Şimdi Ara

ercan yılın isimli nickimin banını kaldırırmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dh yöneticileri ben ercan.sizden ricam ercan yılın isimli üyeliğimin banını kaldırırmısınız? forumda küfür ettiğimden dolayı ban yemiştim.benimle çok dalga geçiyorlardı.bende dayanamadım.artık ne olursa olsun hiçbir şey yapmayacağım.insafınıza kaldım.lütfen beni tekrar aranıza alın.

• üste çık.
  • Fake uyelik sebebiyle banlanmasini istiyorum bu Ercan Yilin in
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Fake uyelik sebebiyle banlanmasini istiyorum bu Ercan Yilin in
    ben üyeliğimin açılmasını istiyorum adam banlanmamı söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Ercan Yilin_

Alıntıları Göster
    İlgili dönemi kontrol ettim, küfür etmekle kalmamışsınız aynı zamanda fake üyelikler de almışsınız. İsteğinizi olumlu karşılamamız mümkün değil.
  • Senin hesap acılmaz gibi. Yeni fake alıp yoluna devam edeceksen eger Allah rızası icin Kultur Bilime yazma bak Allah'ın adını verdim daha otesi mi var.
  • quote:

Arkadaşım numara yapma. Hulk konusunda ne haltlar yediğini herkes biliyor, beyni yanmış zombiler gibi Hulk'tan başka birşey görmüyorsun. İnsan gibi tartışmayı bilmediğin için de milletin sinirini bozuyorsun. Bu forumu geçtim Vikipedi'yi bile değiştirip maddeleri saçmasapan yazılarla doldurdun. Yöneticiler de yazmış üstte zaten cevaplarını. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu forumda yerin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Ekim 2013; 13:12:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

İlgili dönemi kontrol ettim, küfür etmekle kalmamışsınız aynı zamanda fake üyelikler de almışsınız. İsteğinizi olumlu karşılamamız mümkün değil.

ben keyfimden mi fake üyelik açtığımı sanıyorsun? herkes dalga geçiyordu küfür etmek zorunda kalıyordum banlanıncada tekrar üyelik aldım çok mu? rica ediyorum kahinatı yaratan allahın ve onun elçisi hz. muhammedin adını verdim lütfen beni affedin ve üyeliğimin banını açın.bu üyeliğimde dahil diğer bütün üyeliklerimi silin.söz veriyorum yemin ediyorum bir daha hiçbirşey yaşanmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Arkadaşım numara yapma. Hulk konusunda ne haltlar yediğini herkes biliyor, beyni yanmış zombiler gibi Hulk'tan başka birşey görmüyorsun. İnsan gibi tartışmayı bilmediğin için de milletin sinirini bozuyorsun. Bu forumu geçtim Vikipedi'yi bile değiştirip maddeleri saçmasapan yazılarla doldurdun. Yöneticiler de yazmış üstte zaten cevaplarını. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu forumda yerin yok.

haha hulk konusunda ben adam gibi hulku savundum ama başta mahmut olmak üzere herkes hulku savunduğum için dalga geçti ben çizgi filmden filmlerden hulkun yendiğini gösteriyorum siz çizgi kitaptan romandan yenildiğini gösteriyorsunuz.hangisi geçerli? çizgi film mi? roman mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabi

biraz araştırdım da hulk'u aşırı derecede seviyormuşsun
    bu kadar abartı iyi değil

biraz abartmış olabilirim.ama bu onların dalga geçeceği anlamına gelmez.ben hulkun çizgi filmde en güçlü olduğunun kanıtlarını gösteriyorum adamlar inadına kabul etmiyorlar.gelde sinir olmaayrıca ben çocukluğumdan beri korku filmlerindeki oyunlarındaki unsurlardan çok korkan biriydim.onların karşısında olursam hulka dönüşür hepsini öldürürüm dünyada benden güçlü beni yenecek kimse olmaz istediğim kadar bağırır terör estiririm diye düşündüm.bu sayede bütün korkularımı yendim.hulka olan sevgim buradan geliyor.

• Hulkçı başgan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

Hulkçı başgan
    üste çık.
  • _Ercan Yilin_ _ kullanıcısına yanıt
    Dini niye suistimal ediyon? Allah'ı peygamberi ne katıyon bu işe? Böyle dedim diye bana da sövecek misin?
  • quote:

quote:

ben keyfimden mi fake üyelik açtığımı sanıyorsun? herkes dalga geçiyordu küfür etmek zorunda kalıyordum banlanıncada tekrar üyelik aldım çok mu? rica ediyorum kahinatı yaratan allahın ve onun elçisi hz. muhammedin adını verdim lütfen beni affedin ve üyeliğimin banını açın.bu üyeliğimde dahil diğer bütün üyeliklerimi silin.söz veriyorum yemin ediyorum bir daha hiçbirşey yaşanmayacak.

Küfür etmek zorunda kalmak ne demek? Rahatsız olduğun bir mesaj varsa şikayet sistemini kullanıp şikayet edersin, incelenip gereken yapılır. Burada söze, yemine göre işlem yapmıyoruz malesef. Asıl hesabın banlandıktan sonra aldığın fake üyeliklerle bile hakaretlere, küfürlere devam etmişsin. Görünen köy kılavuz istemez. Asıl üyeliğinin banı açılsa da değişen bir şey olmayacağı ortada. Bu yeni hesabını şimdi kapatıyorum. Bundan sonra açacağın fake hesaplar da tespit edildiği anda süresiz olarak uzaklaştırılacak. Bilgine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Senin hesap acılmaz gibi. Yeni fake alıp yoluna devam edeceksen eger Allah rızası icin Kultur Bilime yazma bak Allah'ın adını verdim daha otesi mi var.

O Derece diyorsun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

quote:

Küfür etmek zorunda kalmak ne demek? Rahatsız olduğun bir mesaj varsa şikayet sistemini kullanıp şikayet edersin, incelenip gereken yapılır. Burada söze, yemine göre işlem yapmıyoruz malesef. Asıl hesabın banlandıktan sonra aldığın fake üyeliklerle bile hakaretlere, küfürlere devam etmişsin. Görünen köy kılavuz istemez. Asıl üyeliğinin banı açılsa da değişen bir şey olmayacağı ortada. Bu yeni hesabını şimdi kapatıyorum. Bundan sonra açacağın fake hesaplar da tespit edildiği anda süresiz olarak uzaklaştırılacak. Bilgine.

sınırsız uzaklaştırma şahısa mı yönelik üyeliğe mi?

Şahısa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şahısa

O zaman mesela yaziyorlar ."ilk uyeligim 2007ydi o ban yedi bunu actim." Tarzi yazilari sikayet etsek o kisi banlaniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Senin hesap acılmaz gibi. Yeni fake alıp yoluna devam edeceksen eger Allah rızası icin Kultur Bilime yazma bak Allah'ın adını verdim daha otesi mi var.

O Derece diyorsun..

Valla, KB'de bir zararı yok Ercan Yılın'ın, küfüre filan pek rastlamadım ama işte Mitolojik tipleri, Zeus, Apollon, Titanlar vs.'yi gerçekten yaşamış gibi görmek huyu var, eee bu kadar kusur kadı kızında bile olur!
    Böyle yazdım diye KB'den sepetlenmem umarım!

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

...Asıl üyeliğinin banı açılsa da değişen bir şey olmayacağı ortada. Bu yeni hesabını şimdi kapatıyorum. Bundan sonra açacağın fake hesaplar da tespit edildiği anda süresiz olarak uzaklaştırılacak. Bilgine.

Şahısa

O zaman mesela yaziyorlar ."ilk uyeligim 2007ydi o ban yedi bunu actim." Tarzi yazilari sikayet etsek o kisi banlaniyor mu?

Pek mümkün olduğunu sanmıyorum. Eğer böyle yapılacak olursa, Konu Dışı'nın belki % 80'inden kurtuluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Niyet önemli tabii, şifresini unutmuş olabilir, mailini artık kullanmıyor olabilir (şifre hatırlatma için). Temiz bir üyeliği vardır ama aradan uzun zaman geçmiştir ve yeni bir üyelikle devam etmek istiyor olabilir.

Bunların hepsine bakarız, durum değerlendirmesi mutlaka yaparız. Ona göre tepki veririz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.