Şimdi Ara

Erdoğan: Bu şehitleri Bedir'de, Uhud'da, Çanakkale'de verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhuriyet döneminden bahsetmiş fakat konuyu açan arkadaş Cumhuriyet döneminden başlıkta bahsetmemiş bilerek eksik yazmış çünkü anlıyorum artık konuya girerken konuyu okurken ki tepkim farklıydı. Bende muhalifim ama gidipte böyle pislik yapmaya gerek yok sonra ülkede niye sağ çomar sol çomar diye tartışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 2 Mart 2020; 18:46:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Bu söylemler Cumhur seçmeninde de tepkiye sebep oluyor, bile bile devam etmeleri ilginç.
    Ne tepkisi gaza geliyor adamlar yansın idlip diyor bunları göndereceksin asıl

• kuklacini kullanıcısına yanıt
    Belli ki başlığı sığdırmak için öyle yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 2 Mart 2020; 18:54:40 >
  • Bunlar bizim şehit vermemizi bile istemiyor

HAİNLER

300+1

SOMA
  • İlginçtir bir tane trol yok. Gelseler de biraz eğlensek..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Cumhuriyet döneminden bahsetmiş fakat konuyu açan arkadaş Cumhuriyet döneminden başlıkta bahsetmemiş bilerek eksik yazmış çünkü anlıyorum artık konuya girerken konuyu okurken ki tepkim farklıydı. Bende muhalifim ama gidipte böyle pislik yapmaya gerek yok sonra ülkede niye sağ çomar sol çomar diye tartışıyoruz
    AKP'li değilim amacılardansın o zaman.
    Başlıkta karakter sınırı var, bunlar bile anca sığdı, konunun içinde hepsi yazıyor. Ayrıca Cumhuriyet döneminin başlığa yazsam ne farkedecek, İdlib'le bunların ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 2 Mart 2020; 19:19:40 >
  • Sanmıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 2 Mart 2020; 19:18:33 >
  • Karşı taraftakiler müslüman. Her ne kadar mezhebini beğenmeyip kafalarına göre müslüman saymamalarına rağmen. Yani bedir, uhud ve çanakkale alakasız.
  • OZ44 kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun tartışmaya girmeyeceğim biliyoruz siyasal Islamın Atatürk e bakış açısını Cumhuriyet döneminden bahsetmese polemik olacağını biliyorsunuz eminim siz Atatürk Ilke ve Inkilaplarına Kemalizm diyenlerdensiniz.iki hafta sonra buraya açlık grevi haberi paylaşırsın belkide paylaşmışsındır.

• dedi, evladı askerlik yapmamış liderimiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Madem o kadar güzel bir makam şehitlik; gönder Bilal ile Burak'ı !
    Bayraktar sihalari düşmana çaktıkca sesi sizden geliyor hayırdır.

• levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Tuzu kuru bir akpli daha. Bundan sonraki 10 şehit senin ailenden ve yakınlarından olacak deseler gene aynı şeyleri der misin? Dürüst ol ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Mart 2020; 19:57:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

Bayraktar sihalari düşmana çaktıkca sesi sizden geliyor hayırdır.

Alıntıları Göster
    Valla Esad bile bilmiyordur Türkiye'de bu kadar destekçisi olduğunu

• Aktrollere gelmeye başlamış, başlıkla alakasız yazmaları en tipik davranışları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 2 Mart 2020; 20:2:30 >
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    Valla üstteki soruyu sana da sorardım ama gene cevap vermezsin. Şehitler gelmesin diyenlere esadçı demeye devam edin ama size de bu abartma taktiği ile Türkler ölsün istiyorsunuz derlerse sesiniz çıkmasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Uzun uzun tartışmaya girmeyeceğim biliyoruz siyasal Islamın Atatürk e bakış açısını Cumhuriyet döneminden bahsetmese polemik olacağını biliyorsunuz eminim siz Atatürk Ilke ve Inkilaplarına Kemalizm diyenlerdensiniz.iki hafta sonra buraya açlık grevi haberi paylaşırsın belkide paylaşmışsındır.
    Yazdığını göndermeden bir okusaydın bari, hiçbir şey anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Valla üstteki soruyu sana da sorardım ama gene cevap vermezsin. Şehitler gelmesin diyenlere esadçı demeye devam edin ama size de bu abartma taktiği ile Türkler ölsün istiyorsunuz derlerse sesiniz çıkmasın lütfen.
    Hayal aleminde yaşadığını söylemiştim,yanılmamışım

Kendinden bahsediyorsun herhalde. Devlet herkese bmw versin istiyorlar, şehitler gelsin istemeyen esad destekçisi diyen kim acaba? Sen abartıp insanlara ithamda bulununca sorun yok ama sana aynı şeyi derler deyince hayal alemi öyle mi?

Diyorum ya cevap veremiyorsun diye. Dünde cevap veremedin kaçtın, şimdi de cevap veremedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Kendinden bahsediyorsun herhalde. Devlet herkese bmw versin istiyorlar, şehitler gelsin istemeyen esad destekçisi diyen kim acaba? Sen abartıp insanlara ithamda bulununca sorun yok ama sana aynı şeyi derler deyince hayal alemi öyle mi?

Diyorum ya cevap veremiyorsun diye. Dünde cevap veremedin kaçtın, şimdi de cevap veremedin.
    Sana cevap verebilmem mümkün değil zaten çünkü hayal aleminde yaşıyorsun,kendini sorgula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 2 Mart 2020; 20:21:34 >

Oysa çok basit sorular soruyorum, bu bile sana hayal alemi gibi geliyor. Yoksa mesela "Devlet herkese bmw versin istiyorlar, şehitler gelsin istemeyen esad destekçisi diyen kim acaba?" sorusunun cevabı çok basit. Ama sen bunlara hayal alemi diyorsun ne yazık ki. Dünkü sorularda çok basitti mesela.

Ama hemen pes etme, kendini geliştir belki o zaman "hayal alemi bunlar" demek yerine cevap verebilirsin.

Hadi gel seninle iddiaya girelim. Ben alttaki mesajı attığını söylüyorum sen hayal alemi diyorsun yani bu mesajı atmadığını, benim hayal kurduğumu söylüyorsun. Peki ben mesajı yazdığını kanıtlarsam foruma bir daha girme, var mısın?

quote:

Valla Esad bile bilmiyordur Türkiye'de bu kadar destekçisi olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Mart 2020; 20:49:7 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.