Şimdi Ara

ercüment vural rüyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ercüment vural ı bileniniz var mı...onun bi tarihte bi kaseti çıkmıştı...rüyalar isimli bi şarkısı vardı..7 dakika falan sürüyodu..elinde olan varsa gönderebilir mi acep
    bir de,sanırım 90 lı yıllarda bi şarkı çıkmıştı,adını falan hatırlamıyorum ama bazı sözleri şöyleydi....vazgeçmek için çok erken,kor gibi yanıyoruz derken aldılar bana sormadan aşkımı benden uzağa...
    nakaratı böyleydi..bilen var mı içinizde?

• dediğin şarkı yı elif adında bi kız söylüyordu soner arıca destegiyle prestij muzikten cıkmıstı sarkının adı vazgecmek icin cok erken

ercument vural ı tabiki tanıyorum ama mp3 lerini bulmak cok zor hatta melis sokmenle cok guzle calısmalrı var bende melis sokmende hatırladıgım adında bi sarkı var oınu cok arıyorum ama yok

ercument vural ın pasaporto latino adındaki albumunu bile bulamadım bulursan benle de paylasırsan cok sevinirim
  • baha nın son albumundede var o şarkı bende ercüment vuraldanda var msilini yaz msn den gönderem
  • vazgeçmek için çok erken isimli şarkıyı bulursanız bana göderirseniz sevinirim arkadaşlar..rüyaları da tabi..bulursam ben de size yollarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlboro man

vazgeçmek için çok erken isimli şarkıyı bulursanız bana göderirseniz sevinirim arkadaşlar..rüyaları da tabi..bulursam ben de size yollarım

dostum sana pm attım almadınmı orda var vazgecemek icin cok erken
    yukardada arkadas ercument vuralı ben gonderirim demis adresini verirsen

niye ugrasıyosun ki hala anlamadım
  • VAZGECMEK İCİN COK ERKEN İNDİRİLİYOR İSTEYEN ARKADAŞLAR

theironhand@gmail.com a isteklerini belirtsinler gonderirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    3 ay önce açıldı
    Okan Buruk İSTİFA
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.