Şimdi Ara

+ Erciyes Üniversitesi + (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
6
Favori
17.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektrik elektronik teyim lanet olsun hazırlığı geçemedim direkten döndüm muafiyette var mı benim gibi çile çeken bu yıl
  • Arkadaslar Ercıyes ıle ılgılı bıseyler sormam gerekıyor sıze. Ben sımdı yatay gecıs pesındeyım fakat sızın unıversıtede hazırlık sınıfı var bızde yok oyle bı durum geldıgım takdırde bolumum malıye ve ders programlarında ıktısat yada ıngılızce ıktısat yazıyo aynı sekılde matematıkte de hem normal turkce olanı veya ıngılızce olanı yazıyo bunu kendı zevkımıze gore mı alıyoruz yoksa ıngılızce gorme durumuna gore kendılerı mı verıyor kafam cok karıstı bı yardımcı olun..
  • Oguz madem sehrın adamısın yardımcı ol o zaman bana su ercıyes malıye ılgılı asırı derecede bılgıye ıhtıyacım var bı yardımcı ol bana zahmet olmazsa..
  • erciyes üniversitesi hazırlık muafı ile ilgili soru sormam lazım
    istanbul arel üniversitesi bilgisayar müh. hazırlık sınıfını 2010 yılında bitirdim ; bu sene ygs-lys ' ye gireceğim mühendislik fakültelerindeki bölümlerde benım hazırlık sayılıp sayılmaması hakkında bilgilerinizi almak istiyorum. ( Erciyes mühendisliklerde eğitim dili yüzde yüz türkçe olmasına rağmen hazırlık zorunluymuş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anılllccc

Arkadaslar Ercıyes ıle ılgılı bıseyler sormam gerekıyor sıze. Ben sımdı yatay gecıs pesındeyım fakat sızın unıversıtede hazırlık sınıfı var bızde yok oyle bı durum geldıgım takdırde bolumum malıye ve ders programlarında ıktısat yada ıngılızce ıktısat yazıyo aynı sekılde matematıkte de hem normal turkce olanı veya ıngılızce olanı yazıyo bunu kendı zevkımıze gore mı alıyoruz yoksa ıngılızce gorme durumuna gore kendılerı mı verıyor kafam cok karıstı bı yardımcı olun..

bildiğim kadarıyla hazırlık okumadan gelirsen burda okumak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Endüstri müh. Lanet olsun.

hocam kayseri endüstri mühendisliği nasıl bu arada lanet olsun niye dediniz sevmiyor musunuz?Cok eski bir hort oldu ama bilgilendirir misin kayseri endüstri müh.nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Endüstri müh. Lanet olsun.

hocam kayseri endüstri mühendisliği nasıl bu arada lanet olsun niye dediniz sevmiyor musunuz?Cok eski bir hort oldu ama bilgilendirir misin kayseri endüstri müh.nasıldır?

Endüstri mühendisligi ile ilgili değil Kayseriyi sevmemekten kaynaklanıyor olay.Öğrencilik sıkıcı geçebilir kayseride.Bazı bölüm hocaları dangalak olsada iyidir endüstri müh. sormak istedigin bişey varsa yardımcı olabilirim.

• erciyes tıp hakkında bigi verebilirmisiniz?
  • Kayseri ve Erü hakkında sorularınızı cevaplayabilirim başka okul ve şehirler görmüş biri olarak. Bilgim olan bölümler: Makine Müh, İlköğretim mat öğretmenliği, Sosyoloji,Siyaset Bil, Uluslararası, İşletme, İktisat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Kayseri ve Erü hakkında sorularınızı cevaplayabilirim başka okul ve şehirler görmüş biri olarak. Bilgim olan bölümler: Makine Müh, İlköğretim mat öğretmenliği, Sosyoloji,Siyaset Bil, Uluslararası, İşletme, İktisat.

üniversite hakkında bilgi verir misin?
  • Evet bende hukuk yazacağım kesin gelecek duruyor şehir ve üniversite hakkında bilgi verirmisiniz
    edit : başarı sırası 7 bin erciyeste beklenmedik bir yükseliş olurmu ? Fazla eğlenceye düşkün biri değilim sakin bir hayatım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpatia -- 22 Temmuz 2012; 21:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Kayseri ve Erü hakkında sorularınızı cevaplayabilirim başka okul ve şehirler görmüş biri olarak. Bilgim olan bölümler: Makine Müh, İlköğretim mat öğretmenliği, Sosyoloji,Siyaset Bil, Uluslararası, İşletme, İktisat.

Temel bilgileri vereyim. Talas yerleşkesinde kurulu oldukça dağınık bir kampüsü var Erü'nün. Hemen hemen her fakülte ve bölüm var. Meslekyüksekokullarının öğrenci profili oldukça vahim. İstanbul, Ankara, İzmir'den gelen öğrencilerde var Erü'de az da olsa tabii, net bir sayı söyleyemeyeceğim. Bazı bölümleri oldukça iyi diye duyumlar aldım. Daha spesifik soruların varsa sorabilirsin.

quote:

Evet bende hukuk yazacağım kesin gelecek duruyor şehir ve üniversite hakkında bilgi verirmisiniz
    edit : başarı sırası 7 bin erciyeste beklenmedik bir yükseliş olurmu ? Fazla eğlenceye düşkün biri değilim sakin bir hayatım var :)

Şehir halkının çoğu tutucu olmakla birlikte şeker gibi insanlarda var. Talas'ta falan takılacaksınız büyük ihtimal ya da Sivas Caddesinde yerli halkla esnaf dışında pek haşır neşir olmamak olası yani. Kayseri'de üçü faal dört üniversite var; ama bu ''öğrenci şehri'' havasına tamamen büründüğünü göstermez. Şehrin her yerine ulaşım tramwayla ya da otobüsle mümkün, öğrenci bileti paso çıkartırsanız 1 tl.Tramway-otobüs aktarması da yapabiliyorsunuz. Şehirde paintball, go cart, ata binme gibi eğlence yerleri de bulunmakta. Lunapark sadece yazları açılmakla birlikte yeni bir eğlence merkezi yapıyorlar sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Temel bilgileri vereyim. Talas yerleşkesinde kurulu oldukça dağınık bir kampüsü var Erü'nün. Hemen hemen her fakülte ve bölüm var. Meslekyüksekokullarının öğrenci profili oldukça vahim. İstanbul, Ankara, İzmir'den gelen öğrencilerde var Erü'de az da olsa tabii, net bir sayı söyleyemeyeceğim. Bazı bölümleri oldukça iyi diye duyumlar aldım. Daha spesifik soruların varsa sorabilirsin.

quote:

Evet bende hukuk yazacağım kesin gelecek duruyor şehir ve üniversite hakkında bilgi verirmisiniz

Şehir halkının çoğu tutucu olmakla birlikte şeker gibi insanlarda var. Talas'ta falan takılacaksınız büyük ihtimal ya da Sivas Caddesinde yerli halkla esnaf dışında pek haşır neşir olmamak olası yani. Kayseri'de üçü faal dört üniversite var; ama bu ''öğrenci şehri'' havasına tamamen büründüğünü göstermez. Şehrin her yerine ulaşım tramwayla ya da otobüsle mümkün, öğrenci bileti paso çıkartırsanız 1 tl.Tramway-otobüs aktarması da yapabiliyorsunuz. Şehirde paintball, go cart, ata binme gibi eğlence yerleri de bulunmakta. Lunapark sadece yazları açılmakla birlikte yeni bir eğlence merkezi yapıyorlar sanırım.

Bilgisayar müh.düsünüyorum.Acaba buranın diger anadolu ünilerinden bir farkı var mı yoksa 3-5 asagı hepsi aynı mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar müh.düsünüyorum.Acaba buranın diger anadolu ünilerinden bir farkı var mı yoksa 3-5 asagı hepsi aynı mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Sayısal bölümleri pek bilmiyorum, tanıdığım yok bilg.de. İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa,Eskişehir,Antalya,Adana,Mersin'den sonra Kayseri tercih edilebilir bence şehir olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 22 Temmuz 2012; 21:24:33 >

• Son bir sorum daha var kusura bakmassan :)
    Hukuku çok zor diyorlar doğrumu ? Hukuk menzunu tanıdığın varsa şuan işdurumu nedir ?
    Bi de Kayserisporun maçlarına bilet bulmak kolaymı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpatia

Son bir sorum daha var kusura bakmassan :)
    Hukuku çok zor diyorlar doğrumu ? Hukuk menzunu tanıdığın varsa şuan işdurumu nedir ?

Dilediğin kadar sorabilirsin, önemli değil. Hukukta okuya ya da mezun bir tanıdığım yok Erciyes'ten. Halam var İstanbul Hukuk mezunu. Şu an İstanbul'un büyük bir semtinin adliyesinde İcra Müdür Yardımcısı, parası da iyi. Kayserispor'un pek bir taraftarı olmadığından 3 büyükler hariç her maçta rahatlıkla bilet bulursun 5-10 tlye. Geçen sene ben Fb-Ks maçına gittim deplasman Fb'liler tarafına, 20 tlydi. Bileti net başında bekleyip almıştım 10 dk da bitmişti bizim taraf mesela. Başka soru?
  • quote:

Neden Erciyes Hukuk yazacaksın bu arada? Kayseri'de mi yaşıyorsun?
  • quote:

quote:

Neden Erciyes Hukuk yazacaksın bu arada? Kayseri'de mi yaşıyorsun?

Ailem orada bi de tek başıma yapacak cesareti kendimde göremiyorum :)
  • şimdi güzel kardeşlerim kayseride okuyan biri olarak açıklama yapcam sıkı durun bu a..... dumun şehrinde gece hayatı bar pavyon yok insanları yobazmı oluyo böle olunca diyenllere sizlerle kayseride görüşelim bide neyse yobaz yani insanları idneler önce kıza bakar bakar sonrada cık cık şuna bak nası giyinmiş derler ünide kampüsde hastane var biraz sıkıntı ama baya büyük kampüsü sonra ünini eğitimi baya bi iyi ama baya yani anadolu ünilerinde ilk 10 a girere sonra hazırlık konusu hazırlık 1.2. öğretim fark yapmıyo alayına var şehirde disco bar yok ama eve çıkınca her şeyi yapabiliyosunuz ortam kurana canlı yer özellikle işletmede okuyosanız hatunlar akıyor ortanın biraz altı sosyallikte biyer uzunlafın kısası ama size bağlı herşey bi yerde tabi şenlikler fln iyi oluyo onlara gelince, sakin biyer pek olay olmaz büyük şehir her istediğinizi bulabilirsiniz avm fln var öle işte başka sorusu olan

• quote:

Orijinalden alıntı: m@TR@x

şimdi güzel kardeşlerim kayseride okuyan biri olarak açıklama yapcam sıkı durun bu a..... dumun şehrinde gece hayatı bar pavyon yok insanları yobazmı oluyo böle olunca diyenllere sizlerle kayseride görüşelim bide neyse yobaz yani insanları idneler önce kıza bakar bakar sonrada cık cık şuna bak nası giyinmiş derler ünide kampüsde hastane var biraz sıkıntı ama baya büyük kampüsü sonra ünini eğitimi baya bi iyi ama baya yani anadolu ünilerinde ilk 10 a girere sonra hazırlık konusu hazırlık 1.2. öğretim fark yapmıyo alayına var şehirde disco bar yok ama eve çıkınca her şeyi yapabiliyosunuz ortam kurana canlı yer özellikle işletmede okuyosanız hatunlar akıyor ortanın biraz altı sosyallikte biyer uzunlafın kısası ama size bağlı herşey bi yerde tabi şenlikler fln iyi oluyo onlara gelince, sakin biyer pek olay olmaz büyük şehir her istediğinizi bulabilirsiniz avm fln var öle işte başka sorusu olan

hocam sence sakarya üniversitesi mi kayseri erciyes üniversitesi mi endüstri mühendisligi alanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.