Şimdi Ara

+ Erciyes Üniversitesi + (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
6
Favori
17.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radyo,sinema ve tv bölümünde okuyan arkadaşlar bilgi verebilir mi bölüm hakkında?Film çalışmaları yapabileceğimiz stüdyo var mı;varsa kaç tane var?Kendi görüşünüzü de katıp yardımcı olabilir misiniz?
    Saygılarımla..
  • Arkadaşlar kayseride bisiklet kaskını nerden bulabilirim,bildiğiniz bu tip şeyleri satan bir yer var mı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 22 Temmuz 2012; 20:47:20 >
  • elk elo müh...90+ dayım.....

yaz okulu zart zurt burda olan varsa görüşebiliriz

TERCİH YAPACAKLAR KAYSERİDEN UZAK DURSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

elk elo müh...90+ dayım.....

yaz okulu zart zurt burda olan varsa görüşebiliriz

TERCİH YAPACAKLAR KAYSERİDEN UZAK DURSUN

Kırşehir,Kırıkkale.. gibi çevre ile geleceklerine Kayseri'e gelsinler daha iyi.Ha yok İstanbul,İzmir,Ankara,Eskişehir gibi yerler geliyorsa zaten kimse gelmez Kayseri'ye.Sana uyanlar şimdi gider Sivas'a falan ,küfreder.Yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
  • Hani erciyeslilerden neden ses yok???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd61

Hani erciyeslilerden neden ses yok???

merak ettiğiniz birşey varsa cevap verebilirim
  • Kazanan varsa geçmiş olsun.
  • neden? cidden bu kadar kötü mü? gantep den geliyorum ayrıca...
  • okuyupda üniversitesini ve şehrini seven birinide görmedim arkadaş itüde okusan bu seferde trafik diycen yok pahalı diycen yok zor diycen amaaaaan
  • Bazılarının cahilliğine veriyorum.Şehirde bar olmayınca yobaz olunuyormuş :) Bir tarafımla güldüm.
  • şehirden memnunmusunuz deilmisiniz onu bi söyleseniz bizimde bi fikrimiz olsa
  • Arkadaşlar yardım edin moral verin biraz yahu Istanbul'dan Kayseriye geliyorum bölüm Malzeme Bilimi ve Mühendisliği
  • gencler kayseri güzel bir yerdir geldiginize pisman olmazsiniz merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G M

Arkadaşlar yardım edin moral verin biraz yahu Istanbul'dan Kayseriye geliyorum bölüm Malzeme Bilimi ve Mühendisliği

Bende İstanbuldan katıldım daha önceleri yarışmaya ve felaketle sonuçlandı senide aynı mutsuz son bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Orijinalden alıntı: G M

Arkadaşlar yardım edin moral verin biraz yahu Istanbul'dan Kayseriye geliyorum bölüm Malzeme Bilimi ve Mühendisliği

Bende İstanbuldan katıldım daha önceleri yarışmaya ve felaketle sonuçlandı senide aynı mutsuz son bekliyor

Haydaaa naptın hocam yaa ayrıldın mı Kayseri'den ?

• Son sınıfım 1 sene daha çekmek zorundayım buraları
  • quote:

Son sınıfım 1 sene daha çekmek zorundayım buraları

Hocam özelden bir şekilde ulaşmam lazım sana biraz anlatırmısın bana oraları
  • Telefon numarası bırakmadığım için kullanmıyorum özel pm olayını.
    Konuyu açan arkadaşa danışırsan önceki açtığı konularda fazlasıyla bilgi verdim.
  • quote:

Telefon numarası bırakmadığım için kullanmıyorum özel pm olayını.
    Konuyu açan arkadaşa danışırsan önceki açtığı konularda fazlasıyla bilgi verdim.

Peki tamam çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.