Şimdi Ara

Erdoğan'dan Gaf 'Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
26.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş tamam Erdoğan'ı bende sevmiyorum ama bir dil sürmesinide gündeme getirmek ve bununla muhalefet yapmaya çalışmak hakikaten ucuzluğun daniskası. Sırf bu ucuzluk yüzünden sandığa gidesim gelmiyor. Muhalefette ne yazıkki Erdoğandan daha kaliteli durmuyor. Erdoğandan kaçarken bu muhalefete neden sığınayım. Ha akp çomarları ha chp çomarları ne farkları var ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    İsterseniz aşağıdaki kısacık videodan sonra şimdi usulca gidip bir köşede ben ne dedim diye düşünebilirsiniz...

Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı sayın Mesut Barzani... Şu ifadeye bakın... 40 yıl ülkeye girememiş Şivan Perver... Hani bizim ülkemizi terörist ilan eden...

Sonrası megri megri...

Bir şey konuşmadan önce kimin ne halt yediğini herkesin bildiğini unutmayın...

İnsanlar susar... Çıkarı vardır susar... Korkar susar... Susmak ister susar...

Ta ki birisi gelip onu aptal yerine koymaya çalışana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 9 Mart 2019; 1:19:23 >

• Bir insanın fikri neyse zikri de odur dememişler boşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Dil sürçmesi diye bir şey yoktur bilinçaltındaki gizli gerçeği istemeden dışa vurma vardır. Avutma kendini hepimiz biliyoruz gerçeği en iyi de kendisi biliyor.

Alıntıları Göster
    Yav he he, klasik üye olduğu için klasik yorumu yazıyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Güldüm.

Yalnız en az şunun kadar komik ve itiraf niteliğinde bir gaf olduğu da bir gerçek:
    Tam komedi ama işte bu adamda o zamanlar mitingten mitinge koşturduğu için böyle şeyler söyler hale gelmesi normal ama burada klavye başında oturanlar anlayamazlar çünkü birer çaresizler, nefret kusuyorlar o yüzden erdoğan da mitingten mitinge koşuyor ve bu sözleri şaşırması normal ama buradakiler yok uçağa biniyormuş yediği önünde yemediği arkasında imiş.

Sen çık bakalım bir mitinge binlerce kişi karşısında olsun klavye başından sallamak kadar rahat olabilecek misin. Hepiniz eğitim hayatından geçiyor hoca tahtaya çıkardığında sınıfa karşı döndüğünüzde heyecan titremeyen var mıdır aranızda yoktur. O yüzden bazıları çaresizliğini ve nefretini kusabilir anca burada. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

Bu mesaj silindi.
    Yok 2,532,457 olarak hesaplamışlar en son. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Herhalde konuyu açan arkadaş Erdoğanı ilah görüyor, insan kardeşim
    Tapıyor ona tapıyor bu konuyu açmazdı yoksa neden mi akp liler bile bu kadar takip etmiyor bu adamı ne hikmetse çaresizler takip ediyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzkahraman86

İron yapmaya niyetlenip batiranlara da ben hayret ediyorum. İron değilse zaten ...
    İron ne laa adam demir deyip duruyor. :)

" Demir yapmaya niyetlenip batiranlara da ben hayret ediyorum. Demir değilse zaten ... " :) Türkçeye çevrilmiş hali. :) Ahaahahha. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

kendinize dürüstüm diyorsanız bunu dinleyin, ondan sonra yorum yapın

Rekor kırmışş laa birkaç dakika sonra pes ettim yeminlen. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargaht

Erdoğan’ın gafı ile alay eden buradaki tayfa, sırf muhalefet olduğu için gaf makinesi olan kılıçdaroğluna oy basmaya devam edecek. Herkesin doğrusu var yanlışı var. Ancak solcu tayfa kadar saldırgan bi grup görmedim. Bu konuları açmasanız bu solcu sağcı ayrımcılığı da bitecek. Siyasetçi anasına küfreder gibi görünür ama ardından akşam telefon eder aynı adamla gırgır şamata yapar. Sizde burda birine laf soktum diye kibirden gururlanırsınız.
    Aynen dostum aç bak konulara iki tane kk için konu açılmış iki tane de chp için kalan bütün konular akp ve erdoğan nefreti üzerine açılan konular sonra akp suçlu imiş bu yüzden böyle yapıyormuş muhalefet he anam babam heee. :) Kibirden ne hale gediklerinin farkında değil burada çaresiz olan kesim daha adamın yaptığı gafı bile anlayamayan muhalefet ile karşı karşıyayız, adam diyor ben burada gaf göremedim diye resmen komedi. :) Ve siysetçiler dediğin gibi ekranda başka meclis bahçesinde başka oluyorlar kanka naber gibi hayatlarını yaşıyorlar. Olan burada çaresiz kesime oluyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Ya arkadaş tamam Erdoğan'ı bende sevmiyorum ama bir dil sürmesinide gündeme getirmek ve bununla muhalefet yapmaya çalışmak hakikaten ucuzluğun daniskası. Sırf bu ucuzluk yüzünden sandığa gidesim gelmiyor. Muhalefette ne yazıkki Erdoğandan daha kaliteli durmuyor. Erdoğandan kaçarken bu muhalefete neden sığınayım. Ha akp çomarları ha chp çomarları ne farkları var ki
    Sen şimdi reise ucuz mu dedin? Yıllarca yaptığı bu sıkıntı yok.

• gaf yapmış da ordakilerde evet diye bağırıyor, garip bir durum fanatizm bu olsa gerek takım tutar gibi parti tutuyorlar.
  • Reis Adana'ya gelecek dünden evimin önünden arabamızı çektirdiler yasak dediler ve yakındaki otoparkı bile yasakladılar arabanızı çekmezsek kendileri çekecek falan şimdi dışarı çıkacam arabayla gidemiyoruz kullanmak yasak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 9 Mart 2019; 10:53:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reis haricinde bu memleketi yönetebilecek adam var mı? Yok. Allah aşkına, hanginiz Bay Kemale baktığında devlet adamı görüyor, şahsen ben bir bürokrat görüyorum, dümdüz bir bürokrat. Siyasetçi değil. Diğer alternatiflerden bahsetmeye gerek bilr görmüyorum. Düşünün, en yakın rakibiniz Bay Kemal. Ver her seçimde bir ümit bu sefer olucak, bu sefer AKP yi yenicez nidaları ver her seçim sonucu açıklandığında ısrarla ders almayan ve yenilmelere doymayan bir ana muhalefet. En komik film bile beni bu kadar güldürmüyor. Aktrol değilim. Ve evet AKP yi destekliyorum. Alternatifi yok diye değil. Her dili sürçtüğünde "ha ha, şuna bak ne dedi, bu işte böyle biri" diyip gülen akıllıların desteklediği bir partiye ağzıyla kuş tutsa bile zaten oy vermem ama asıl oy vermeme sebebim projesiz olmaları, ümit vaad etmemeleri, vizyonsuz oluşları ve siyasetten bi haber siyaset yapmaya çalışmaları. Halkı sadece seçim zamanı hatırlayan adama oy mu verilir? Ayrıca bütün dünyada ülke lideri sarayda oturur arkadaşlar, bu bazen Beyaz saray olur, bazen Versaille sarayı olur, bazen Kremlin sarayı olur.. Buna bu kadar takılmayın.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Reis haricinde bu memleketi yönetebilecek adam var mı? demek ülkede evlenilecek kadın var mı diyerek Bülent Ersoy ile evlenmeye benzer

• Siannis kullanıcısına yanıt
    Yani şunu diyorsun, siz geçmişte bunlarla beraber konser verdiniz, sonra kökünü kazidiniz, Afrin de binlercesini leş yaptınız, PKK PYD YPG iyice kökü kazındı, şimdi biz onlarla ittifak yaptık, yerel yönetimlerde vereceğimiz kadrolarla tekrar canlandiracagiz.

• Reisin dili sürmüş, ama muhalif zihniyet yine olayı başka yerlere çekmiş Allah bildiği gibi yapsın.

İnadına reis inadına beka inadına evet inadına milli irade, İslam galip gelecek dış güçlere ve muhaliflere rağmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu yeter artık, bu tarz gaflar üzerince politika tartışması yapılmasın. Gerçekler zaten ortada, milletin fakirleşip, iktidar sahiplerinin zenginleştiği bir ortamda yaşıyoruz ama bunu gaf sohbeti üzerinden tartışmayalım. Rakamlar üzerinden tartışalım.
  • Fotoşok yapmışlar derler video edit'e fotoşok diyenler var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.