Şimdi Ara

ERDEMİRİ satan bizi satar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yılda 600 milyon dolar net gelir elde ediyor ve avruda kalite 1. var..

SATMAYIN KARDEŞİMMM

• sadece erdemir değil ki tüpraş ve telekom da özelleştirlecek.

özelliştirme yerine %51 hissesini satsalar daha iyi olur. şirket daha çok kara geçebilir. devlet memuru zihniyetini hepimiz biliyoruz. gerçek olan birşey var ki bu şirket özelleştirilirse devlette kazandığının en az 3 katını kazanır.
  • devlet 3 katını kazanacak ama erdemir işçisi eskisi kadar kazanabilecekmi?
    erdemirde çalışmak yürek ister.. benim babam şimdiye kadar 4 kere ciddi, sayısız ufak iş kazası geçirdi....
    5e yakın arkadaşı iş kazasında öldü ve bir çoğu sakat kaldı...

• anlamiyorum bu isleri aslinda,
  • dediklerin doğru işçiler kelle koltukta çalışıyor ama bu işin niteliğinden kaynaklanan bir durum.

ama dışarıda dediğin işte çalışmak isteyen milyonlarca insan var. insanlar açlıktan kanını, böbreğini, namusunu satmaya başladı. şükretmek lazım.

özelleştirme olursa tabii ki birçok kişi işsiz kalacak.
  • biz zonguldaklıyız ve bu durumdan çok şikayetçiyiz böyle bi şirket nasıl satılır.

• telekomu satalım alın şu telekomu noluuuurrrrr
  • be akılsız kardeşim hepsi satılsın devlet vergisini alsın o kar merak etme zaten bize kalmıyor baştakiler yidiler içtiler o karı şunu bunu yaptırdık dediler herşey özelleşsin rekabet artsın dilekleriyle daha iyi türkiye için
  • Burda söz konusu olan zaten kendi şahsi çıkarı arkadaşın. Babasının durmunu düşünmekte bir nebze olsun haklı fakat devleti yönetenlerde bu milleti düşünmeli. senin benim çıkarımdan çok milletin çıkarı önemli.
  • iyide zaten milletin cikarini düsünüyoruz bizde,
    böyle bir sirketi satarsa devlet,ne olacak,o sirkein karini artik alamayacak,hemde ucuza satiyor baksaniza
  • 3e mal eetiğini 5 e satamasın heleki böğle bi piyasada imkansız ayrıca kimse bakkaldan mal alır gibi hazır para iş yapmıyor bilmeden konuşmayın
  • bilen birisinden,bu konuyu acikliga kavusturabilir mi?

ben sahsen kendimi cok cahil hissediyorum,bilenler,bilmeyenleri bilgilendirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.