Şimdi Ara

Erdoğan: Biz 20 yıl önce böyle bir uçağı Çin’e gönderebilir miydik, böyle bir uçağımız var mıydı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Corona saçmalığı ile insanları korkutarak gündem yaratma amacına en olarak politikacıları "gerekli ve önemli" göstermek için de çıkarılmış olabilir. Bu açıklamadan o anlaşılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Eee gönderirdik.

Hatta zamanında japonları Tahran'dan savaş başlayınca THY kurtarmıştı.
    Ertuğrul fırkateyninin hikayesini dinlemiştim dün akşam...

2. Abdülhamid, Japonya’ya Ertuğrul Fırkateyn’ini göndermiş. Bir süre sonra geri döneceklerken, Japon yetkililer “tsunami olacak dönmeyin bu şartlarda” demiş. Tabi bizimkiler “biz osmanlıyız bize bir şey olmaz” diye yola çıkmışlar ve kötü son. Japonlar da gelmiş bizi kurtarmış.

Bizim yaptığımız da ahde vefa örneği... Hatta Turgut Özal, Japonları duyunca ard arda iki kez Tahran’a uçak kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 4 Şubat 2020; 21:1:44 >
  • 20 yıl önce uçak üretmiyorduk deseydi diyebilseydik keşke.
    Hakikaten artık şu zamana bağlı gelişmeleri marifet gibi sunmaktan gına geldi. Evet doğru 20 yılda hatırı sayılır gelişmeler oldu. Ama önemli kısmı uluslararası şirketlerin pazar olarak bizi kullanmaları ile artan tüketim ile alakalı.
    Hadi onu geçtim diyelim kabul. 20 yıl önceye göre neleri kaybettik onu da hesaba katsak ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 sene önce akıllı telefon varmiydi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gülelim mi ağlıyalım mı bilemedim. Biri artık uyandırsın şunu 50 yıl öncede millet uçağa biniyordu bu ülkede.
  • Yorumları okudukça

Lafı nere çeksek te bir kulp taksak diye her zamanki gibi yarışa girmişler.

Ah ah. Adamlar Reis a dese

Sözlükte "a" ile başlayan tüm kelimeleri sayacaklar.
    At dedi
    Al dedi
    Ak Dedi
    Aş dedi
    Az dedi
    V.s

Siz bunların yaşadığı psikolojiyi bir hayal edin.

Biri de ne demiş en çok ona güldüm. Irandan japonları kurtarmışık.

Ha burda da yolcu uçağı göndereydik. Hatta gelenleri de sizin içinize salaydık.

• Allah kimseyi senin durumuna düşürmesin panda. Şu lafı bile savunmak için yoğun çaba gösteriyorsun.

"Reis bir gaf etti, nasıl savunayım şimdi
    Dur sanki reis o lafı etmemiş gibi davranayım
    Hatta başkalarına sataşayım ki laf çevirilsin."

Tabi reisinin her yaptığını savunmak zorundasın anlıyoruz ama arada bir değişiklik yapsan nasıl olur?

En komiği de lafı çevirmek için eleştirenlere saldırıp haklıymış izlenimi verebileceğini düşünmen.

Uçakla beraber senin gibileri toplayıp göndermek lazım. Belki hava değişimi size iyi gelir.

Bu arada forumdan kendimi sildireceğim deyip sildirmeme samimiyetinin sebebi burada savunmak zorunda hissetmen olmasın sakın?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    captan sende iyi sabır var yeminle, her defasında tokatlıyorsun, bir şey olmamış gibi sırıtıp forumu kirletmeye devam ediyorlar.

minnettarım şahsen.

• Teşekkürler. Can sıkıntısından yapıyorum genelde. Bunlardan iyi eğlence mi var?

Ama haklısın, sanki hiç olmamış gibi devam ediyorlar.
  • 1974 de Kıbrıs Türklerini kurtardık. Kurtarma operasyonu diye ona denir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    okusan zaten bir iki bir şey girerdi kafana.
    dikkat et beyin kullanılmazsa alzheimer oluyormuş.

• Gözlerim yaşardı o kadar gururlandım ki koltuk altlarım kabardı evde hulk gibi dolaşıyorum bana ters ters bakan buzdolabına tekmeyi attım dedim ki eyyy buzdolabı 20 yıl önce yoktun bak şimdi evimde mutfak köşelerindesin kimin sayesinde ? Buzdolabı dedi ki abi ben 30 yıldır buradayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 5 Şubat 2020; 0:33:0 >
  • Saçmalayan sensin ve güya okumadığın içinde devam ediyorsun.

Sapkın ideolojisine kimin sahip olduğunu her defasında yazarak gösteriyorsun. Her mesajın tıpkı diğer yandaşların gibi zehir saçıyor. O kadar nefret dolusunuz ki normal yazamıyorsunuz.

Senin gibiler cevap verebilse şaşarım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bu Corona saçmalığı ile insanları korkutarak gündem yaratma amacına en olarak politikacıları "gerekli ve önemli" göstermek için de çıkarılmış olabilir. Bu açıklamadan o anlaşılıyor.
    corona saçmalığı dediğin şeyden şu an ölüm sayısı 432 ye yükseldi.filipinlerden de 1 ölüm haberi geldi.

dünya sağlık örgütü acil durum ilan etti.

biraz mantık be kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    zaten okumadığınız için bu haldesiniz ya
  • Okumuştur o, sadece işine gelmediği için öyle demiştir. Arada foruma gelip bu şekilde saçmalar.

Ne desin ki? Konu belli, söylenen laf belli, bunun saçma savunması belli.
  • @neroavalon
    quote:

Corona saçmalığı dediğin şeyden şu an ölüm sayısı 432 ye yükseldi.filipinlerden de 1 ölüm haberi geldi.

dünya sağlık örgütü acil durum ilan etti.

biraz mantık be kardeş

Forumda konu başlıklarında "Çin'de sidikte pişmiş yumurta" tarzında konular cıktı biliyor musunuz? Veya Rating peşindeki Youtuber'ların Çin' e gidip 1milyon Rating yaptıracak filmler cekmeye gittiğini? , medya ve rating takımı bu haberlerle dalga geçtiğini belli ediyor, siz anlayamıyorsunuz. Biraz mantık derken, evet bence de biraz mantık.

• Önceden yoktu tabiki, bu güne şükür, Çine yardım, ülkelerdeki zalim yönetimler yüzünden masum halkı yardımsız bırakamazdık büyük resime bak 1.5 milyar insana bakalım Her insanı düşüneceğiz, gerektiğinde yardım gerektiğinde zulme uğrayanlarıda savunacağız vazgeçmiş değiliz, iyiliklerimiz sayesinde barış ile ikna edebiliriz. ücretsiz bir yardım değil ticari bir faaliyet oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.