Şimdi Ara

Okan Buruk İSTİFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akax maçı ile beraber Okan buruğun yetersizliği ortaya çıkmıştır.Bu şekilde ligde şampiyonluk ta gelmeyecektir bu yüzden geç olmadan vedalaşılmalısır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çare Terim mi yoksa?

• Şuana kadar hiç bir şey yokken 1 yenilgi veya beraberlik ile istifa cagrisi yapmakta bilemedimm Gsliyim ama hep şampiyonluk yada galibiyet olamaz arkadaşş diyecek sözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben şampiyonluk için demedim galatasaray vizyonu açısından okan buruk sınıfta kalmıştır galatasaray tarihinin en pahala kadrolarından bir ve ya ikincisini yönetememiştir.

• Kopenhag, Sparta Prag, Young Boys yenilgilerinden sonrasında bu fikstür ile ilk 8'e girmeyen Okan ile Avrupa'da başarı beklemek hayal buna ben de katılıyorum ama bence sezonu tamamlaması lazım, sezon bitmeden yapılacak değişiklik daha kötü sonuçlar doğurur düşüncesindeyim.

Tabi seneye kim çalıştıracaksa Haziran ayı beklenmemeli bugünden anlaşılmalı, teknik direktörde fırsat transferi olmaz, aylar öncesinden vizyonu ve sistemi olan bir isme karar verilmeli.

• Suç Okan buruktan önce yönetimde , rezalet bir transfer sezonu geçirdik ve fener alenen TFF mhk kayirmasiyla rakibimiz olarak devam ediyor bunlar öncelikle yönetime yazar , Erden Timur çok büyük kayıp , Okan hocanin hata ve hayal kırıklıkları da var bu kesin ama sıralı gitmezsek sonuca ulaşamayiz

• Bokan efendi derbiye kadar ligdeki bütün maçları kazanıp derbiyi kazandıktan sonra ancak şampiyonluk lafları etmeye baslayabiliriz onun dışında olan ihtimallerde defolup gitmelidir kovulmalıdır. Avrupadan zaten umudum yok sağolsun halısaha takımlarına puan verip durdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galacimbom -- 31 Ocak 2025; 16:5:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.