Şimdi Ara

Erdoğan'dan Gaf 'Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
26.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de educater remix ile dinleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da daha net video. 51sn.
  • Karışıklık yok. Bizim millet efendi ister otorite ister kral ister. Kendi yerine düşünüp karar veren ister.

• Reis... höööööoöoöoöoöolööooölöoöoö
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovalar

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

bir an kılıçdaroğlunun cumhurbaşkanı olarak hayal ettim

Haberler
    avrupada temaslarda buluancak cumhurbaşkanı kılıçdaroğlunun uçağı yalışlıkla rusyaya indi, konu araştırılyor
    uzmanlar klıçdaroğluda bulaşcı bir gaf sendromu olduğundan şüpheliniyor çünkü pilot bu zamana kadar gayet başarlı idi

deveye sormuşlar boynun neden eğri , demiş ki nerem doğru
    gene dh chp işsizler gurubu boş işleri konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 8 Mart 2019; 22:9:31 >

• Tayyip kadar başınıza taş düşsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız sizinkilerin gaf video su yok çünkü adamlar gaf yapmıyorlar gonullerinden ne koparsa onu söylüyorlar zira zihniyet aynı.
    m.takvim.com.tr
    CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan'dan 'Kürdistan' itirafı videosunu izle | Takvim TV
    https://m.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/chp-balikesir-edremit-belediye-baskan-adayi-selman-hasan-arslandan-kurdistan-itirafi

• Geçen seçimden buraya alıştım burda secim gününe kadar atıp tutan çooooooooook oluyor seçim bittikten sonrada ağlayan çok oluyor oyunuzu çaldılar sokağa çıkalım yakalim yikalim eselim gurluyelim işte o zaman gülme krizine giriyorum valla 2 ay o mutluk duygusu insanın içinden cikmiyor muhteşem bir şey tatmanız lazım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 RABİA😂😁😁😁😁😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 8 Mart 2019; 22:47:45 >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhteşem bir video olmuş akademiye ödülü Oskar da en iyi gaf yapan sıralaması olsa %100 birinci Kılıçdaroğlu alırdı garanti veriyorum 👍👍👍👍👍👍👍👍

• Millet neredeyse peygamber ilan edecek demesi normaldir. ADamların dediğine baksana bize oy verirseniz size hesap sorulmaz ve bunlara inanan beyinsizler var.
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Farz lafını o ağzınıza almayın.

• Yapabilir, gayet normal hatta siyasetin nadir bulunan eğlenceli taraflarından. Karşı değilim.

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Klasik akp li cümleleri. Kendi yaptıklarını karşısındaki yapmış gibi anlatmak. Kılıçdaroğlu yalan söylüyor, yüzü kızarmıyor, herkesi kendimiz gibi çıkarcı sanıyoruz. Gardaş kim ne mal herkes biliyor merak etme.
    Farkımda değilsin ama seçim öncesi kesenin ağzını akp açıyor ve seçim rüşveti denir buna. Ve her seferinde zokayı yutup açlıktan ölene kadar sesiniz çıkmıyor.
    Sakın sağ sol tartışmasuna girme. Ben bir partiyi takım tutar gibi tutmuyorum. Kılıçdaroğlunu da sevmiyorum ama bazı kişilerden olduğu gibi nefret de etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 9 Mart 2019; 0:38:20 >
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Git Pervin Buldan ile birlikte aynı sandikta ayni okulda ayni ilde yada neredeyse artık ZİLLET ittifakına oy ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 9 Mart 2019; 0:48:6 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.