Şimdi Ara

Erdoğan ; '1 Milyon Suriyeli Sınırlarımıza Doğru Yürüyor.' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
10.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyursunlar, ülkede 3-4 milyon daha suriyeli var yabancılık çekmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreius

buyursunlar, ülkede 3-4 milyon daha suriyeli var yabancılık çekmezler.
    Adamlar fethettikleri ülkeye giriş yapıyorlar. Bence de bir problem yok yani.
  • Lan ork ile insanı bir tutuyo. Ukrayna'dan böyle istilacı, böyle yobaz yığınları gelmez merak etme. 4 milyon gelip geldiği ülkede sevişe sevişe 8 milyon olan gelmez. Ayrıca böyle bir şey olsa buna da karşı olurduk. Kafanız buna basmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o gözlem kulelerini niye kurdun ? Her gün konvoy konvoy asker ve teçhizatı niye yığdın idlibe ? Diye sorarlar adama . Ulan savaşmaktan başka çare kalmadıysa savaşacan o zaman . Şehitse şehit verecen .
    Her gün tribünlere oynuyo . Yok neymiş 60'dan fazla rejim askeri etkisiz hale getirilmişmiş !
    Liveuamap de niye bahsedilmiyo o zaman ? Bu arada bu site ülkemizde engelli bilginiz olsun .
    Ulan adam 3 koca ilçeyi düşürmüş ve hala ilerliyor . 8 askerimize sıkmış . 3 tane üs düşman ortasında , kuşatılmış ve şu an ve zaman zaman hafif silahla ateş yiyor . 300 bin kişi sınırda bekliyor çaresiz . Rus el babı vurmuş . Bugün savaşmıyacaksan niye yığdın o adamları oraya !!!!!

• Blokla blokla bitmediler arkadaş ya..
  • idlib'den aldım 40.000 tane eve geldim 1.000.000 tane bilin bakalım nedir?

size olayın başlangıcını anlatan wiki sayfasını veriyorum, okuyun ve görün. Orada resmen alevi sünni savaşı var. Bizim burada da bir tür alevi sünni oy savaşı var.
    Wikiwand
    Syrian civil war | Wikiwand
    https://www.wikiwand.com/simple/Syrian_civil_war

Sağcılar islami motiflerden yola çıkılan görüşlerin sahibi akp ve mhp'ye solcular ise chp - iyi - hdp gibi partilere oy atıyor bu ülkede.

Bu ülke de düzelmez, iki yakamız da bir araya gelmez arkadaşlar. Adamın birini bugün röportajda izledim çıkmış enflasyondan bahseden adama allah kitap falan diyor..

adamın iq ayakkabı numarası kadar düşük kardeşim.. Hak, adalet, eşitlik özgürlük diyorsun adam içinden ben ölünce cennete gitcem, ahireti yakmıyim yhaaa diye kestirip atıyor..

durex ve okey ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 5 Şubat 2020; 7:53:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

ben fransa'dayım, imkanım olsa hemen dönerim cennet vatanıma. türkiya cennat cennat.

Alıntıları Göster
    Sağlam küfür ettim evde haberin olsun.

• oyş yerim suri gardaşlarım geliyorlar hoş geliyorlar rabbim onlardan razı olsun onlar bizim din kardeşimiz ümmet olmanın vakti geldi.
  • Erdoğan ; "1 Milyon Suriyeli Sınırlarımıza Doğru Yürüyor."
  • Bu konuda benim en çok dikkatimi çeken şey "bu kadar insanı nereye yerleştireceğiz" lafı oldu. Böyle bir zorunluluğumuz filan mı var yahu bu nasıl bir cümle? Benim bildiğim birinin evine kaçak girersen suçlu olursun ve cezalandırılırsın. bizim ev yolgeçen hanı olmalı ki eve giren bırak cezalandırılmayı daha ödüllendirilip evde oda ayarlanıyor. Biz dedim gerçi ama bu ülke sadece bir kesimin istediğini yaptığı bir yer haline dönüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 5 Şubat 2020; 1:32:46 >
  • Nasıl bir üreme hızıdır arkadaş bu araplar mitoz bölünüyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

gelenler ukraynalı olsaydı omuzlarınızda taşırdınız.
    sırf suriyeli ve MÜSLÜMAN oldukları için gelmeleri sizi rahatsız ediyor.
    ne yaparsanız yapın bu ÜMMETi bölemeyeceksiniz.
    bizler aynı ÜMMETİN evladlarıyız. hz muhammed sallallahu aleyhi ve sellemin ümmetiyiz. bu topraklar bütün islam alemine yeter.
    rahatsız olan varsa avrupa'ya gidebilir. orda sizi çiçeklerle karşılarlar.
    osmanlı islamın en önemli kalesiydi. şu anda da türkiye de öyle.
    yemin billah olsun ki dünyanın her yerindeki müslüman mazlum ensar kardeşlerimize sahip çıkacağız.
    rahatsız olan yallah avrupa'ya.
    al evinde besle profil resmine bakınca gülesim geldi kobe de büyük müslümandı heralde senin nereye hizmet ettiğin belli ülkesini düşünen adam milliyetçi olur sen algı yaratmaya çalışan boş sessin sadece

• Kapıyı aç Veysel efendi.

Kardeşlerimiz sefa sürmeye geliyor.

Paintball,kano,badminton öğrenecekler.

Bizler ise bayrağa tabutlara bakacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 5 Şubat 2020; 2:39:49 >
  • Mis gibi stratejik plan, adamlar suriyeyi boşaltıp istemediklerini bize iteliyor işte. Yakında suriyeliler bekçi falan olup güzel yetkilere de kavuşurlar. Nasılsa TC vatandaşlığı da alıyorlar. Ms gibi ülke valla, al mısırını otur karşıdan izle. Bir ülke nasıl bitirilir.. Bizimki yardım falan değil, düpe düz ENAYİLİK. Gerçi ülke kimin umurunda, 1 milyon oy geliyor.
  • Amaç bütün Suriye halkını Türkiye'ye sokmak galiba ben bunu çıkarıyorum artık. Ülke nufüsünün yarısını Arap yapıp ülkeyi araplaştırma eyillimi var ileriye dönük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası arap soyu değil , türk müslüman doğmadı.Ümmetçilik bu yüzyılda kimsenin kabul ettiği şey değil , çok olmak istiyorsan senelerdir amerika ırak-afganistan-mısır-suriye de savaşıyor git ümmetçi ol savaş.Hangisi bir biri için savaşıyo suudiler mi afganlar mı.Osmanlı çökerken ümmete sarılmış filistin bizim savaşımız değil demiş siz hala filistin için ölün bitin.Geçin bu ümmet işlerini kimse kimseye müslüman diye yardım etmiyor her koyun kendi bacağından asılıyor.Senin ümmetine hangi ülke girecek önce o girecek ülkeyi bul sonra ümmetten bahset.
  • neyiz biz hayır kurumumu çok istiyosan herkesten ayrı al evinde besle yada git onların yanına burası türkiye bu ülkenin çıkarlarını düşünüceksin inançla devlet işlerini bir araya koyma
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.