Şimdi Ara

Erdoğan: Biz 20 yıl önce böyle bir uçağı Çin’e gönderebilir miydik, böyle bir uçağımız var mıydı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptığın fanatizmin derecesinin sen bile farkında değilsin. Bu yüzden insanlar sana laf ediyor yıllardır ama bir anlayan sensin, herkes yanlış anlıyor. Yersen. Tamam

Hep aynı taktiklerin var kerimcem, biraz değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Şubat 2020; 1:38:39 >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    son donemlerdeki dış çekişmelerden,pahalılık olduğunu refahın gerilediğini ekonominin daraldığını bende kabul ediyorum ama burdaki tipler kulvarları birbirine sokup acılı turşu etmekte üstlerine yok işlerine oyle geliyor işte. zaten akp ninde chp ninde camdan atlayanından hoşlanmam konu burda devlet olarak teknolojiyi elde edip satın almak vatandaşın hizmetine sunmak ama kafa olarak neptüne uçmuşlar
    bayıldığınız akp oncesi donemde ab abd de gördüğünüz birşey bu ülkeye 10+ 20+ sene geliyordu anca tv nin 30+ sene sonra gelmesi metronun 40+ sene sonra gelmesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 2:9:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Yaptığın fanatizmin derecesinin sen bile farkında değilsin. Bu yüzden insanlar sana laf ediyor yıllardır ama bir anlayan sensin, herkes yanlış anlıyor. Yersen. Tamam

Hep aynı taktiklerin var kerimcem, biraz değiştir.
    "Katranı ezsen olur mu şeker, cinsine yandığım cinsine çeker." ilyas Salman'ın bu sözünün orijinal halini biliyorsunuzdur hocam
    O üyeyi ve türevlerini anlatan bir söz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

"Katranı ezsen olur mu şeker, cinsine yandığım cinsine çeker." ilyas Salman'ın bu sözünün orijinal halini biliyorsunuzdur hocam
    O üyeyi ve türevlerini anlatan bir söz..

Alıntıları Göster
    Aslında tam da sizin kafalar için söylenmiş bir söz! hiç bir şeyi beğenmezsiniz
    Hamama gider kurna beğenmez düğüne gider zurna beğenmez misali:D ama görmediniz ki sizi de kınamıyorum, yani cinsine yandığım cinsine çekiyor, yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    Maaşlı trolle mi tartışıyorsun? O eleman meşhurdur. Troll deyince her seçim dönemi başka meslek uydururdu. Para vermeseler bir dakika burada durmaz.
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    neroavalon kullanıcısına yanıt
    Yıllardır aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadılar. Bak "saldırııın konulara" deyip herkesi troll ilan eden tip geldi mi nasıl anlaşıyorlar. Dediğin gibi türev bunlar.

En teknolojik ilerisi olan akp, cumhuriyetin en refah dönemi akp" diyor ama "bu sefer 21.yynin en kötüsü, dünya gelişmeleri de akpnin mi" deyince hemen "yok öyle demedim".

Hadi bunu yanlış anladı yıllardır herkes. Bu sefer "akp genel olarak en üste çıkartan, en çok geliştiren" mi dedin diyoruz @neroavalon'ın koyduğu tablo buna göre, bu sefer yine "yok öyle demedim".

Bak hala devletin teknolojiyi elde edip vatandaşın hizmetine sunmak diyor. Yahu o zaman dünyadaki gelişmeleri, son 20-30 yıldaki inanılmaz teknolojik gelişimi, dünyanın globalleşmesini falan da işin içine katman lazım deyince "ama akp yaptı". İşlerine öyle geldiği için bu şekilde davranıyorlar yoksa gerçekten fanatizmden bunları göremiyorlar mı onu bilmiyorum. Yani ciddi ciddi akp olmasa şu anda internet, akıllı telefon falan olmayacaktı kimsede diye mi düşünüyorlar acaba? Kerimcem cidden globalleşmemiş dünya ile global dünyayı birbiriyle karşılaştırıp bundaki sorunu anlamıyor. Kafa uçmuş.

Yoksa bu kerimcem mantığına göre en iyisi 80li yıllar olmalı çünkü hiç olmayan şeyler birden geldi ama akpde takılı kalmış kafası. Tabi akpli değil kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Maaşlı trolle mi tartışıyorsun? O eleman meşhurdur. Troll deyince her seçim dönemi başka meslek uydururdu. Para vermeseler bir dakika burada durmaz.
    pardon hocam
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    he o uçak nezmandan beri var dünyada,metro nezamandan beri varmış sana nezaman gelmiş,yada tv yi dünya nezmandan beri izlemye başlamış kitlelerce sende nezaman yaygınlaşmış diye bir bak oyle gel ozaman, çok üstün akılılar ileri üstün siyasi görüşlüler topluluğu hala gelişen teknoloji yi akp mi üretti diyor şaka gibisiniz yahuakp anında görüntü yaptı canım farkı o, eskiden fakirilikten garibanlıktan yokluktan ülkeye sokumun çok geç oluyordu dünyadaki o anki teknolojiyi devletinin kapito? devletin fakirdi..
    hala gelişen teknoloji akp mi üretti buldu de köprüden atlıycam yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Şubat 2020; 12:4:45 >

• Gecen hafta universite hastanesinde yatan babama baska sehirden hastanede ilac olmadigi icin ilaclari bulup ben temin ettim. Su an babam vefat ettigi icin ilaclari isteyen ak yalakaya gonderebilirim rulo yapar munasip bir yerine sokar o tam donanimli ucagi ile birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben gözümü bu iktidar ile açmış olsam aynen sizin ki gibi beğenmezdim icraatları doğal olarak dimi biraz mantıklı düşün! yaşım 39 delikanlılık biraz geride kaldı :D a haber ht, cnn vs, hepsini izlerim az da olsa. Benim için a haber neyse fox'da aynıdır, hatta fazlasıdır portakal vitamini :D gülmek için izlerim bazen. Yağ kuyruğu tüp kuyruklarından bahseden yok, o kadar geçmişe gitme! 90 lı yıllarda kal yeter.
    canlı izlediğimi bilirim o tartışmaları! şimdi arşivden açıp izlediğim zaman ne komik yıllarmış derim. boş boş konuşmalar hiç bir icraat yok! 3 ay biri, 6 ay biri koalisyon hükumeti kurarlar, bakanlıkları paylaşır, ülkenin anasını ağlatırlardı. 80li yılların sonlarından 2000'li yılların başına doğru paranın seyrine bak bakalım, dövize de bak delikanlı! Bu ülkenin içler acısı halini gör! şimdi dolar 18 yılda 4 kat arttı diye isyanlardayız tabiki eleştiricez, çok daha iyi durumda olmamız gerekirdi ama o yıllara bir git bakalım nice idi halimiz!

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hala kafan eskide kalmış kerimcem. Anlamıyorsun ki. Farkında değilsin yazdıklarının. Yahu bak bakalım o bahsettiğin dönemlerde teknoloji dünyada hangi hızla yayılmış şimdi hangi hızla yayılıyor? Bir de gelecek tahminlerine bak. Tabi işine gelirse.

Sen gene yok eskiden fakirdi, şimdi bütün başarı akpnin, başkası olsaydı internet, akıllı telefon 20 yıla gelirdi falan demeye devam et ama gerçekliği yok bilesin.

Bak yüzyıllar önce teknoloji hiç yayılmıyordu, farklı yerlerde farklı zamanlarda aynı teknoloji icat oluyordu falan. Onlar da sadece fakirlikten yayılmıyordu sana göre herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Şubat 2020; 3:16:48 >

• quote:

Yıllardır aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadılar. Bak "saldırııın konulara" deyip herkesi troll ilan eden tip geldi mi nasıl anlaşıyorlar. Dediğin gibi türev bunlar.

En teknolojik ilerisi olan akp, cumhuriyetin en refah dönemi akp" diyor ama "bu sefer 21.yynin en kötüsü, dünya gelişmeleri de akpnin mi" deyince hemen "yok öyle demedim".

Hadi bunu yanlış anladı yıllardır herkes. Bu sefer "akp genel olarak en üste çıkartan, en çok geliştiren" mi dedin diyoruz @neroavalon'ın koyduğu tablo buna göre, bu sefer yine "yok öyle demedim".

Bak hala devletin teknolojiyi elde edip vatandaşın hizmetine sunmak diyor. Yahu o zaman dünyadaki gelişmeleri, son 20-30 yıldaki inanılmaz teknolojik gelişimi, dünyanın globalleşmesini falan da işin içine katman lazım deyince "ama akp yaptı". İşlerine öyle geldiği için bu şekilde davranıyorlar yoksa gerçekten fanatizmden bunları göremiyorlar mı onu bilmiyorum. Yani ciddi ciddi akp olmasa şu anda internet, akıllı telefon falan olmayacaktı kimsede diye mi düşünüyorlar acaba? Kerimcem cidden globalleşmemiş dünya ile global dünyayı birbiriyle karşılaştırıp bundaki sorunu anlamıyor. Kafa uçmuş.

Yoksa bu kerimcem mantığına göre en iyisi 80li yıllar olmalı çünkü hiç olmayan şeyler birden geldi ama akpde takılı kalmış kafası. Tabi akpli değil kendisi.
    sen ve türev lerin nazar değmesin iyi mesai yapıyorsunuz
    Bu iktidarın da eleştirilecek çok yönü var ama 90 lı yıllardan günümüze gelirsen altında kalırsın ezilirsin burda kimse çocuk değil, forumda benimle birlikte o yılları yaşayan yüzlerce üye var, şunu kabul et forumun geneli ideolojik yaklaşıyor olaylara ve genelineTayyip antipatik geliyor! kimse kimseyi kandırmasın durum bu.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Senin kadar olmasın kafkas. Gene organize olup "saldırııın konulara" diyor musun bari? Hani diyorsan bari bu sefer gruba sonradan girdim diye milleti kandırmaya çalışma.

Yakında sen bu fanatiklik yüzünden altında kalma, aman dikkat! Burada kimse çocuk değilse o zaman neden algı yapıp insanları kandırmaya çalışıyorsun yıllardır? Amacın ne!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Şubat 2020; 3:20:57 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ne amacı olacak para alıyor işte. Bunlardan ne bekliyorsun erdoğanı mı eleştirsin? Onun haddine mi anında uçururlar sandalyesinden kaldırmadan kapı dışarı ederler merdivenlerden yuvarlanırken bulursun.
    Bir seçimde bunun mesleğini sorarsın kargo görevlisi diğer seçimde gümrük müşavirliğinde çalışıyor
    Bu eleman seçim zamanı aktif olurdu acaba seçim mi geliyor buraya dadanmış yine.
  • quote:

Senin kadar olmasın kafkas. Gene organize olup "saldırııın konulara" diyor musun bari? Hani diyorsan bari bu sefer gruba sonradan girdim diye milleti kandırmaya çalışma.

Yakında sen bu fanatiklik yüzünden altında kalma, aman dikkat! Burada kimse çocuk değilse o zaman neden algı yapıp insanları kandırmaya çalışıyorsun yıllardır? Amacın ne!
    size kalsa 18 yıldır hep dibi gördü bu ülke:D ama ne hikmetse adam 18 yıldır seçimlerde katlayarak geldi, demek ki doğru giden işler de çok,işte ideolojik yaklaşılıyor sözümde ki kasıt bu! teknoloji yi akp getirdi diyen bir tip görmedim senin ki laf ebeliği, basitçe, çocukça tavırlar işin başka bir boyutunu söyleyeyim sana ve türevlerine, teknolojiyi akp getirdi değil de birçok kazanımlar getirdiğini söyleyen insanlarla akp bugünlere geldi. Ben sana akp nin yanlışlarını sıralayabilirim buraya ama senden bir tane kazanımlarını yaz desem yok ki dersin, sonra da troll biz oluruz

• Hiç unutmam 20 yıl önce taşları birbirine vurarak muzik yapardık saolsun erdoğan geldide kaset teyp falan geldi ülkeye

• quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

evet evettttt

Alıntıları Göster
    Çok sıkı bağlayınca nefes alamıyorlar, oksijensiz kalan beyin tepkimeye giriyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    işte captan ve türevlerine bir örnek bu eleman! işleri güçleri iftira. para alıyomuşum, bak para alıyordur da demiyor para alıyor işte diyor:D kişi herkesi kendi gibi bilirmiş

gümrük müşavirinin işi kargo da olur zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.