midir? :) Sadece gözüme yanlış gelen şeyi düzeltmek istedim ve düzelttim. Neden saldırmak olarak algıladınız?
-
Açıklamanız için teşekkür ederim, siz anladığım kadarıyla "masa başında oturmak" ifadesini doğru bulmadınız fakat yanıtladığınız mesajda zaten "masa başında oturmak" diye bir ifade geçmiyor. Karıştırmış olabilir misiniz?
"14-15 saat masa başında oturmak ile 14-15 saat ders çalışmak arasındaki farkı bir gün 14-15 saat ders çalışırsan anlayabilirsin;)" kısmından dolayı da saldırgan olarak algıladım.
Günlük çalışmıyorum ödev quiz vakti soru çözebilecek kıvama gelene kadar çalışıyorum. Vize final vakitleri de som hafta günde 4 5 saat falan çalışarak hallediyorum ortalama m 3.5 itü ehbe 3. Sınıfım
Sınavdan önceki son hafta oturup kasmanın sonucu 3.2-3.3 civarıydı.
3. sınıfa kadar bu taktik iyi gitti de sonrasında patladım biraz. Artık önümüzdeki maçlara bakarız ne yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 10 Ağustos 2021; 22:36:34 >
3 e gelince kontrol elektronik 2 ve emat2 karşılıyor insanı.Sinyalin büt öncesi hali malum 3'ü bir şekil atlattıysan 4 de tekrar yükselişe geçersin bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Judoo3 e gelince kontrol elektronik 2 ve emat2 karşılıyor insanı.Sinyalin büt öncesi hali malum 3'ü bir şekil atlattıysan 4 de tekrar yükselişe geçersin bence.
İnşallah toparlarız hocam bütün özgüven yıkıldı bu dönem. Elektronik 2 ve sinyal idare edilebilir dersler ama kontrol ve elektromanyetik 2den sonra atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diyesim geldi
Aynı unideyiz diye biliyorum hatta tercih dönemi sana bölümü seçerken soru bile sormuşumdur zaman hızlı geçiyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
F*kir🤢🤮 |
Hocam bi akıllı sen misin adam da farkındadır zaten :D
|
Benzer içerikler
- cn yükseltgenme basamağı
- kyk da çamaşır nasıl yıkanır
- dus kitapları pdf telegram
- raunt mu doping mi
- ayt fizik formülleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X