Şimdi Ara

Ercan Taner Hangi Takımlı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
22.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız_bedevii

Haluk Yürekli var.Bildiğim kadarıyla Galatasaraylıdır kendisi

O istifa etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

arif erdem ve gökmen hariç gs lı yorumcu göremiyorum ben alayı fenerli veya bjk lı

rasim ozan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

arif erdem ve gökmen hariç gs lı yorumcu göremiyorum ben alayı fenerli veya bjk lı

Bilgin Gökberk'i tavsiye ederim o zaman sana hepsini cebinden çıkartır.

@@ksenhops

Emek Ege bildiğim kadarıyla Beşiktaş'lı.

bilgin gökberk cebinden çıkarırmış en sevmediğim yorumcuların başındadır gs li olduğundan değil şimdi öğrendim zaten adamın futbol bilgisi yok çıkmış oraya kafasında bandana aklı sıra tarz yaratmış kendince biliyorum diye oturmuş oraya bir tane adam gibi yorumunu görmedim hiç konuşmuyor zaten adam sergen yalçınla beraber program yapıyorlardı sergen yalçın konuşuyordu hep sergenin üzerinden evet haklısın falan tarzında yorumlar yapıyordu nasıl program izliyorsunuz pes vallahi.

Şu mesajına cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@@ksenhops

bilgin gökberk cebinden çıkarırmış en sevmediğim yorumcuların başındadır gs li olduğundan değil şimdi öğrendim zaten adamın futbol bilgisi yok çıkmış oraya kafasında bandana aklı sıra tarz yaratmış kendince biliyorum diye oturmuş oraya bir tane adam gibi yorumunu görmedim hiç konuşmuyor zaten adam sergen yalçınla beraber program yapıyorlardı sergen yalçın konuşuyordu hep sergenin üzerinden evet haklısın falan tarzında yorumlar yapıyordu nasıl program izliyorsunuz pes vallahi.

tenezzül edeceğin bir şey yok zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@@ksenhops

Evet bak o konuda haklısın. Gerçekten ortada cevap vermeye değecek birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@@ksenhops

Evet bak o konuda haklısın. Gerçekten ortada cevap vermeye değecek birşey yok.

bende onu diyorum

• arkadas herkeste besiktas'liymis haberimiz yok :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurun kuzeni arkadasim ozgurde emekde fenerliymis
    ayrica ercan tanerin hangi takimli okdugu umrumda segil. turk takimlarinin maclarini amlatsin yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

arkadas herkeste besiktas'liymis haberimiz yok :d

O değilde GS'li hiç yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

hıncal uluç var fenerbahçeli

Hincal nasil fenerbahceli, adam koyu cimbomlu degilmiydi?

• Topladıklarımı yazayım da bari bilgilendirme olsun bazıları yanlış olabilir ama baktığım sitelerdeki herkes bu isimlerde birleşiyordu.
    Fenerbahçeliler
    ersin düzen
    mehmet demirkol
    rıdvan dilmen
    selçuk yula
    melih şendil
    altan tanrıkulu

Galatasaraylılar
    hıncal uluç
    bilgin gökberk
    nebil evren
    mehmet ayan
    sine büyüka
    burcu esmersoy
    levent özçelik(birisi Fenerbahçeli de olabilir demiş bilemiyorum)
    ümit aktan
    serhat ulueren
    ilker yasin(fenerli diyen de var)
    cem yılmaz

Beşiktaşlılar
    okay karacan
    ertem şener
    güntekin onay
    ercan taner
    ali ece
    cem dizdar
    murat kosova
    melih gümüşbıçak(bu galatasaray forma lansmanında çok neşeliydi ama herkes beşiktaşlı olduğunu söylüyor)
    göktuğ sevinçli

Bana göre bunlar arasında en iyi spiker Ercan Taner en iyi yorumcu da Rıdvan Dilmen. Sadece bunlar arasında değil tüm Türkiye'de de bana göre öyledir. Ercan Taner'in maç anlatımı ile Rıdvan Dilmen'in maç yorumları kimsede yok. Galatasaraylılar bile Fenerbahçeli diye çok eleştirmelerine rağmen Rıdvan Dilmen'den vazgeçemiyorlar mesela.

Beşiktaşlılar arasından Ali Ece favorim. Yazdığım Galatasaraylılar arasından da son zamanlarda Show Tv'de görmeye başladığım Mehmet Ayan. Mantıklı güzel konuşuyorlar.

Ali Ece hele bir keresinde geçen sene bir laf etmişti hiç unutmam. "Ne zaman Fenerbahçe düzlüğe çıkacak olsa üst üste 3 maç kazansa bu şike haberlerinin gündeme gelmesi beni çok şaşırtıyor abi siz ne dersiniz "

• Onu bunu geçin bünyamin gezer hangi takımlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Onu bunu geçin bünyamin gezer hangi takımlı

Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Galatasaray

AYkut kocaman ne kadar galatasaraylıysa bünyamin gezerde o kadar galatasaraylıdır
    her fırsatta trt spordan galatasaraya sallıyor birgün çarpacak birisi haberinde yok

• quote:

Topladıklarımı yazayım da bari bilgilendirme olsun bazıları yanlış olabilir ama baktığım sitelerdeki herkes bu isimlerde birleşiyordu.
    Fenerbahçeliler
    ersin düzen
    mehmet demirkol
    rıdvan dilmen
    selçuk yula
    melih şendil
    altan tanrıkulu

Galatasaraylılar
    hıncal uluç
    bilgin gökberk
    nebil evren
    mehmet ayan
    sine büyüka
    burcu esmersoy
    levent özçelik(birisi Fenerbahçeli de olabilir demiş bilemiyorum)
    ümit aktan
    serhat ulueren
    ilker yasin(fenerli diyen de var)
    cem yılmaz

Beşiktaşlılar
    okay karacan
    ertem şener
    güntekin onay
    ercan taner
    ali ece
    cem dizdar
    murat kosova
    melih gümüşbıçak(bu galatasaray forma lansmanında çok neşeliydi ama herkes beşiktaşlı olduğunu söylüyor)
    göktuğ sevinçli

Bana göre bunlar arasında en iyi spiker Ercan Taner en iyi yorumcu da Rıdvan Dilmen. Sadece bunlar arasında değil tüm Türkiye'de de bana göre öyledir. Ercan Taner'in maç anlatımı ile Rıdvan Dilmen'in maç yorumları kimsede yok. Galatasaraylılar bile Fenerbahçeli diye çok eleştirmelerine rağmen Rıdvan Dilmen'den vazgeçemiyorlar mesela.

Beşiktaşlılar arasından Ali Ece favorim. Yazdığım Galatasaraylılar arasından da son zamanlarda Show Tv'de görmeye başladığım Mehmet Ayan. Mantıklı güzel konuşuyorlar.

Ali Ece hele bir keresinde geçen sene bir laf etmişti hiç unutmam. "Ne zaman Fenerbahçe düzlüğe çıkacak olsa üst üste 3 maç kazansa bu şike haberlerinin gündeme gelmesi beni çok şaşırtıyor abi siz ne dersiniz "

gözüm ilk cem yılmaza çarptı, gsli demişsin. Neyaptın sen ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Ntv Spor Demirorenin kanali. Cogu calisan da Besiktasli dogal olarak.

ntvspor doğuş grubuna aittir.Yönetimi ferit şahenk e aittir dolayısı ile coğu çalışanın fenerli olması lazım ama öyle değil.Kurtulun artık şu ntvspor paranoyasından bir rıdvan var diye neler ediyorsunuz bu sözlerim sana değil tüm gs lilere
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

quote:

quote:

Galatasaray

AYkut kocaman ne kadar galatasaraylıysa bünyamin gezerde o kadar galatasaraylıdır
    her fırsatta trt spordan galatasaraya sallıyor birgün çarpacak birisi haberinde yok

Adam eleştiriyor diye Galatasaraylı olamaz mı? Mehmet Demirkol'u da tüm Galatasaraylılar çok seviyor. Çünkü Fenerbahçe'yi kötülüyor Galatasaray'ı çok yüceltiyor. Ama Fenerbahçeli. Ben adamın hangi takımı tuttuğunu söylüyorum sadece ve kesin bilgi. Belki de takımı kötü gördüğünde kendine yediremiyor iyi olsun diye eleştiriyor. Ayrıca yıllarca hakemlik yapmış birisinin çıkıp ROK gibi Galatasaray'ı savunmasını bekleyemeyiz. Hiçbir hakem öyle koruyacak yorum yapmaz( Dereli hariç) otomatik olarak hakemken de böyle miydin derler. Dur hakemlerin hangi takımı tuttuğunu da vereyim

Beşiktaşlılar
    Tolga Özkalfa, Suat Arslanboğa,Süleyman Abay, Özgüç Türkalp,Aytekin Durmaz,Mete Kalkavan,Fırat Aydınus

Fenerbahçeliler
    Bülent Yıldırım,Serkan Çınar,Yunus Yıldırım,Koray Gencerler,Halis Özkahya,Hakan Özkan,Cüneyt Çakır,İlker Meral,M.Kamil Abitoğlu,

Galatasaraylılar
    Bünyamin Gezer(bıraktı),Selçuk Dereli(bıraktı),Kuddusi Müftüoğlu,Deniz Çoban,Taner Gizlenci,Hüseyin Göçek

• kimin hangi takımı tuttuğu önemli değilde kimin tarafsız olduğu önemli. bu işide en güzel yapan Mehmet Demirkol dur sanırım. sadece onun için NTV izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

O Cem Yılmaz o cem yılmaz değil hocam. Bir tane maç spikeri. CNN'de çıkar hafif beyaz saçlı.http://www.fotospor.com/images/userfiles/image/13487551405.jpg şu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.