Şimdi Ara

+ Erciyes Üniversitesi + (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
6
Favori
17.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucak elektrik elektronike gelecem galiba arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: m@TR@x

şimdi güzel kardeşlerim kayseride okuyan biri olarak açıklama yapcam sıkı durun bu a..... dumun şehrinde gece hayatı bar pavyon yok insanları yobazmı oluyo böle olunca diyenllere sizlerle kayseride görüşelim bide neyse yobaz yani insanları idneler önce kıza bakar bakar sonrada cık cık şuna bak nası giyinmiş derler ünide kampüsde hastane var biraz sıkıntı ama baya büyük kampüsü sonra ünini eğitimi baya bi iyi ama baya yani anadolu ünilerinde ilk 10 a girere sonra hazırlık konusu hazırlık 1.2. öğretim fark yapmıyo alayına var şehirde disco bar yok ama eve çıkınca her şeyi yapabiliyosunuz ortam kurana canlı yer özellikle işletmede okuyosanız hatunlar akıyor ortanın biraz altı sosyallikte biyer uzunlafın kısası ama size bağlı herşey bi yerde tabi şenlikler fln iyi oluyo onlara gelince, sakin biyer pek olay olmaz büyük şehir her istediğinizi bulabilirsiniz avm fln var öle işte başka sorusu olan

hocam sence sakarya üniversitesi mi kayseri erciyes üniversitesi mi endüstri mühendisligi alanında

pampa şimdi sakaryada okuyan arkadşalarımda var kıyaslıycak olursak 1. ağitim erciyes derim 2. ortam sakarya küçük bi yermiş biraz daha açıkmış ama halkı oranında öğrencilere pek sıcak bakmıyomş ankaralı flnsan erciyes derim

• quote:

quote:

quote:

şimdi güzel kardeşlerim kayseride okuyan biri olarak açıklama yapcam sıkı durun bu a..... dumun şehrinde gece hayatı bar pavyon yok insanları yobazmı oluyo böle olunca diyenllere sizlerle kayseride görüşelim bide neyse yobaz yani insanları idneler önce kıza bakar bakar sonrada cık cık şuna bak nası giyinmiş derler ünide kampüsde hastane var biraz sıkıntı ama baya büyük kampüsü sonra ünini eğitimi baya bi iyi ama baya yani anadolu ünilerinde ilk 10 a girere sonra hazırlık konusu hazırlık 1.2. öğretim fark yapmıyo alayına var şehirde disco bar yok ama eve çıkınca her şeyi yapabiliyosunuz ortam kurana canlı yer özellikle işletmede okuyosanız hatunlar akıyor ortanın biraz altı sosyallikte biyer uzunlafın kısası ama size bağlı herşey bi yerde tabi şenlikler fln iyi oluyo onlara gelince, sakin biyer pek olay olmaz büyük şehir her istediğinizi bulabilirsiniz avm fln var öle işte başka sorusu olan

hocam sence sakarya üniversitesi mi kayseri erciyes üniversitesi mi endüstri mühendisligi alanında

pampa şimdi sakaryada okuyan arkadşalarımda var kıyaslıycak olursak 1. ağitim erciyes derim 2. ortam sakarya küçük bi yermiş biraz daha açıkmış ama halkı oranında öğrencilere pek sıcak bakmıyomş ankaralı flnsan erciyes derim

yanl egitim olarak kayseri mi diyorsunuz boluluyum bu arada sakarya cok yakın bu yuzden sakaryaya daha sıcak bakıyorum benim ogrenmek istedigim egitim olarak hangisi daha iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

yanl egitim olarak kayseri mi diyorsunuz boluluyum bu arada sakarya cok yakın bu yuzden sakaryaya daha sıcak bakıyorum benim ogrenmek istedigim egitim olarak hangisi daha iyi

gayseri 78 de kurulmş müh. bölümü köklü baya hoca sıkıntısı fln olmaz gir siteden de bak

• Hukuk fakultesini tavsiye eder misiniz arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: otis abi

quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

makine mühendisliği iö

Var mı İÖ gibisi ya sabah uyanma derdi yok

hocam iö diplomasında felan yada normal egıtımden farkı war mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzzboy125

quote:

quote:

makine mühendisliği iö

yok sadece harç fazla bide dersler akşam

• Çok mecbur kalmadıkça bu şehre okumaya gelmeyin. O kadar diyorum. Eğitiminden bahsetmiyorum sadece şehir olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 24 Temmuz 2012; 13:30:17 >
  • gelin beyler kayseri park, kayseri forum u gezin durun baska yapcak birsey yok :D
  • Gelecek arkadaşlar size sesleniyorum! Özel yurtlara düşmemeye çalışın 1 yıl kontrat yapıp elinizi kolunuzu bağlarlar. En iyisi ev tabi ilk yıl pek mümkün olmadığı için bi aparta yerleşin ama sakın özel yurtlara elinizi kaptırmayın,kolunuzu seviyorsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzzboy125

quote:

quote:

makine mühendisliği iö

Harcın fazla olması ve ders giriş çıkış saatlerinin farklı olması dışında Ne diplomada ne de meslek hayatına girerken İÖ ve ÖÖ'nün farkı yok. Ben İÖ yüm ve iyi ki de İÖ olmuşum :D

• enerji sistemleri müh. hakkında bilgisi olan var mı?
  • Bilgisayar mühendisligi veya üniversite-kampüs hakkında bilgi verecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Bilgisayar mühendisligi veya üniversite-kampüs hakkında bilgi verecek var mı?

o kadar yazdık arkadaşım okuyu ver üst cevaplarda sorularının cevapları var
  • quote:

up
  • Benim abim de Erciyes Ee'de okuyor.Oyle kizlar, sosyal ortamlar felan beklemeyim.Sehir gayrt guzel, baya zengin bir sehir.Caddeler felan cok genis.Fakat sosyal imkanlari kisitli.Kampus de buyuk ama cok duzenli degil,Anlayacaginiz kiz, sosyal ortam gibi asiri beklentilerle gitmeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Benim abim de Erciyes Ee'de okuyor.Oyle kizlar, sosyal ortamlar felan beklemeyim.Sehir gayrt guzel, baya zengin bir sehir.Caddeler felan cok genis.Fakat sosyal imkanlari kisitli.Kampus de buyuk ama cok duzenli degil,Anlayacaginiz kiz, sosyal ortam gibi asiri beklentilerle gitmeyin :)

Hocam her türlü sosyal aktivitenin gerçekleştirilebileceği mekan var. Gocart, paintball, lunapark, publar, avmler, kafeler vs.

Tek doğal eksiği Kayseri'nin denizdir. Bir de insanı tutucu kategorisindedir. Sosyal ortam vs insanın kendine kalmış bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Benim abim de Erciyes Ee'de okuyor.Oyle kizlar, sosyal ortamlar felan beklemeyim.Sehir gayrt guzel, baya zengin bir sehir.Caddeler felan cok genis.Fakat sosyal imkanlari kisitli.Kampus de buyuk ama cok duzenli degil,Anlayacaginiz kiz, sosyal ortam gibi asiri beklentilerle gitmeyin :)

Hocam her türlü sosyal aktivitenin gerçekleştirilebileceği mekan var. Gocart, paintball, lunapark, publar, avmler, kafeler vs.

Tek doğal eksiği Kayseri'nin denizdir. Bir de insanı tutucu kategorisindedir. Sosyal ortam vs insanın kendine kalmış bir şeydir.

+1903
  • quote:

quote:

up

• quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

quote:

quote:

up

Sigara içmek sağlığa zararlı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.