|
Bildirim
|
Adam 15 senede yok ettiği ne varsa hepsini sıralamış.
Yani kısacası diyor ki, beni seçmeyin, çünkü benden kurtulursanız elde edeceğiniz şeyler bunlar diye sıralamış. |
yalan
daha fazla yalan daha daha fazla yalan daha daha daha fazla vergi |
asau demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
benzinden ötv yi kaldır benzin 2 tl olsun faizi arttır(bu olmak zorunda abd gibi bir ülke bile faiz arttırırken senin suanki faiz oranlarıyla dolar cekmen imkansız),avrupayla iyi geçin,siyasi gerilimi azalt,demokrasiyi yeniden tahsis et(akp nin 2007 doneminde yaptıgı şey ozamanlar 1.30 lara kadar inmişti tabi simdi abd faiz artırdı 2 tl nin altına inmek zor) dolar 2 tl ye cekilsin bunların hepsinin olması için oyle trilyon sarayla milyar tl lik örtülü ödenekler 100 lerce araçlık konvoylar,koruma orduları olmayacak devlet küçülecek israfa son verecek...türizm de tekrar güveni taksis et tekrar 40 milyar tl lik gelir elde etmeye başla aslında hiçbiri imkansız degil,sadece 2007 dönemi akp gerekiyordu ama malesef güç bozdu simdi alternatif var iyi parti bunları yapabilecek potansiyelde kısaca hiçbiri yapılamayacak şey degil |
Bu açıklamaları muhalefet partisi yapsa gayet normal karşılanacak bir durumken, iktidarda olan bir partinin bu şekilde bir seçim vaadinde bulunması ne demek hiç düşündünüz mü arkadaşlar?
Bu bir itiraftır; Daha fazla huzur demek, ben ülkedeki huzuru yok ettim Daha fazla refah demek, ben ülke ekonomisini bitirdim yok ettim Daha fazla demokrasi demek, ben demokrasiyi kaldırdım tek adamlığı getirdim demek yani bunları yok eden bir partiye oy vermek?... |
UNUTMA UNUTTURMA |
rte bu konusmasinda tezat sanatindan ornekler sundu.
|
Hemen yeni bir madde ekliyorum
"Daha çok zamcık " |
17 yildir bizi yoneten papua yeni yine basbakani ve cumhurbaskani. Biz pok yedik reisim 17 yildir seni secmeyerek. Kurtar bizi reis
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostyfruit -- 24 Nisan 2018; 17:49:18 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Nisan 2018; 14:18:42 > |