Şimdi Ara

Erasmus ve exchange imkanları BOĞAZİÇİ vs BİLKENT vs koç vs ODTÜ vs SABANCI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
7
Favori
6.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığı 10 kişi tam burslu yani para ödemiyor ve buna rağmen 80 kişi alan boğaziçinin arkasında, şu an beynin error veriyor büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boune giren 10uncu ile koça giren 10.yu kıyaslamak hayali sıralamalardan çok daha doğru bir sonuç verir bundan eminim. bi argümanın yok. boş boş konuşuyorsun. ağla zırla gibi. dünyanın en iyi 20 okulundan 18inin özel olması aşırı doğal çünkü amerikada devlet okulu yok. ayrıca gir qs e bak. boun research: very high. koç research:high. koçu ön plana çıkaran arkeoloji iken boğaziçini ön plana çıkaran EE. Ardından EECA university rankings'e bak, employer reputationa bak.
  • Boğaziçi 80 kişi. koç tam burslu 10 kişi buna rağmen Boğaziçi'nin arkasında. Anlamak bu kadar mı zor.

• bi QS Ranking by Subjecte girip Computer Science'ı seçer misin canım? Sonra bak bakayım koç(451) kaçıncı boun!251) kaçıncı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kai Yerimdar

Boun okul ücreti 63 bin olsa 250 binle kapatır bro fazla kafa ütüleme Robert gibi Türkiye'nin en kalite lisesi yerleştirme sonuçlarında Koç açık ara gidiyor THE Times Boun geri düşünce ağlamaya başla çünkü daha ele aldığı kriterleri bilmiyorsun,okul daha 25.yılını doldurmadı bounu yerle bir bitti sen hala kendi aleminde takıl birde tek para varmış yale Harvard'da vakıf brocum ve dünyanın en iyi 20 okulundan 18i özel senide şöyle sağdan sağdan kumda oynamaya alalım

Hocam çok komiksiniz tamam anladık bu üniversiteleri kazanıp sizi ciddiye alan yoktur heralde ama olur da öyle biri çıkarsa diye vicdan yapıp ciddiyete davet ediyorum sizi. Bildiğiniz bir kaç şey var her konuya yazıyorsunuz. Koç the haricindeki listelerin bir çoğunda yok dedim size daha önce yine ciddiyetsiz boş bir cevap verdiniz. Ayrıca arkadaşa anlamadığını söylemişsiniz fakat yazdığınız mesaj neresinden tutsanız fail, mantık hatası.

• ee bak bakayım kaç tane var ilk 20de ingiletereden. velet hala argümanın yok gülüyorsun boş yere. boun ceng 251ken koç ceng 451. harbiden ezip geçmiş len mk. git de kumda sen oyna. belli ki koça kaptırmışsın 60 kağıt şimdi felik felik tutuşuyorsun. bugün de başkası adına utandım Allaha şükür ahaha.
  • ilk 20ye girenlerin yarısından çoğu amerikan ki onların hepsi özel hala saçmalıyorsun. qs gala saçma benim gözümde ama senş başka yolla ikna etmenin yolu yok.
  • quote:

Brocum beni ciddiye alıp almamak sana düşmez isteyen beğenir fikrimi isteyen beğenmez tanımadan yorum yapma istersen

Forumda yazıyorsunuz mesajınızı gören herkese düşer sizi ciddiye almak lakin ben sizi ciddiye almıyorum zaten. Yukarıda yazmış olduğunuz mantıksal hatalar az çok tanıtıyor sizi. Birebirde iyisindir belkide brocum ama ben sanalda görüyorum seni yanlış anlama.

• quote:

Bro ben ilk 20 sıralamasına bak dedim sen Amerika'da devlet okul yok dedin direkt Amerika bağladın İngiltere'dende sıralama girenler var dedim rezil oldun ben zaten yarısından çoğu Amerika'dan değil demedim sana senin fikrini açıklıyorum

Şuraya da bir not düşelim ingilteredeki üniversitelerin genelde hepsi public sayılır evet oxford ucl imperial college cambridge dahil. Avrupa'da ve dünyanın geri kalanında da en iyi üniversiteler hep public üniversitelerdir sadece amerika da private üniversiteler daha iyi e orada da sosyal devlet yok zaten bir de üstüne süper güç olunca böyle yanılsamalar oluşabiliyor.

• Engelle geç olgunlaşmamış takım tutar gibi üniversite tutuyor

• Kardeşim nesin sen ben hala anlamadım. Sıradan vatandaşım diyorsun, tanımadan yorum yapma diyorsun. Hadi tanıt kendini ben çok merak ediyorum, gailba ceo falasın

• quote:

Orijinalden alıntı: takanze

Kardeşim nesin sen ben hala anlamadım. Sıradan vatandaşım diyorsun, tanımadan yorum yapma diyorsun. Hadi tanıt kendini ben çok merak ediyorum, gailba ceo falasın

Ben de anlamadım

Anlatmadı çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bouna gelenler imam hatipten meslek lisesinden gelemiyor farkında mısın? Adam robertten, amerikan lisesinden, fransız lisesinden geliyor. Bunlara zaten lisede bile onca para ödemişken sonrasında boun kazanıyor. Bu adamlar 63k olsa da gelirler bu okula merak etme.

• siz nerede

Ne okuyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boun mezunu birine konuyu okuttum başka taraflarıyla gülüyor

• olay şu ki anca binasını yaparlar. eğitim olarak yanından bile geçemez elini kolunu sallayan yata yata ÇAP yapıyor gerisini seb düşün.

• Ali Koç olsa bu kadar savunmaz üniyi kardeşim

• qs de mühendislik sıralamalarında boun önde

yurtdışında çalışma oranlarında boun önde

akademisyen sayısında boun önde

10 kişi almasına rağmen LYS sıralamalarında boun önde ya da 100 kişi geride

kampüs yaşamı olarak boun en önde

hala neyi savunuyorsun anlamak güç. (boun ile koç u kiyasladim)

• Bounla Bilkentin klasmanı ayrı lütfen ülkedeki başka ünilerle kıyaslamayın

• Hocam koç ee'de tam burslu okuyan arkadaşım buranın ortamı berbat sadece araba muhabbeti dönüyor ve burslu/burssuz ayrımı fazla demişti.Üniversitenin imkanlarının yanında arkadaş ortamı-seviyesininde çok büyük önemi var ve ne kadar inkar etsende Koç bu alanda geride kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.