Şimdi Ara

Erdoğan ekonominin düzelmemesinin sorumlusu olarak döviz ve altını yastık altında tutanları gösterdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yoo yastık altında degil, bitcoin'de benim param. Sıfır faizli kredileri çekip çekip yatırdım :)

• Erdoğan ekonominin düzelmemesinin sorumlusu olarak döviz ve altını yastık altında tutanları gösterdi
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

herkes böyle değildir tabii ki, herkes kendi çapında hayatı yaşadığını iddia edecektir,sadece sosyal faaliyetleri sık sık yapmazlar ki çoğumuz zaten evden dışarı fazla çıkan insanlar değilizdir, işten eve evden işe yaşarız

• Bunları inanan kitle olduğu için böyle söylemlere devam edecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayla erdoğanyanın kinci herif olduğunu öğrenemediniz.. bazen reptilian olduğundan şüphelenmiyor da değilim. :)

• Mesela en basit örnek Zayıfı daha zayıf zengini daha zengin yapmak için kkm bile çıkarmadınız mı?

Neyse bence eğlenceli

• Ekonominin düzelmemesinin sebebi BEN EKONOMİSTİMMMMM, EKONOMİNİN KİTABINI YAZDIKKK diyen bilgisizlerdir!!

• şiki şiki baba aynı aynı yaba delik deşik nuri gel fakiri ala auauuhahuahaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Erdoğan ekonominin düzelmemesinin sorumlusu olarak döviz ve altını yastık altında tutanları gösterdi4533plak (Medarla Maziden Melodiler)youtube
    Durmuş Çiğdem- "Şiki Şiki Baba" LP (1983) Şiki Şiki Baba Şiki şiki baba Hayni hayni yaba Helik melik duni Gel fakiri yaba Ooooooooooooooooooooooooo Gözlerinin uğruna Ben canımı adadım Senden başka kimseye İnan aşık olmadım Gel de söyle aşkını Sorma sakın yaşımı Ne olursun sevgilim Darda koyma başımı Şiki şiki baba Hayni hayni yaba Helik melik duni Gel fakiri yaba Ooooooooooooooooooooooooo Şiki şiki baba Hayni hayni yaba Helik melik duni Gel fakiri yaba Aşkımı anlatmaya Varmıyor benim dilim Ne kadar da güzelsin Benim canım sevgilim Utanma sakın benden Ben de hoşlandım senden Gel beraber olalım Bize ne el alemden Şiki şiki baba Hayni hayni yaba Helik melik duni Gel fakiri yaba Ooooooooooooooooooooooooo Deli ediyor aşkın Olmuşum inan şaşkın Allaha yemin olsun Sen herkesten başkasın Bir kelebek misali Havalarda uçarım Karşı çıkan olursa Ben seninle kaçarım Şiki şiki baba Hayni hayni yaba Helik melik duni Gel fakiri yaba Ooooooooooooooooooooooooo
    https://www.youtube.com/watch?v=kg3kic0axJc
  • Zayıfı daha zayıflatan, fakiri daha da fakirleştiren, zalimi güçlendiren bu (kapitalist) sistem...

Şu kısım varya heh işte bunu tanrı size ironi için söyletiyor.

• Hersey bitti sira ona geldi. Millet yastik alti altinlarida cikarip hepten dimdizlak kalsin istiyor. Fakirden alip Zengine veren bir Robin Hood oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Mayıs 2024; 14:49:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.