Şimdi Ara

Erdogan:Bir aksilik olursa kaybeden biz degil Türkiye olur. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
3
Favori
30.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Fuego

Eski iletilerine bak. Okuma yazman yok mu? Zekanda mı yok? Treth ve tasmalı köpeğinin üçüncüsü bu. Diğer akköpekler hariç, hepsi biliniyor. Bir daha da bana yazma. Yallah!

Senin ciddi sıkıntıların var, mobilden bakamıyorum adamın yorumlarına. Yallah filan demişsin, ruh sağlığn bozuk sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Eski iletilerine bak. Okuma yazman yok mu? Zekanda mı yok? Treth ve tasmalı köpeğinin üçüncüsü bu. Diğer akköpekler hariç, hepsi biliniyor. Bir daha da bana yazma. Yallah!

Senin ciddi sıkıntıların var, mobilden bakamıyorum adamın yorumlarına. Yallah filan demişsin, ruh sağlığn bozuk sanırım.

Bos konusma, benim hedefimde maasli, kuduz, tehlikeli bir tip var. Sana ne oluyor, kimsin sen?

Hadi yallah!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krizle gelen krizle gider, Kıbrıs çıkarması uğruna nice bedeller ödeyen Ecevit'ten beter olurlar umarım.

Devletten araba bile almayan adam gider de badem sütüyle yemekler yaptıran adam gelirse böyle olur.

Bakalım sırtlarını yasladıkları mason lobileri kurtarabilecek mi akp'yi
  • 15 yıldır elle tutulur başarısı olmayan bir hükümet. Zaten Türkiye kaybetti kaybedeceğini.

Ver mehteri tayfasının bizi getirdiği hazin son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

Donanım Haber de sistematik olarak bu tarz konuları provokasyon amaçlı kullanan bir topluluk var Cumhurbaşkanına hakaret küfür destek veren halkı aşağılama küçük görme hangi suçu ararsan var. Bu kişilerin yasal takibi için gerekli yerlere başvurumu yaptım sonucunu yakında göreceksiniz. Fake hesap, vpn kullanarak yurt dışında olmasına güvenen fetö ağızlılar saklandıkları klavyenin arkasında kendini güvende hissetmesin.

Eski fetullahcilar simdi akp li oldular. Biliriz senin gibi kripto tipleri...

Kenardan ikile aslanim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Bos konusma, benim hedefimde maasli, kuduz, tehlikeli bir tip var. Sana ne oluyor, kimsin sen?

Hadi yallah!

Senin sinirlerin bozulmuş, muhalifleri de karşına alacak kadar hiddetli. Sana tavsiyem öfke kontrolü.

• quote:

Orijinalden alıntı: carric

yorumların hepsini okumadım ama ortada bir gerçek var ki o da ALTERNATİFİ YOK!!! Kılıçdaroğluymuş mılıçdaroğluymuş geçin bu ayakları. Ben akp ya da değilim bunun önemi yok.Bildiğim birşey varsa kimse Türkiye için çırpınmıyor.Hepsi taht kavgası.Yeterki seçimi biz kazanalım düşüncesi.Ve bunları desteklemeye çalışan milyonlarca insan kütlesi.Ya birinizde çıkın deyin ki şu adam başa geçsin şunun böyle projeleri var. Kimse bilmiyorki.. Benim partim kazansın beni işe alsın mantığı... AKP Parsel parsel yedi türkiyeyi sağolsun toki ayağına 80-90 binlik daireleri 500 bine bi güzel yedirdi. Ağaoğlu diye ahlaki yapımıza uygun olmayan birisini müteahit kralı yaptı. Milletin biyerlerine koyarım diyeninde elektriğini kullanıyoruz. Ama yok kardeşim alternatifi yok!! Bu iş kılıçdaroğluylada yürümez Tayyiplede Bahçeliylede... Ama yok! ALTERNATİFİ YOK.

Alternatif mi yok?

Bu toprakların, Osmanlı dönemi dahil yaşanmış en büyük yolsuzluğunun mimarına mı alternatif arıyoruz?
    Ülkeyi Fetö ye teslim edenlere mi?
    Apo ile anayasa hazırlayanlara mı?
    Salih Müslim'i protokolle karşılayıp YPG itlerini davul zurna ile ülkemizden geçirip Suriye ye gönderenlere mi?
    TC yi ortadan kaldırmaya çalışanlara mı?
    İstiklal marşımızı yok etmeye çalışanlara mı?
    Andımızı yasaklatanlara mı?
    Hukuku Adaleti bitirenlere mi?
    Eğitimi yerle bir edenlere mi?
    Ahlak'ı sıfırlayanlara mı?
    Baba -Oğul sabaha kadar evden bavullarla para kaçıranlara mı?
    Ekonomiyi batıranlara mı?

Bunlara mı alternatif yok yani size göre?

10 yaşında çocuğu koy yönetimin başına bu ülkeye bunlardan daha az zarar verir..

Mal ortada.. Niyet ortada
    Hala ne alternatifinden bahsediyoruz
    Dürüst, namuslu, Hukuku adaleti savunan,Cumhuriyet ve demokrasi ile zoru olmayan kim aday ise bunlardan milyar kat iyi yönetirler hiç merak etmeyin..

Bırakalım bu alternatif saçmalığını artık.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Kapına dayandıklarında arkasında duramayacağın iftira ve hakaret gibi boyundan büyük cümleler kullanmanın pişmanlığı sana çok şey öğretecek emin ol.

Önce insan gibi fikir beyan etmeyi öğren mesajlarına baktım sağa sola saldırmaktan başka bir halt bildiğin yok.
  • carric C kullanıcısına yanıt
    23 nisanda koltuğa oturan talebeler bütün sene başta kalsa şimdiki kadar kötü olamazdı ülke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomideki gidişat paralı trolleri de etkilemiş , mamalarını vermiyorlar demek sayıları baya azalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

Donanım Haber de sistematik olarak bu tarz konuları provokasyon amaçlı kullanan bir topluluk var Cumhurbaşkanına hakaret küfür destek veren halkı aşağılama küçük görme hangi suçu ararsan var. Bu kişilerin yasal takibi için gerekli yerlere başvurumu yaptım sonucunu yakında göreceksiniz. Fake hesap, vpn kullanarak yurt dışında olmasına güvenen fetö ağızlılar saklandıkları klavyenin arkasında kendini güvende hissetmesin.

Ergenekonun savcısıyım diyen kişi içinde suç duyurusunda bulundun mu?
    Fetöye aldanıp tüm kurumları emrine verip sonra kandırıldık milletimiz affetsin diyen kişiye suç duyurusunda bulundun mu?

Bulunmadın mı? Yazık sana.
  • Benim anlamadigim insan bu kadar nasil kör cahil olabilir? Hala bunlari destekleyecek kadar nasil beyinsiz olabilir? Ha beyin varsa baska bir aciklamasi yok bunlar AKP den nemalanan tayfa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Gözlerinin içine bakarak söyleyeceğimden emin olabilirsin sana blöf yapmayacak yaşta ve konumdayım dediğim gibi öğ-re-ne-cek-sin.
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    Sen fetö MİT tırlarını ABD'nin emri ile durdurup kafalarına silah dayayınca mutlu olan tiplerden değilmisin ya da fetö yaptığı operasyonlarla hükümeti devirmeye çalışırken muhalefetiyle beraber onların şakşakçısı olanlardan bırak şimdi milliyetçi tiyatrosunu ben kimi kime şikayet edeceğimi çok iyi bilirim. Siz 1960'dan beri fetönün esiriydiniz ABD hayatınızı istediği gibi programlıyordu. Bu oyuna son verdiği için Erdoğan'a dua edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 23 Mart 2018; 19:8:23 >
  • Korku dağları bürüdü,umutsuz olmayın...mhp akp yi kendi çiZgisine çekti,ve bunun sonucu olarak kürtlerin oyları akp den uzaklaşacaktır...ayrıca koalisyonu bitirme iddiasıyla başkanlığı dayatanlar şimdi koalisyon peşinde mhp ye saadete bbp ye ortaklık teklif ediyor...ne iş????kendileri de farkında ekonomi patlarsa koltuklar gidecek..aslında ekonomi gümledi de yazan haber yapan yok, bakınız doğan medya grubunu da yandaş yapacak ki 2019 öncesi medyanın yüzde 90 ı ellerinde olacak..ve la fontenden masalarla uyutmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 24 Mart 2018; 8:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pexo

quote:

yorumların hepsini okumadım ama ortada bir gerçek var ki o da ALTERNATİFİ YOK!!! Kılıçdaroğluymuş mılıçdaroğluymuş geçin bu ayakları. Ben akp ya da değilim bunun önemi yok.Bildiğim birşey varsa kimse Türkiye için çırpınmıyor.Hepsi taht kavgası.Yeterki seçimi biz kazanalım düşüncesi.Ve bunları desteklemeye çalışan milyonlarca insan kütlesi.Ya birinizde çıkın deyin ki şu adam başa geçsin şunun böyle projeleri var. Kimse bilmiyorki.. Benim partim kazansın beni işe alsın mantığı... AKP Parsel parsel yedi türkiyeyi sağolsun toki ayağına 80-90 binlik daireleri 500 bine bi güzel yedirdi. Ağaoğlu diye ahlaki yapımıza uygun olmayan birisini müteahit kralı yaptı. Milletin biyerlerine koyarım diyeninde elektriğini kullanıyoruz. Ama yok kardeşim alternatifi yok!! Bu iş kılıçdaroğluylada yürümez Tayyiplede Bahçeliylede... Ama yok! ALTERNATİFİ YOK.

Alternatif mi yok?

Bu toprakların, Osmanlı dönemi dahil yaşanmış en büyük yolsuzluğunun mimarına mı alternatif arıyoruz?
    Salih Müslim'i protokolle karşılayıp YPG itlerini davul zurna ile ülkemizden geçirip Suriye ye gönderenlere mi?

10 yaşında çocuğu koy yönetimin başına bu ülkeye bunlardan daha az zarar verir..

Dürüst, namuslu, Hukuku adaleti savunan,Cumhuriyet ve demokrasi ile zoru olmayan kim aday ise bunlardan milyar kat iyi yönetirler hiç merak etmeyin..

hangi partiyi destekleyelim? Hangi parti temiz?

• Neydeyse yakında Suriye'ye biz mülteci olarak gidecez, daha ne kadar kaybedebiliriz acaba...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pexo

quote:

Alternatif mi yok?

hangi partiyi destekleyelim? Hangi parti temiz?

Parti temiz olmaz.. Kişiler temiz olur
    Her parti içinden ahlaksız çıkabilir ve çıkacaktır da önemli olan parti liderinin bu durumda gösterdiği reaksiyondur

Hırsızı kollayan bir lider kendiside hamuduyla çalıyordur demektir.
    Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış gibi milyonlarca dolar rüşbvet aldıkları artık dünyada bilinen kişiler neden hala sorgulanmıyorlar?

HALK Bank eski genel müdürü neden elini kolunu sallaya sallaya dolaşabiliyor
    Neden

Çünkü biri gitse bildiği herşeyi anlatacak.. aralarındaki bu bağ bir dava bağı değil.
    sevgi saygı yok.. sadece kişisel menfaatler var..

Sen temiz olsan sen yememiş olsan bunların hepsini gönderirdin yüce divana

ama gönderemiyorsun

Erdoğan Bayraktar ne demişti 17-25 Aralıkta.. ben istifa ediyorum ama asıl Başbakan istifa etmeli...
    Neden bunu dedi
    Peki adam istifa etti neden mecliste AKP çoğunluğuyla istifası kabul edilmedi?
    MV liği düşecek ve sorgulanacaktı.. buna bile izin vermediler.. Neden?
    Hiç mi şüphelenmiyorsunuz?

en ufak korkusu olmayan adam mal varlığını herşeyini ortaya döker..
    kendisi hakkında araştırılması için savcılığa başvurur.

emekli öğrekmen dünür, oğlu, koruması yok şusu busu MAN adasından tam 15 milyon dolar para geldi..
    15 milyon dolar.. makbuzlu belgeli

MASAK ne yaptı? sana 100bin dolar gelsin bak 40 tane soru yersin .. bunlara ne yaptı

üstelik meydana da çıktı.. artık umurlarında değil.. açık açık her haltı yiyorlar
    sen de alternatif yok diyorsun..

KK hayranı değilim ama adamın dürüstlüğüne hayranım.. ama bu seçimde oyumu Başkan adayı olarak Akşener'e vereceğim

Yıllarca İç işleri bakanlığı yapmış biri.. yaşadığı mütevazi hayata bakınca namusuyla çalışmış olduğu görülüyor
    siyasi kararlarda insanlar hata yapabilir.. yuapmıştırda bilemem kimse kusursuz değil

ama diğer tarafta madde madde yazdım alternatif yok dediğiniz adamın yaptıklarını..

Kısacası ülke yönetimi için RTE artık bir alternatif bile değil

KK na mı verelim AKŞENER'e mi diye gider bu liste ama o listeye RTE nin giriyor olması akıl tutulması demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexo -- 26 Mart 2018; 10:36:16 >

• Ataturk kismi icin neden ayni seyi yazmiyorsunuz ki? at gozlugunu birakin artik en basitinden basi kapali insanlari bile okula almak istemeyen bir muhalefet vardi icten ice hala istemiyor. Akp ise icten ice Ataturk karsiti ortasini aramak mi sacma bahane hadi ordan.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.