Şimdi Ara

Erdoğan'dan Gaf 'Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
26.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben göremiyorum kardeş, o yüzden yok diyorum. Sen dersin ki şu var, mis gibi de yönetir, kendince haklısındır bişey diyemem. Futbolcu yetişmediği gibi siyasetçi de yetişmiyor memlekette, yalan mı yani? Siyasi partilere üye olanların neredeyse tamamına yakını çıkar ilişkileri ekseninde bu işlerin içinde. Alparslan Türkeş rahmetli oldu, oğlu onun siyasi otoritesinin yakınından bile geçemedi, aynısı Rahmetli Erbakan Hoca nın oğlu Fatih Erbakan için de geçerli. Keza Bilal Erdoğan'ı konuşmaya gerek bile yok. Bize derdi memleket olan adam, millet olan adam lazım. Kendi gemisini yüzdürmenin derdinde olan adamdan bu millete bir gram fayda gelmez. Göz var izan var, ABD gelişmiş ülke, tüm gelişmiş eyaletlerde ticaret merkezleri, her türlü kütürel sosyal binalar hastaneler pastaneler postaneler vs full+full durumda. Şimdi sizin aklınız kesiyor mu buralar vakti zamanında yapılırken ABD halkı "ulan her yer beton oldu, yeşili katlettiniz, lanet olsun size" demiş olabilir mi? Youtube da abd yollarını otobanlarını roadrage daschcam videolarından izliyorum, görüyorum, hiç zannetmiyorum ki bu adamlar bu kalkınmayı sağlarken kendi milletince yargılansın, hakaret yesin, küfür yesin.. Bizim sorunumuz algı. Koyun misali aha burda bu ot var, git bu otu ye deniyor, millet de yiyor. Tayyip herşeyi sattı, sarayda oturuyor, gemicikler, ayakkabı kutusundaki paralar vs vs diyerek seçimle başa gelen bir lideri itibarsızlaştırma, hakir görme, dalga geçme.. Bunlar artık akıllı adam işi değil. Yiyen yiyor, aklı yetmeyene ne diyelim.

• pelstina kullanıcısına yanıt
    16 yıldır hükümette olup 1 adım ülkeyi geliştirememiş bir insan için ne söylesek az bizde diyoruz ki bundan sonra gelenide deneyelim bakalım o ne yapacak aynı tayyip gibi olursa oda gider ama denemeden illa kötüyü devam ettirmek neden ? nerden biliyorsunuz bundan sonra gelen bundan kötü olacağını ben derim ki deneyelim hangisi iyi çıkarsa o kalsın o zaman kadar tek tek değiştirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Bu "denemeden bilemezsin" klişesinin bağlı olduğu çok temel bir husus var biliyorsun değil mi: seçilmek lazım. Halkın seni seçmesi, "beni bu yönetsin" demesi lazım. Halk seni seçince (belediyelerdeki durum) o halk aydın, elit ve kalite, seçmeyince de o halk cahil, eğitimsiz, makarnacı kömürcü.. Bu zihniyetteki bir adamı halk neden denesin, nesini denesin. İzmir deki aday açık ve net HDP li ve terör destekçisi. Bu nasıl bir iş? Sıradan vatandaşın kafasındaki terör işbirlikçisi algısını silmek için hiç bir çaba harcamamak, bu söylemleri kulak arkası yapmak nedir? Bu gidişatla ve mevcut siyasi zeminle Akp böyle güle oynaya devam eder. Seçim zamanı çarşı pazar gezmekle, mahalle mahalle ev ev gezmekle "gördüğünüz gibi biz halkın yanındayız, halkın içindeyiz, halkın sorunlarını dinliyoruz" vaziyetini yer mi bu halk? Sahibi oldukları belediyelerdeki yolsuzlukları biliyoruz okuyoruz ki en başında Ataşehir belediyesi geliyor. Aslında "deniyor" yani halk merak etme. Sonuç değişmiyor. Hep mağlubiyet oluyor. Zaten ben işi çözdüm. RTE meydanlarda rahatsa, keyifliyse "reel anketleri" günü gününe yaptırıyor ve sonucu zaten tahmin ediyor. Üç sefer seçimde görev aldım, bizzat oy zarfı açtım, seçim sistemini gözlerimle gördüm, en ufak bir şüpheye yer olmayacak bir sistem var. Yok oy çalıyor, yok trafoya kedi girdi, yok mühürlü zarflar çöpte bulunda ahanda buda fotoğrafı diyenler yenilgiyi hazmedemeyip aklınca dümen çevirenlerden başkası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Eh, bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterirmiş.
    Sen simdi benim Reisime bozuk saat mi demek istiyorsun ?

• Gaf belkide gaf değil doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anketlere aldanmasin sosyal medya anketine hiç aldanmasin örneğin geçen seçimde bu forum sitesinde anket yaptılar CHP 1. Çıktı sosyal medyayı kullanmayanlara var geçen seçimde akp ye verdim bu seçimde de akp başka tanımam HDP ile kol kola olanlarla işim olmaz hele şehit cenazesi yerine terörist cenazesine gidenlerle hiç işim OLMAZ .... RABİA .👍👍👍👍👍👍👍

• Erdoğan'dan Gaf "Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil"

Bak mesela, Amerika'nın bie bilmediği bir sırra vakıf ana muhalefet lideri, üretmemiz gerekiyormuş..

Üretilerek dünyada söz sahibi olunacağını vurgulayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Üretirseniz sizin bir beka sorununuz olmaz. Üretirseniz herkes size saygı duyar. Nerede üreteceğiz? Tarlada üreteceğiz. Esnaf olarak lokantada hizmet üreteceğiz. Otelde hizmet üreteceğiz. Hayatın her alanında üreteceğiz. Üniversitede bilgi üreteceğiz. Fabrikada çalışarak üreteceğiz. Yani kimsenin kimseye muhtaç olmadığı, güçlü bir sosyal devleti inşa etmek için üreteceğiz. Her şeyin yolu üretmekten geçiyor. Köylü ve çiftçi üreterek vatandaşların karnı doyar. Samanı dışarıdan getirirseniz, canlı hayvanı dışarıdan getirirseniz, nohudu, mercimeği dışarıdan getirirseniz, üretmezseniz, elin oğlunun ürettiğini tüketirseniz, Türkiye geride kalır. Üretmek içinde her türlü çabayı göstermek zorundasınız. O nedenle Gazi Mustafa Kemal’in ortaya koyduğu model üretime dayalı bir modeldir. "

• Sonradan Müslümanlığı bıraktım, ama mütedeyyin bir ailem var, siyasi görüşüm laik ve Atatürkçü, ama Ak parti'den başka hiçbir partiye güvenmiyorum, hele Chp'ye hiç güvenmiyorum, chp bir iktidara gelse müslümanlara yapmadığı eziyeti bırakmaz, onun için laik ve Atatürkçü olsam da Ak parti'ye oy atmaya ve destek vermeye devam edeceğim.
  • Gaf değil kitlesine hitap ediyor.

• Erdoğan'dan Gaf "Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil"

Ülkeyi nasil birinin yönettiğini iyi görün....

• pelstina kullanıcısına yanıt
    Çok şey yazmıştım ama sildim sana sadece uzun lafın kısası söylemek istediğim şey nasıl feto ortaya çıktığında ülkenin stratejik ve önemli noktalarında adamları olduğu ortaya çıktı ve tutuklandılar akp'de aynı fetodan öğrendiği gibi her yere kendi adamını yerleştirdi bu yüzden mühürsüz oy'da çıksa oylar çalınsa'da birşey değişmeyecek bu adamlar kendi bildiğini tekrar okuyacak ama kuldan büyük yaratan var hiç beklemediği bir anda yaptıkları oyunların altında kalırlar o zaman herkes herşeyi görür ve bu halk bunun hesabını sorar
    Bende dana çok şey yazmıştım ama sildim.

• sireno52 kullanıcısına yanıt
    Haklısın sehitlere kelle diyene oy verirsiniz siz

Sizde teroristelere şehit diyenlere oy verirsiniz anca oyumuz Kürdistan'a diyenlere oy verirsiniz anca sonrada seçimi kaybettimide bas bas bagirirsiniz geçen seçimde aynı filmi izlemiştir bu seçimde hazırlıklı olun bol bol kağıt mendil alında milletin karşısına salya sumuk çıkmayn da itibarinzdan da olmayın 😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍

• Tabiya bir kaç Mehmet öldü diye meclis erken açılmaz diyenlerde zaten chp iktidarıydı. Yazık be size, işinize gelince gerilla gelmeyince terörist oluyorlar. Ülkede akpli olmayan herkes terörist şuan gelinen nokta bu maalesef.

• Onu akp ye oy verenlere mi diyorsun önce iğneyi kendinize batırın çuvaldızı bize Siha sezgin terorislere ağlasın CHP lileri terörist cenazesine de gözükmek için sıraya girsinler suçlu akp ye oy verenler geçin bunları

• sireno52 kullanıcısına yanıt
    Ağlamaktan bahsetmişsin youtube'da okyanus ötesi abilerinize gel bitsin bu hasret diye ağladığınız videolarınız hala duruyor ama haklısın o ağladığınız kişiler benim ülkemde benim vatandaşımı benim kardeşlerimi şehit etmişlerdi değil mi ? terörden bahsedecekseniz terörü ülkemizde sokanda yerleştirende onun adamı olanda sonradan arası bozulunca bunun sonucunu halkıma kardeşlerime sevdiklerime ödetende sizlerdiniz unutmadık o kara günü er geç o günlerinde hesabı sorulacak mahkemelerde kalemlerin kırıldığı günleride göreceğiz inşallah
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Hayır...

Siz geçmişte bunlarla beraber konser verdiniz, önce dost sonra düşman oldunuz... Olabilir, insan şaşar insan beşer. Bir olur iki olur ama...

Ben sırf sizin partinize oy atmıyorum diye beni teröristlerle veya terör sevicilerle aynı kefeye koyamazsınız.

Dediğim bu.

Koymaya kalkarsanız, daha önce onlarla yakınlaşan da ben değildim diyorum...

Aynı hatayı yakın zamanda FETÖ konusunda da yapmış bir partiye oy attığınız için, aynı milletten bir kardeşiniz olarak, sizinle aynı vatan toprağına basan bir kişi olarak, attığınız oya dikkat edin, sandığınız kadar masum olmayabilir, bugün dost zannettikleriniz yarın düşman ilan edilebilir diyorum.

Sürekli sürekli, dost düşman değiştiren ya da kendisine karşı olanı direkt hain ilan edenler bir gün sizi bile hain ilan edebilir diyorum...

Bunu da kavga dövüş olsun veya benim desteklediğim parti oy alsın diye değil, ciddi anlamda bizden çok sizin üzülme ihtimaliniz olduğu için söylüyorum.

Açık açık yazdım bir sürü mesajda daha önce de. Ben CHP'ye oy atan birisiyim. Sırf bunun için bile ne sıfatlar takıldığını biliyorsunuz muhaliflere. CHP'ye oy atana hain, İP'e oy atana Pensilvanya fedaisi, Saadet'e atan bilmem ne... Daha düne kadar kanlı bıçaklı olduğunuz MHP'ye oy atanlara türlü türlü sıfatlar...

Bundan sonra bana sıfat takılırsa eskisi kadar üzülmem. Belli çünkü strateji bu. Proje üretmek yerine, muhalefet ile uğraşmak kazandırıyor seçimi bu ülkede...

Ötekileştire ötekileştire memlekette adam kalmayacak... Yarın bir gün siz bile ötekileştirilebilirsiniz... Oyunuzu atarken hiç olmazsa iki kere düşünün diye yazıyorum bunu.

• Efsane yav. Erdoğan'dan Gaf "Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil" 

Erdoğan'dan Gaf "Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil"Derin Siyasetyoutube
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan En Komik Gafları İnstagram: https://www.instagram.com/_derinsiyaset/ Derin Siyaset kanalına abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZVMY4v2WGnewggaDuQopZQ #rte #komik #gaflar
    https://www.youtube.com/watch?si=qLco5yjjDEqBPpCF&v=UdfUGWhDV_Q&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.