Şimdi Ara

Erdoğan 31 Mart seçimlerinin kendisinin gireceği son seçim olacağını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimlerinin kendisinin gireceği son seçim olacağını açıkladı:

Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim.

Çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.

ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xtwitter
    🔴#SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimlerinin kendisinin gireceği son seçim olacağını açıkladı: Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim. Çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.
    https://twitter.com/haskologlu/status/1766167736147661002?t=AbwKG2FO55vXh5lQhJh8zQ&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erdoğan'ın 31 Mart Seçimlerinin Kendisinin Son Seçimi Olacağı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklamıştır. Erdoğan'ın bu açıklaması, siyasi sahada yankı uyandırmıştır.

Erdoğan'ın seçime girmeyeceği açıklaması, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Binali Yıldırım tarafından "tarihi bir karar" olarak değerlendirilmiştir. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Erdoğan'ın aday olmama kararını "doğru bir adım" olarak nitelendirmiştir.

Sosyal medya platformu Twitter'da, "Erdoğan'ın son seçimi" etiketiyle paylaşımlar yapılmış ve konuyla ilgili tartışmalar yaşanmıştır. Bazı kullanıcılar, Erdoğan'ın seçime girmeme kararının olumlu bir gelişme olduğunu savunurken, bazıları ise kararın ülke siyaseti üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğini öne sürmüştür.

Erdoğan'ın son seçim açıklaması, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde siyasi dinamikleri etkileyebilir. Seçim sonuçları, Türkiye'nin siyasi geleceği açısından önemli bir gösterge olacaktır.

Twitter kullanıcısı İbrahim Haskoloğlu, yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın kararının "yeni bir dönemin başlangıcına işaret ettiğini" belirtmiştir.

Erdoğan'ın aday olmama kararı, ülke siyasetinde yeni bir dönemi başlatabilir ve 31 Mart seçimlerinin sonucunu önemli ölçüde etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Manası çok derin, bundan sonra seçim olmayacak anlamı da çıkabilir.

Ayrıca 31 mart, belediye seçimleri değil mi? Cumhurbaşkanı hangi belediye için giriyor seçime?

Yaptığı mitinglere bakarsak hepsi için giriyor, özellikle İstanbul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 8 Mart 2024; 23:40:14 >
  • Son seçimi olsaydı "kronometre sıfırlandı" deyip de Anayasa'ya rağmen üçüncü kez aday olmazdı.

• Velev ki son seçimi. Ya sonrası? Yerine İstanbul'daki rte v2.0 mı gelecek? O da Kur'an sallayan tayfadan, o da demlilere selektör çakıyor. Olmadı Ankara'daki susmuş, iş zora gelince kaçan mı? Seçimde kaçmadı mı?

Olmadı damat geçsin. Titreşimle yönetir. Okçu da olabilir. Okla ekonomiyi düzeltir.

Şey de vardı, halka takla attıranları yeniden seçtiren bir ablamız. Yok yok her tweete inanan babadan asker/siyasetçi milliyetçimiz vardı, hatta tur düzenleyecekti.

Bir de yaşlı kurt vardı, koyunlarla arası pek iyi olan.

Sonrası? Allah'ını seven, ülke için güzel bir gelecek gören söylesin, sonrası?

Millet sanıyor ki bir anda ülkede aydınlanma çağı yaşanacak.

• Buna inanan varsa elimde 3 tane satılık köprü var kelepir fiyata.

Duygu sömürüsü yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.