Şimdi Ara

Erdoğan: Biz 20 yıl önce böyle bir uçağı Çin’e gönderebilir miydik, böyle bir uçağımız var mıydı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Laf ebeliği yapan devamlı herkese "ergen, troll" diyen sensin. Kimin işi gücü iftira oradan anlaşılıyor, rahat ol sen!

Bak o kerimcem kankin globalleşen dünyayı akp yaptı zannediyor. Yoksa sen de mi akpye bağlıyorsun her şeyi!

Yanlışlarını sıralayabilirsin ama ölümüne ve körü körüne desteklemeye devam edersin. Senin ve türevlerinin anlamadığı şey o. Bir şey daha söyleyeyim. Sizler bu şekilde akpyi gereğinden iyi göstermeye çalışıp, her kötülüğü başkasına atıp "akp temiz" demeye devam edersiniz ülke zarar görecek.

Sen tabi 10 sene sonra çıkıp "ben hep akpye karşıydım" diyebilecek birisin o ayrı. Mesaj grubundaki kankilerine selam söyle. Gene alsınlar bizi de eğlenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Şubat 2020; 3:51:29 >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Kerimcem'in kadın versiyonu. Acaba kendisinin de bunları dediğinin farkına ne zaman varacak?
  • dut pekmezi yiyin kuş domuz corona hepsinin şifası
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Valla para alıyorsa ekmek parası deriz ama parasız yapıyorsa komedi.

Mesaj grubu olayından sonra da göz göre göre "ben sonradan sizin gibi katıldım gruba, önceden yazmadım" diye yalan söyleyen biri zaten. Mesleği sallayınca söylediği yalanı unutması doğal.

Seçim zamanı zaten yoğun oluyorlar ama seçim dışında da bunlar ara ara gelip algı yapmaya çalışırlar. Şimdi sıra bunda herhalde, 1-2 güne gene gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Laf ebeliği yapan devamlı herkese "ergen, troll" diyen sensin. Kimin işi gücü iftira oradan anlaşılıyor, rahat ol sen!

Bak o kerimcem kankin globalleşen dünyayı akp yaptı zannediyor. Yoksa sen de mi akpye bağlıyorsun her şeyi!

Yanlışlarını sıralayabilirsin ama ölümüne ve körü körüne desteklemeye devam edersin. Senin ve türevlerinin anlamadığı şey o. Bir şey daha söyleyeyim. Sizler bu şekilde akpyi gereğinden iyi göstermeye çalışıp, her kötülüğü başkasına atıp "akp temiz" demeye devam edersiniz ülke zarar görecek.

Sen tabi 10 sene sonra çıkıp "ben hep akpye karşıydım" diyebilecek birisin o ayrı. Mesaj grubundaki kankilerine selam söyle. Gene alsınlar bizi de eğlenelim.
    ülkedeki son 17 yıldır gelişmeleri globalleşen dünyaya bağlarsın ama olumsuzlukları iktidara bağlarsın kazanımlar ve elde edilen birikimler globalleşme, yaşanan en ufak bir olumsuzluk da iktidar tukaka/b]

seni o mesaj grubuna hangi kankilerin aldı onu da bi açıkla artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Dünya şartları sadece işinize gelince olmuyor yahu. Bak yazdım sizin mantığınıza göre yüzyıllar önce bir teknolojinin gelmesi yüzyıllar bulabiliyorken de sadece fakirlikten. Yoksa dünya ile alakası yok. Bak yukarıda sizin kadın versiyonunuz var, benzer şeyler diyorsunuz.

Dünya savaşı varken bile tüm sorumluluğu hükumete atan bir kesim, devamlı "dış güçler" diyen bir kesim olarak bence çok söylenme bu konuda.

Tabi size göre tüm olumlu şeyler hükumete, tüm olumsuzluklar dış güçler ama sizden öncekiler için tüm olumsuzluklar "cehape". Ayrı dünyanız var.

Bizi o mesaj grubuna sizin yanlışlıkla aldığınız üye aldı. Sende artık ben de "sizlerlle beraber girdim, mesaj atmadım" yalanını söyleme. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Şubat 2020; 4:31:38 >

• Yabancinin urettigi bir ucagin icine, yine yabancinin urettigi techizatlari koyarak, yine yabancinin cikardigi yakitla vatandaslarimizi alip geliyoruz. Bildigin nakliyecilikten farki yok, hasan amcada hergun kamyonla birseyler tasiyor, ahmet abi de hergun dolmus cekiyor. Tek fark teknik olarak ucak kullanabilmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

Doğu Türkistan'a yardım ettiniz mi ?

Alıntıları Göster
    Bedava yardım yok kardeşim, öncelikle Çine ücretli mal maske yollandı,
    Filistine Gazzeye yardım yapmak isteyen direk yapamıyor İsrail devletine veriyor o oraya veriyor
    Doğu Türkistan'a yardım etmek isteyen Çin devletine veriyor o oraya veriyor,
    Etnik ayrımcılık yok bizdede oradada tüm vatandaşa ulaştırılıyor
    Doğu Türkistan değil sadece tüm müslümanlar değerlidir çinli müslümanda diğerleride zulüme ayrımcılağa tabi tutulması nedeniyle bu felaketler başlarına geldi, Avustralyadaki felaketde öyle oldu masum ve müslüman zulmü felaketi davet eder, çünkü müslümanın sahibi Allah daha güçlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 yıl önce suriyeliler de yoktu.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    insanlara kadın versiyonu diye hakaret etmeden önce kendi profiline bak! o arkadaş da kalkıp sana aynı şekilde hitap ederse tepki vermeyeceksin. Bu narsist tutumlardan vazgeçin artık.

Diğer bir husus, bak kendin söylüyorsun tamam olumsuzluklar da iktidara ama olumlu olanlarda iktidarın dimi? globala bağlama hemen kendinle çelişiyosun.

seni o mesaj grubuna alan üye yanlışlıkla aldı yani, tesadüfen diyorsun forumdan seçti birini bana denk geldi diyorsun. Bak yine diyorum seni o gruba nasıl aldılarsa beni de o şekilde aldılar.

• Yoktu zira adı geçen uçak modeli 2009'da ilk uçuşunu yaptı.

• Şu adam defolup gitse ülke ne rahatlayacak be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Yoktu zira adı geçen uçak modeli 2009'da ilk uçuşunu yaptı.
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    Kadın versiyonu demek hakaretse senin yazdığın her mesaj hakaret! O zaman sana ne denilirse denilsin tepki vermeyeceksin.

Tüm olumlular iktidara ama olumsuzlar değil, senin kafan böyle çalıştığından çelişki görüyorsun.

Bak o mesaj grubu ifşa olunca muhalif üyeler alındı. Sen beni de öyle aldılar diye hala yalan söylüyorsun. Saldırııın konulara diyen ben miydim?
  • Bu ne adamın övündüğü şeye bak, ne günlere kaldık arkadaş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.