Geçen aynı iddiayı söylediğinde ilk mesaja bile bakmadan savunmaya geçenler vardı. Gene bekleriz. @kerimcem Bu sefer konuyu oku, bak isim vermemiş ama ücretsiz olan avrupa ülkeleri yazılıyor. Kalanları dedi diyebilirsin ama kalan olursa tabi. Gene isim ve fiyat vermiş galiba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Temmuz 2021; 18:34:1 > |
Erdoğan: Avrupa halkına aşıyı ücretle yapıyor (VİDEO GELDİ) (2. sayfa)
-
-
acaba bukadar üst üste basmasındaki olay sigortasız işsiz güvencesiz kesime aşı yapılıyormu ab de? bazı yerlerde yapılmıyor yazılmış onla bir empati kuruyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2021; 18:36:58 > -
Üstüne basmasının sebebi sizin gibilerin evirip çevirip bir şekilde inanacağını bilmesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cehaletin ferasetine güveniyor. Helal olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçekİnşallah İngiltere'de Türkçe bilen tek bir kişi bile yoktur, tüm dünya bizi makaraya sarmasa iyi
İyi ingilterede 1 telefon 16 bin sterline satılıyor dememiş.
-
Tüm ülkeler herkese pandemi sebebiyle bedava aşı yapıyor. Hala yok empati yok bir şey.
Bir kez ya bir kez de eleştirin. Pes!
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonTüm ülkeler herkese pandemi sebebiyle bedava aşı yapıyor. Hala yok empati yok bir şey.
Bir kez ya bir kez de eleştirin. Pes!
bir kaç yerde evet bedava sonuçta oranın sigorta şirketleri karşılıyormuş,ee işin ve sigortan yoksa? kim karşılıyor.
yurtdışında özellikle ingiltrede yaşayanlar yazsa iyi olur
abd evsiz işsiz dilencileri bile aşılıyordu ama ab de oyle bir uygulama görüntüsü görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2021; 19:39:20 > -
Hiç bir ülkede sigortanın yok diyerek aşıyı karşılamama durumu yok. Olsaydı öğrenirsin. Aylardır Aşı yapıyorlar şimdiye kadar çoktan eleştirilirdi bu husus.
Sen konuyu her zamanki gibi saptirma neden sizin cenah böyle neden CBnı kandırıyorlar yanıltıyorlar bunlara var mı bir cevabin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir an zap yaparken haberlerde reis kılıçdaroğlu için yalancı diyordu. Hemde utanmadan yalan söylüyor diyordu. Şaştım kaldım. Bir karar verin kim yalan söylüyor. Fakat bu aşı konusunda siz doğruyu söylemiyorsunuz zira avrupada aşı bedava.
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegon
Hiç bir ülkede sigortanın yok diyerek aşıyı karşılamama durumu yok. Olsaydı öğrenirsin. Aylardır Aşı yapıyorlar şimdiye kadar çoktan eleştirilirdi bu husus.
Sen konuyu her zamanki gibi saptirma neden sizin cenah böyle neden CBnı kandırıyorlar yanıltıyorlar bunlara var mı bir cevabinyurtdışında birleşik kırallıktaki nhs sistemi ücretli sigorta sistemi gibidir devlet kurumudur ama işleyişi özelimsidir, sağlık bir nevi özeldir babasının hayrına bedava sağlık sistemiden suncağınıda sanmıyorumda neyse nhs ye kayıtlı sigortalı değilsen, ingiizler ordaki türkler nhs yi yerin dibine gömerken çok berbat paralı çileli türkiyedeki sgk yı mumla arıyorum diye yaklaşımın ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2021; 19:51:7 > -
ANLAMİ ASİ PARALİ OLACAK HABERİNİZ OLSUN....
Avrupa da aşı paralı olsa yeridir adamlarda iş var aş var. Haracayacak parayı kazanmak için oturduğun yerden kalkıp az hareket etmen yeter.
Burada ne iş var ne aş var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 2 Temmuz 2021; 19:52:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemyurtdışında birleşik kırallıktaki nhs sistemi ücretli sigorta sistemi gibidir devlet kurumudur ama işleyişi özelimsidir, sağlık bir nevi özeldir babasının hayrına bedava sağlık sistemiden suncağınıda sanmıyorumda neyse nhs ye kayıtlı sigortalı değilsen, ingiizler ordaki türkler nhs yi yerin dibine gömerken çok berbat paralı çileli türkiyedeki sgk yı mumla arıyorum diye yaklaşımın ilginç.
Alıntıları GösterDemagoji yapma, soruma cevap ver, konuyu saptırma yemezler.
Hep böyle sizin cenah.
Neden kandırıyorlar sizin reis'i?
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonDemagoji yapma, soruma cevap ver, konuyu saptırma yemezler.
Hep böyle sizin cenah.
Alıntıları Gösterne demogajisi al oku ingiltrede sağlık sistemi hem bizden kötü hemde oyle çok beleşe değil verdiği ilacın hizmetin parasının çoğunu alır.
nhs - sayfa 3 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)
orda çalışan arkadaşında biliyorum bir diş çekimine tonla para verdim türkiyeki özel bile bedava kalır diyordu bunların yanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2021; 19:57:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonDemagoji yapma, soruma cevap ver, konuyu saptırma yemezler.
Hep böyle sizin cenah.
Alıntıları GösterLan bırak hocam ya(mecazen) kılıfçıdan cevap mı bekliyorsun bunun varlığını dikkate alman hata bir daha olmasın.
Konuya gelince uyarıp ''aman efendim yanlış bilgi olmuş düzeltelim'' demek yerine bakın yalana devam ediyor görüntüsü çizdiriyorlar.
Reislerine akp içi komplo olabilir bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 2 Temmuz 2021; 19:59:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemne demogajisi al oku ingiltrede sağlık sistemi hem bizden kötü hemde oyle çok beleşe değil verdiği ilacın hizmetin parasının çoğunu alır.
nhs - sayfa 3 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)
orda çalışan arkadaşında biliyorum bir diş çekimine tonla para verdim türkiyeki özel bile bedava kalır diyordu bunların yanında.
Alıntıları GösterHadi len oradan, kaynağa bak. Ekşi sözlük.
Bak sorumu hala cevaplamadın.
Sizin bu zihniyetinizi de kurutacağız merak etme.
Çok az kaldı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of EarthLan bırak hocam ya(mecazen) kılıfçıdan cevap mı bekliyorsun bunun varlığını dikkate alman hata bir daha olmasın.
Konuya gelince uyarıp ''aman efendim yanlış bilgi olmuş düzeltelim'' demek yerine bakın yalana devam ediyor görüntüsü çizdiriyorlar.
Reislerine akp içi komplo olabilir bilemedim.
Alıntıları GösterAhlaksız bunlar.
Siyaset yaptığını zannediyor ama tel tel dökülüyorlar artık.
-
aynen ekşiler zaten akplidir bizim teşkilat ayarlamış elemanları :) ingiltredeki sağlık sistemi amerikadan iyidir ama türkiyeden kat be kat beterdir daha doğrusu para peşin kırmızı meşin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2021; 20:0:37 > -
Arkadaşım benim soruma cevap ver, saptırma.
Ulan ne arsız çıktınız ha.
Cevap veremiyorsun di mi?
Yazık len size ahahah
Ekşi sözlük'te ben de yazayım 10 ton şey. Ne ki.
Bir daha soruyorum, cevap verecek misin?
Dene belki cevap verebilirsin.
Korkma yemeyiz seni :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X