Şimdi Ara

Erdoğan bugün erken seçim sinyali verdi. sizce Millet ittifakı'nın adayı kim olmalı? (anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Erdoğan bugün erken seçim sinyali verdi. sizce Millet ittifakı'nın adayı kim olmalı? (anket)

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2020)
Giriş
  • ben Ak Parti'ye yakın bir insanım. Son iki seçimde sandiga gitmedim. Mansur Yavaş harici hiç bir adama oy vermem. Meral fetöcülerle dansa devam etsin, imamoğluda kanas canan ve terörist sılhonun eşiyle tatile gidebilir.

Gidipte önümüze terör destekcileri ve fetöcüleri ittifak adayı diye koymayın. Bir kuruş oy çekemezsiniz. Sonrada zırlar durursunuz %50 cahil bilmem ne diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmisinde bagaji olmayan, bayat olmayan, herkese esit mesafede yeni bir surat gerekli. Imamoglu'nun tatile gitmeyen versiyonu ciksa en az 5 puan farkla alir koltugu.

• Heeeee yeaaaaghhhhh

Deprem bolgesinde tatile giden Imamoglu'yla cok oy alirsiniz, yuzde 80 falan

alasjladskjadskasdas

Ya Mansur Yavas, ya gerisi yalan.

Imamoglu mimamoglu deyip milletle dalga gecmeyin. Imamoglu bitirdi kredisini coktan, istanbul'da mucize yaratana kadar da oy cikmaz.

Mansur Yavas gerek adamligiyla, gerek yaptiklariyla en iyi adaydir.

Yavas'i cikarmayip, Imamoglu Gul falan diyecekseniz, cok ugrasmayin, gider oyumu RTE'ye atarim, bir 5 sene daha eglence cikar.

Nasilsa yurtdisindayim bana girdisi ciktisi yok
  • Trollerdeki İmamoğlu korkusuna bakılırsa Ekrem Başkan CB olma yolunda ilerliyor demektir.
  • Aslında tercihim m.ince olmazsa mansur başkan olurdu ama oy potansiyeli açısından ekrem başkan en mantıklısı olur. Bir ekonomik mucize yaşamazsak şu anki süreç devam ederse iktidar partilerinin şansı yok gibi. Öyle yok o orada tatil yapmış bu buna şunu demişe bakmaz kimse. Maslow ihtiyaçlar piramidine bakın görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

ben Ak Parti'ye yakın bir insanım. Son iki seçimde sandiga gitmedim. Mansur Yavaş harici hiç bir adama oy vermem. Meral fetöcülerle dansa devam etsin, imamoğluda kanas canan ve terörist sılhonun eşiyle tatile gidebilir.

Gidipte önümüze terör destekcileri ve fetöcüleri ittifak adayı diye koymayın. Bir kuruş oy çekemezsiniz. Sonrada zırlar durursunuz %50 cahil bilmem ne diye.
    içten yorumunuz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacobıan

mansur başkan belediye başkanlığına bile ikinci kere aday olmayacağını söyledi, çok iyi çok güzel adam ama kürtlerden oy alamaz o yüzden ekrem başkan diyorum kadrosu da meral akşener, ali babacan, özgür özel, sinan ogan profilindeki insanlardan kurulu olursa tadından yenmez.
    Mansur Yavaş Kürtlerden oy alamaz ama, Türkleri ve Kürtleri enkaz altında bırakıp, kaymaya giden İmamoğlu oy alır öyle mi?
    bence mantık dışı. İmamoğlu bir çok çevreden oy kaybetti zaten.

• Aynen. Asmayalım da sizi besleyelim istiyorsanız siz de imamoğlu modeline razısınız demektir. Yoksa sonunuz vatana ihanetten yargılanmak. Hiç hayal görmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek için Ekmeleddin.

Neden sadece bu seçenekler var? Sözde liberal ve laik prensiplerle ülkeyi medeni ve adilce yönetmeye adaysın ama giderek entelijansiyaya mahkum olmaya başladın bakıyorum: iş adamı mı; çevresinde her dediğine he diyen dalkavuk ve yalakası bol, eskimiş, küflenmiş siyasetçiler mi; zaten işini düzgün yapan devlet insanlarını da pis siyasete sokup yıpratmayı göze alan dinozorlar mı; ne ararsan var. Çıkmıyor ise zorlamayacaksın işte demek ki.

Bence askerden, üniforma giymişten siyasetçi olmaz; siyaset omurgasızlaştıran, yeri geldiğinde makyavelist olmayı, yeri geldiğinde de yalancı bir popülarist olmayı gerektiren bir müessese/aparat. Askeriye de devlet aparatı, lakin bu öğretmen birinin eline silah verip profesyonel askerlik yapmasını veya araziye çıkmasını beklemek gibi bir şey.

Mansur Yavaş, belediye hizmetiyle anınan, bilinen ve sevilen birisi. Seçim heyecanına ve adamı olmayacağı/girmeyeceği kalıplara sırf yalandan sokmaya çalışmaya lüzum yok. İmamoğlu için de ekseriyetle iyi şeyler duyuyoruz, görüyoruz. Şeffaf bir çalışma yapısını teşvik ve uygulamasını takdir ediyorum.

Kılıçdaroğlu'nun adını Erdoğan ile aynı cümle içinde anmak bile vakit kaybı zaten.

Abdullah Gül biraz sırıtmış; fazla ılımlı, modası ve vakti geçmiş, etkisiz olmayı seçip zail olan bir siyasetçi; lakin yine de lümpen bir solcudan veya katı bir ulusalcıdan iyidir. Sırf 'Ak Parti gitsin, ne gelirse gelsin HDP hariç/dahil' düşüncesi Halk Partisini bu noktaya getirdi.

Ülkede elle tutulur -belki Kürtler haricinde- muhalefet yok yeminle. Demokrasi kültürü hak getire. Tuz ruhu, saman alevi siyasetçiler ve küflenmiş ideolojiler. AKP'ye ancak CHP gibi bir muhalefet yakışır: sendekiler sana, bendekiler bana zihniyeti, zıtlaşmacı, popülarist, yeri geldiğinde sırf X'e oy veriyor diye hayatta en büyük kötülükleri tek nefeste birbirine dileyen, hissizleşmiş iki kitle. Bazen kamplaştırma/bölcülük kartını çıkarıp "ilk sen yaptın -hayır, sen yaptın" diye üste çıkmayı çok seviyor bu çoğunluk. Vicdan? Meritokrasi? Bireysel özgürlük? Tek bildikleri yol/ilke ya kemalizm, milliyetçilik, ulusalcılık, muhafazakarlık, panislamizm veya otoriter sol ve benzeri maksimlerden geçiyor; çaresizce, birkaç tane modası geçmiş ve akılsız ideoloji neferlerinin ısıtıp ısıtıp verdiği aktörlere oy veriliyor. Bu seçim sisteminin aptallığı ve baraj yüzünden istemediği partilere ve inanmadığı ilkelere rızasını veriyor insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 12 Mart 2020; 5:47:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Heeeee yeaaaaghhhhh

Deprem bolgesinde tatile giden Imamoglu'yla cok oy alirsiniz, yuzde 80 falan

alasjladskjadskasdas

Ya Mansur Yavas, ya gerisi yalan.

Imamoglu mimamoglu deyip milletle dalga gecmeyin. Imamoglu bitirdi kredisini coktan, istanbul'da mucize yaratana kadar da oy cikmaz.

Mansur Yavas gerek adamligiyla, gerek yaptiklariyla en iyi adaydir.

Yavas'i cikarmayip, Imamoglu Gul falan diyecekseniz, cok ugrasmayin, gider oyumu RTE'ye atarim, bir 5 sene daha eglence cikar.

Nasilsa yurtdisindayim bana girdisi ciktisi yok
    aynen öyle +1 . burada imamoglucular istediği kadar zırlayıp ağlayıp troll diyebilir bize. kanas cananın ekibinden bi adam cb adayı olacaksa eğer bende gider konsolosluğa basarım oyumu rte'ye. nasil olsa bana giren cikan yok. mansur yavas gibi bi adamin hakkinin yendigi yerde bizden oy cikmaz imamoglu ve örgütündeki adamlara

• Erken seçim tuzağına düşülmemeli , mevcut kadro görev süresini tamamlamalı. zaten 3 yıl kaldı. Madem hepimiz aynı gemideyiz görelim bakalım ekonomi günden güne kötü giderken kimler gemide kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ilker başbuğu oraya koymak nedir bu ülkede kemalist %9 luk bolümden başka askerin siyasete salça olmasını sevmez k.k nın oy potansiyeli bile çok daha fazla osman pamukoğlu vazgeçti bunlar vazgeçmedi..
    Şuanki savunma bakanının adı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Ben burda bir erken seçim sinyali görmüyorum. Kilicdaroğlu adaylığını koyarsa seve seve erken seçim yapar ama şuan böyle bir ihtimal yok denebilir.
    O zaman soyle yapmalı chp

Erken secim icin aday oluyorum ulan diyecek kk

Erken secim karari alinacak

Daha sonra bir bahane bulacak artik saglik olur baska bir sey olur hoooop aday degisimi rte vs mansur baskan

Ve bammmm mansur başkan rabiyaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Elamdanbinmahrum

Erken seçim tuzağına düşülmemeli , mevcut kadro görev süresini tamamlamalı. zaten 3 yıl kaldı. Madem hepimiz aynı gemideyiz görelim bakalım ekonomi günden güne kötü giderken kimler gemide kalacak.
    Ulke batiyor 3 yil daha bunlar durursa dolar 8i görür

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı düşünün. RTE kürsü dokunulmazlığına bile tahammül edemiyor, mansur başkan gelip mikrofonunu susturduğunu düşünün... harp çıkarır bunlar. O yüzden azıcık önsezi yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

ben Ak Parti'ye yakın bir insanım. Son iki seçimde sandiga gitmedim. Mansur Yavaş harici hiç bir adama oy vermem. Meral fetöcülerle dansa devam etsin, imamoğluda kanas canan ve terörist sılhonun eşiyle tatile gidebilir.

Erdoğan bugün erken seçim sinyali verdi. sizce Millet ittifakı'nın adayı kim olmalı? (anket)

Hocam fetöcularla dans demişsinde bu fetöcuları kim bu kadar büyüttü kim bu kadar destek verdi?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    zaten bundan kaçış yok 8 de olur 10 da olur. Bukadar cefasını çektik , çekmeye devam ediyoruz. Şimdi başka bir parti gelse onun elinde patlayacak ondan bilinecek. Herkes yaptığının bedelini ödemeli. Şuanki yönetimi ilerde hatırlamamak ve siyasi çöplüğe gömmek için en doğru yol görev sürelerini bitirmelerine yardımcı olmak. Öyle kaçmak yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.