Şimdi Ara

Eraygns baksan iyi olur ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reklamm olmasin diye solemiyom ama bii site vardi eray gns vs nin mod oldugu bii site kapatildii ve ne zaman acilcak tam bii iblgii alaibilirmiyiz oo sitede gorevlii olanlardan?orda hersey vardii l2j serverlerde ve ole bii kalitede bii site yoq :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblck1 -- 8 Ekim 2008; 17:54:54 >

• lineage2turkiye di sanırsam
  • ben reklam olmasisn diye yaptim ama eet lineage2turkiyedii herneyse buu ne zaman acilcak ???
  • burayi chat veya msn yeri sandiniz galiba.
  • 1 bilgii isteme amaciyla yaptim ve benim kadar baya kisi merak ediyo lieage2turkiyenin adurumunu 2 msn yeri isandiysak ne olcak?
  • msn yeri sandıysan öğrendin işte, burası msn yeri değil... pm denen bir hadise var, oyunda da kullanmışsındır eminim, anlamı özel mesaj. konuşmak istediğin kişiye atarsın, cevabını alırsın. ortalığı kirletme yeter....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

burayi chat veya msn yeri sandiniz galiba.

tonla gereksiz topic/mesaj ve geyik muhabbeti dururken forumda burayı mı hedef buldunuz?
    şikayet edenin postlarına da bakmak lazım.işte en yakın örneği;

http://forum.donanimhaber.com/m_26919244/mpage_1/key_//tm.htm#27017373

konuya gelince sitenin forum sayfası çok uzun süreden beri kapalı.bende moderatordüm orada.
    kapanmadan önce sayısız derecede mailspam alıyorduk malum kullanıcı ve sitelerden.
    sitenin sahibi GANSH sanırım ortada yok ya da belki de vatani görevini yapıyor(sadece tahmin).
    aşırı derecede samimiyetimiz olmadığından durumu bilemiyorum ama ortalarda olsa sanırım açık olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenSpirit -- 9 Ekim 2008; 2:19:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

burayi chat veya msn yeri sandiniz galiba.

Sende burayı Post kasma yeri sandın galiba... Her açılan yeni konuya .. 1 kelime yazıyon hemde konu ile alakasız kelimeler...
  • Arkadas burayi msn veya chat yeri sanmasa bile Eraygns Suan msn girmiyor Kendisini istesede bulamaz etc.....
    Ben arkadasin actigi topici normal karsiladim
  • ac abi ac istedigin topigi ac bunlar kafaları güsel forumun bekcileri zannediyor kendilerini sallama sen onları...yanlız adanalıya dikkat son soz hep ondan mafyamidir nedir annlamadim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.