Bunlar yine iyi bunun avrupada yaşayan versiyonları var hayatında ekonomik kriz görmemiş, enflasyon ne bilmez ''Türkiye çok iyi'' edebiyatı yapar. Bir zihniyetin sonuna geliyoruz bundan öncekilerden hesap sormadılar çünkü aynı zihniyetti ama bundan sonra gelecek değişim dalgasında muhalefet olanlar iktidar olursa aynı şeyi yaptıları gibi yerin dibini boylayacaklar artık dededen gelme koyun gibi seçmen davranışını siyasetçiler rüyalarında bile göremez. |
Erdoğan: Avrupa halkına aşıyı ücretle yapıyor (VİDEO GELDİ) (3. sayfa)
-
-
ben sana sormadım zaten sen atladın bende ingiltrede yaşayana sordum nsh de kayıtsız sigortasız kişi ücretsiz aşı olabiliyormu diye.?
ama ingiltre profuymuş gibi sen atladın?
sana sormadım zaten ingiltrede yaşayana sordum.
nsh de çünkü banka hesaplarına bakılma şartı kaldırılmış, ilk başlarda o varmış, banka hesabında yüklü para varsa aşı ücretliymiş eleştirilmiş kaldırılmış sonradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2021; 20:6:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemaynen ekşiler zaten akplidir bizim teşkilat ayarlamış elemanları :) ingiltredeki sağlık sistemi amerikadan iyidir ama türkiyeden kat be kat beterdir daha doğrusu para peşin kırmızı meşin.
Okuyan da hayatı ingiltere’de ve abd’de geçmiş sanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya arkadaş NHS''nin (NSH değil bak) ne olduğunu biliyorum, sağlık sisteminin hangi vergilerle yürüdüğünü de biliyorum UK'de.
Covid aşısının ÜCRETSİZ olduğunu söylüyorum.
Neden CB'nı kandırıyorlar diye soruyorum sana.
Bana hala cevap veremiyorsun.
İngilizce mi sorayım hangi dilden istersin?
Cevap veremiyorsunuz ya en çok sizin bu halinize üzülüyordum, artık gram umurumda değilsiniz...
Edit: Ben sana soruyorum sen bana sorma. Ben sana soruyorum. Cevap versene partizan kerimcem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 2 Temmuz 2021; 20:6:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of EarthBunlar yine iyi bunun avrupada yaşayan versiyonları var hayatında ekonomik kriz görmemiş, enflasyon ne bilmez ''Türkiye çok iyi'' edebiyatı yapar.
Bir zihniyetin sonuna geliyoruz bundan öncekilerden hesap sormadılar çünkü aynı zihniyetti ama bundan sonra gelecek değişim dalgasında muhalefet olanlar iktidar olursa aynı şeyi yaptıları gibi yerin dibini boylayacaklar artık dededen gelme koyun gibi seçmen davranışını siyasetçiler rüyalarında bile göremez.
Alıntıları GösterBu zihniyet bitti hocam. Kerimcem de dinozor olacak.
Bu ahlaksızlar bizim yüzümüze bakamayacaklar buna inanıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonBu zihniyet bitti hocam. Kerimcem de dinozor olacak.
Bu ahlaksızlar bizim yüzümüze bakamayacaklar buna inanıyorum.
Alıntıları GösterHocam sen bunların ne kadar yüzsüz ve omurgasız(mecazen) olduklarını anlamamışsın kınıyorum seni.
Bunlar yarın yüzüne bakmayı bırak ''Ulan sen iktidar destekçisiydin demi niye o zamanlar sokağa çıkmadın yazık yazık'' diye sana sitem ederse hiç şaşırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 2 Temmuz 2021; 20:7:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of EarthHocam sen bunların ne kadar yüzsüz ve omurgasız(mecazen) olduklarını anlamamışsın kınıyorum seni.
Bunlar yarın yüzüne bakmayı bırak ''Ulan sen iktidar destekçisiydin demi niye o zamanlar sokağa çıkmadın yazık yazık'' diye sana sitem ederse hiç şaşırma
Alıntıları GösterAhahahah yapar bu tırrekler.
-
Aaaah ah …
Başımıza ne geldiyse yalancının ayranını dökmediğimizden geldi, geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CcCiiinnnaaahhh 🤭 🤗 😭 😇
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 2 Temmuz 2021; 20:18:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerika aşı olan herkese 1 kasa istediği birayı veriyor.
Yunanistan euro yardımı alıyor.
-
Belçika da iki kere alman aşısı olduk beleş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya acaba internetin ne olduğunu bilmiyo olabilirler mi ..
Yunanistanda aşı olanlara 150 euro vadediliyor keşke bizdede her doza 150 tl verselerdi aşı karşıtları bile hücüm ederdi. Beleş mezar olsa şuanki ülkenin durumundan dolayı millet aç saldırır:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aşı her yerde ücretsiz de ,
bu youtube videosu da
sankı montaj gibi ,240 çözünürlükte
adamın ne dediği de belli olmuyor ,
başka kaynak var mı ?
-
Artık söylemnin bi anlamı kalmadı ama alman akradaşımlada konuştum sırf varya 2 yıldır konuşmadığım arkadaşıma sordum oda dedi bedava diye 1 inci dozu olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dış Güçler Temsilcisi
Yurt dışında yaşayan forumdaşlar.
Hangi ülkedesiniz? Aşıya para ödediniz mi?Bugun asi oldum isvicre'de.
Oglen 11h30 gibi internetten randevu aldim, saat 13h30 icin, otobuse bindim asi merkezine gittim, once kimlik kontrolu, sonra basit asi sorulari soruldu.
Sonra odanin birine aldilar, asiyi yaptilar. Oyle sinovac sputnik zamazingo da degil, Moderna.
15 dakika gozlem odasina aldilar sonra da ciktim binadan.
Bunlar olurken de 5 kurus odemedim.
-
Seçmenlerini gerizekalı yerine koyuyor resmen, birisi de çıkıp demiyor ki hangi ülke söyle bizde öğrenek.
Ama seçmenlerde de suç var, ingilterede çıplak g.t var diye haber okusalar hemen googlelarlar, ama bu paralı aşı olayına hiç biri bakmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 2 Temmuz 2021; 21:59:15 > -
Dünyanın hiçbir yerinde parayla yapılmıyor diye biliyorum... Batık denen Sırbistan'da üzerine para bile veriyorlar!
Aşıdan para alarak bir ilki gerçekleştirmiş olurlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Temmuz 2021; 1:8:14 >
Bulgaristan da kayınçom var ,aşılar ücretsizmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X