Şimdi Ara

Erdoğan: Bu şehitleri Bedir'de, Uhud'da, Çanakkale'de verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedir ve Uhud'un Türkiye Cumhuriyetiyle alakası nedir?
  • Suriyeli din adamları da kendi halklarını, kendi ölülerinin şehit olduğuna inandıracaktır tıpkı bizimkilerin ölen askerlerimiz şehit diyerek kestirip attığı gibi, tıpkı millete şükür tavsiye edip kendilerinin krallar gibi yaşadığı gibi, işin ilginç yanı o şehitlik Allah yolunda kafirlere karşı yapılan savaşlar için geçerlidir bir müslüman diğer müslümanı öldürürse şehit değil iki taraf da helak olmuştur, halkımız da zaten sorgulamıyor sorgulamayacak da bu sebeple yöneticilerimiz her konuşmalarında şehit vermeye devam edeceğiz şeklinde açıklama yapmaya da devam edecek eee ne de olsa ölen kendi evlatları değil ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnettr -- 3 Mart 2020; 11:24:43 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:55:46 >
  • Adam hala anlayamıyor.Biz TÜRKÜZ!Arap değiliz biz.Bana ne uhud'dan bedir'den kardeşim.

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi fln dersin anlarım da uhud fln nedir?

Arabın zaferini benim zaferimmiş gibi göstermek nedir?

Bıktım yeminle bıktım şu ülkede yaşamaktan.Her gün bir olay, akla hayale sığmayan açıklamalar.Bir simülasyondaysak çıkmak istiyorum kardeşim.Yeter be!
  • Aldueren kullanıcısına yanıt
    Benim düşündüğüm sorulardan birisi. Gerçek yolda birinden biri şehit olmalı. Ya da bu makam ülkelerin kendi evlatlarını, yavrucaklarını hadi yavrum şehit olacaksın deyip gönüllü toprağa gitmeleri için bir motivasyon ürünü. Kendi kendini çürüten bir makam olmuş oluyor dolayısıyla.
    Ben çıkamadım işin içinden.(Zaten fazla düşünme şirk koşma diyenler gelmeden ((: ....)
  • Bunun mantığı şudur daha iyi savunma yapıp askerlerimizin burnu bile kanamadan gerekli görevleri tamamlayacağız demektir rte daha şehit vereceğiz diyerek biz askerimizi oraya gönderdik hava desteği yok koruması yok yarın bir gün yine 40-50 şehit haberi gelecek bunu kendiside biliyor bunun için alt yapı hazırlıyor şehitler geldikçe ben size demiştim diyecek olay bundan ibaret şahsen böyle konuşarak askerin moralinide bozuyorlar
  • Aklımın almadığı kısım halk nasıl bu kadar cahil olabiliyor? az buz değil Türkiye nin yarısı... Kimse kusura bakmasın benim oğlum evladım canımın bir parçası devletin yanlış politikası yüzünden şehit olsa ortalığı ayağa kaldırırdım.
    Davaya bu kadar inançları varsa zamanında ulu önder başkomutan Atatürk'ün ön cephede savaştığı gibi şimdiki başkomutanı da(cumhurbaşkanı) suriyede ön cephede görmek isteriz ozaman gerçekten tüm bu olaylara bir nebze inanabilirim.
  • getir ordan idlibi, reis şov yapacak
  • 6 sayfa yazı olmuş.Merak ettim, alaka kurulabildi mi?
  • müslüman bir ülkenin toprağında müslümanları öldürürken nasıl şehit oluyorsun, islamda müslümanlar kardeş değil miydi?
  • Tutan yok yürü.Nasipmiş bulunduğun yerde takla atıp düşen adamın lafına bak.

Erdoğan: Bu şehitleri Bedir'de, Uhud'da, Çanakkale'de verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Mart 2020; 18:17:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

müslüman bir ülkenin toprağında müslümanları öldürürken nasıl şehit oluyorsun, islamda müslümanlar kardeş değil miydi?
    Görünüşte tek din ama 20 mezhep ve nasılsa her müslüman müslümanın kardeşi denilen olguda herkes birbiri ile kanlı bıçaklı birbiri hakkında pis ahlaksız tutumları var yolda görse tek olarak kanında boğarlar adamı öylede hoşgörülü bir din ve oluşum.
  • Şimdi malum bizim millet din konusunda baya bir cahil, akıllı geçinenleri dahi cahil, alim diye televizyona çıkanları da zaten iktidar yardakçısı, diyanet desen faizle imam maaşı ödeyen bir kurum yani dinle alakaları bu kadar. o yüzden kimseye bir laf anlatamazsınız. oğlu ölen anne, baba ''vatan sağolsun'' dedikçe siz o aileye hiçbir şey anlatamazsınız. vatanı, toprağı, ırkını dininin üstünde tutan insanlara hiçbir şey anlatamazsınız. anlamazlar.

burada böbürlenip ''biz türk ırkıyız, arap değiliz'' diyenlere hiçbir şey anlatamazsınız. bedir savaşını ''ya 300-500 kişilik bedevi savaşıydı'' şeklinde görenlere söyleyecek bir tek sözünüz dahi olamaz. anlamazlar çünkü. halid bin velid'in 200.000 kişilik bizans ordusunu nasıl yendiğini de anlatamazsınız. ''onlar arap, bedevi'' der geçerler çünkü, yapacak bir şey yok.

boşverin. bırakın dünyada devlet şehit olarak kabul etsin. aileler bir nebze de olsa avunsunlar. belki kaybettikleri evlatlarını, kardeşlerini geri getiremez ama, devletin maddi gücüyle avunsunlar.

dünyalık her şey, dünyada kalır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.