Şimdi Ara

+ Erciyes Üniversitesi + (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
6
Favori
17.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkezın ıhtıyacları kendıne gore dostum en kralı cıksın ben hıc aklok kullanmadım desın ınanırım ama olmeden kullanmıyacagım desın gulerım cevap bıle vermem
  • ben kayserılıyım ve sehrı hıç sevmıyorum dogma buyume buralıyım erkeklerın bırbırıne bulasmayı bı adet halıne getırdıgını rahatlıkla soylerım apachı dolu bı sehır kabul bende kayserıdeyım ama yahudı yada kadınlarını satar cumlesı cok ayıp oldu
  • Neden bizim insanımız kendi açığını görmez aklım almıyor ...
    Ben kayseride çok zaman geçirdim her yerinide avcumun içi gibi bilirim fakat kayseride yaşamıyorum yazın tatil için gittiğim bir yerdir kendileri bildiğim yer olsun diye burayı yazdım ve kazandım...
    Ama yorum yapmaya gelince nedense herkez ya üniversite okuyacağı için yada orada yaşadığı için kendine milliyetçi olup çıkıyor ...

Yahu azıcık yalan söylemeyinde kabullenin...

Evetttt kayseride ne bar var nede adam gibi canlı müzikli yer....

Evetttt kayseri halkı sürekli hollandadan gelen sürekli almanyadan gelen insanlarla dolu olduğu için ev kiraları bile dolar ve euro üzeri alıor ve herkezi kazıklamaya merkalı....Ve pahalı satıyorlar...

Evettt apaçi tipli erkekler ile dolu şehir hatta genelleme yapacak olursak %70 i apaçi.....

Evettt sivri burun ayakkabılı gömlekli kendini ülkücü zanneden zübbeler ile dolu kimse yok demesin artık yav....

Evetttt Herkez ortam yaprsan güzel olur demiş ne alaka kardeşim denizimi var gidip gezicek veya ne bileyim barımı var adam gibi cnalı müziğimi var kafesimi var veya gezilecek kızılay veya taksim veya istiklal caddesi gibi meydanı varda sosyal olacağız...
    O sosyal olursan çok güzel diyen arkadaşlar kanımca erkek erkekeğe fazla sosyal olmayı deniyorlar....
    Valla bunlar gerçekler.

AMA

Hiçmi iyi yanı yok bu şehirinn

Evettt var insanlarına saygı duyarsan seni tipini bile beğenmeselerde sana yardım ederler saygı göstermeye çalışırlar.

Evetttt şehir sessiz ve sakindir kafa dinlemek sitersen birebir hayat akşam 8 den sorna biter.

Evetttt üniversite doğuda kalmış virane üniversitelerden iyidir buda senin için bir şanstır bence.

• Ben ankaradan gidip okuyacam fakat ilk gün rahatladım baya fazla apaçi yoktu mesleklerinde kaydı aynı gün olduğu halde kendinde biter iş herkesin buraya gelmeyin çok kötü yer falan diyenlerin %90 ı orada asosyal bir hayat yaşayan kişilerdir emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forerunner

Ben ankaradan gidip okuyacam fakat ilk gün rahatladım baya fazla apaçi yoktu mesleklerinde kaydı aynı gün olduğu halde kendinde biter iş herkesin buraya gelmeyin çok kötü yer falan diyenlerin %90 ı orada asosyal bir hayat yaşayan kişilerdir emin olun

Bende Ankaradan gideceğim :) gel buluşalım da Ankarada sürdüğüm Krallığı gör bakalım asosyal sıfatını nasıl hap misali yutuyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockerist -- 8 Eylül 2010; 1:40:15 >
  • O yahudi kelimesi "Oranın halkından" bir alıntıydı.Haa, alınan olduysa özür.Ön yargılı davranmamak gerekir doğru diyorsunuz fakat bu tipler hep beni mi bulur yani.İstanbul'a laf etmişsin.Haklısın o konuda da.

Bilmiyorum ya 4sene bakalım neler yaşanacak orda.Herkese hayırlı olsun bu arada.Ankara'dan gelenler içinde halkla ilişkiler var mı?
  • Yahu bende İzmir'den geliyorum bu ''sosyalleşme olayını'' hiç takmıyorum.

Üniversite de çevre yapamıyorsanız(erkekli-kızlı) sorun sizde olur.Ben şimdiden bile 2-3 kız arkadaş edindim yahu üniversiteden hafta sonu neler yaparız falan onu konuşuyoruz

Erkekleri apaçi olsun ne olacak yiyorlar mı sizi ? Göz zevkiniz bozulacaksa artık yapacak birşey yok kapayın gözlerinizi

Ha içki olayı mı.Eve çıkmış olan bir arkadaş edineceksinizdir büyük ihtimalle.Okuldan sonra alırsın içkini gidersin arkadaşına.3-5 kişi ne güzel muhabbet eşliğinde içersin.Kopmak mı istiyorsun aç arka plana müziği ne diyim.

Her hafta sonu Kapadokya'ya gidersin orada bol bol sosyalleşirsin ha oraya gitmeye üşenirseniz gene bişey diyemem.

Elbet ufak şirin bir kafe bulursunuz şehirde.Oranın sahibi ile iyi diyalog kurun okul öncesi/sonrası gidin bir çay,kahve için muhabbet edin takılın orada.

Ee az buçuk tipin varsa,odun da değilsen elbet manita da yaparsın zaten.

Bol bol halı saha maçlarına,grup faaliyetlerine katılın.

Go kart gördüm mesela arada ona gidersiniz.Sinema'ya gidersiniz.Ps3 oynamaya gidersiniz.

Haa üniversite de okumayacak olup Kayseri'de yaşasan şehir belki sıkabilir ama günümün büyük bir kısmı üniversitede geçeceği için beni hiç sıkacağını düşünmüyorum.Fakültem de gayet iyiymiş okuyan arkadaşların dediği o, o nedenle de ayrı bir rahatım zaten

Şehri beğenmeyen arkadaşlar da nası olsa sosyal hayat falan yok ya oturup çalışsınlar yatay geçiş mi dikey geçiş mi ne oluyorsa artık geçmeye çalışsınlar sosyal şehirlere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitte. -- 8 Eylül 2010; 14:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omenax

O yahudi kelimesi "Oranın halkından" bir alıntıydı.Haa, alınan olduysa özür.Ön yargılı davranmamak gerekir doğru diyorsunuz fakat bu tipler hep beni mi bulur yani.İstanbul'a laf etmişsin.Haklısın o konuda da.

Bilmiyorum ya 4sene bakalım neler yaşanacak orda.Herkese hayırlı olsun bu arada.Ankara'dan gelenler içinde halkla ilişkiler var mı?

bende oranın halkındanım
  • Bana onu diyende oranın halkından.İlginç olan da bu ya zaten.

@Bittesitzensiesich

ne yaotın ev/yurt işini
  • Valla işte yarı özel devlet yurdu çıktı bana hocam oraya kaydoldum ben.Ama işte 1-2 kişiyle yakın olursam ev ilk tercihim her zaman.

Sen naptın ?
  • Kyk'dan yurt yerini işaretlemedim salak gibi kaldım öyle.Eras'a geçtim.Kafadan on numara 2çocuk buldum zaten.bakalım iyi anlaşma olursa ikinci yarıda olmadı seneye ev tutarım diye tahmin ediyorum.Yurt senedi 2.ayda vermez sanırım geri yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: omenax

O yahudi kelimesi "Oranın halkından" bir alıntıydı.Haa, alınan olduysa özür.Ön yargılı davranmamak gerekir doğru diyorsunuz fakat bu tipler hep beni mi bulur yani.İstanbul'a laf etmişsin.Haklısın o konuda da.

bende radyo tv deyim aynı fakülte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockerist

quote:

Orijinalden alıntı: Forerunner

Ben ankaradan gidip okuyacam fakat ilk gün rahatladım baya fazla apaçi yoktu mesleklerinde kaydı aynı gün olduğu halde kendinde biter iş herkesin buraya gelmeyin çok kötü yer falan diyenlerin %90 ı orada asosyal bir hayat yaşayan kişilerdir emin olun

Bende Ankaradan gideceğim :) gel buluşalım da Ankarada sürdüğüm Krallığı gör bakalım asosyal sıfatını nasıl hap misali yutuyorsun :)

ben sana ankarada asosyal hayat yaşıyosun demedim orda öylesin de demedim aslında ben sana bişey demedim sen niye üstüne alınıyonki.kral gibi hayatım var demişin ne güzel banane ne sürdüğünden senin beni ordaki sosyallik ilgilendirir

• Asosyal-sosyal tartışmasına gerek yok sanırım.Göreceli bir kavram zaten.Herneyse Kaçında orada olmayı planlıyorsunuz bakalım?
  • 18 eylülde ordayız hocam...

Forumdan oraya gidecek olan arkadaşlar msn adreslerini birbirlerine atsalar mantıklı olmazmı ?
  • 20 Eylül sabahı gel dedi bana yurtta ki adam

Herkese hayırlı bayramlar bu arada.
  • 3-) Ders kaydı yaptıran okullarda işlemler:

• Katkı payı/öğrenim ücretini yatırdığınızda bu bilgi yaklaşık bir saat sonra Öbisis veritabanına aktarılmaktadır. Bu andan itibaren internet üzerinden ders kaydınızı yapmanıza sistem müsaade edecektir.

http://obisis.erciyes.edu.tr’den ders kayıtları servisini kullanarak ders kayıtlarınızı yapabilir ve danışman onayına gönderebilirsiniz.

• Danışmanınızın onayıyla birlikte ders kaydınız yapılmış olacaktır.

• İnternet üzerinden yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur. Öğrencinin ve danışmanın her yaptığı işlem zaman bazında detaylı olarak kaydedilmektedir. İtiraz durumunda talep edilirse Bilgi İşlem Daire Başkanlığı kayıt süresi boyunca kimin ne zaman ve ne yaptığını gösterir dokümanı onaylayarak verecektir.

BÖYLE bir olay varmışş ee ben bilmiyordum ders kaydını internetten yapmadım şimdide sistemde ders kaydı kapalı yazıyor ne olacak.

• 13ünde açılacak daha ders kayıtları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

13ünde açılacak daha ders kayıtları :)

Hupsss

fark etmedim doğru :)

teşekkürler hocam sen baya baya alıştın üniversiteye de şehire de daha gitmeden helal...
  • Seçmeli ders zorunlu sanırım?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.