Şimdi Ara

Erdoğan'ın 1989'da kaçak inşaattan 10 ay hapis almış olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reguse

İnşallah İmamoğlu’nun kaderi de aynı olur hocam. Erdoğan BB seçildikten 7 sene sonra hükümeti aldı, İmamoğlu da BB seçildikten 5 sene sonra Başkanlığı alır inşallah.

Alıntıları Göster
    Genç adam alırsa iyidir. Yaşlı siyasetçilerden sıkıldık artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Yav hapis yatmış olsa ne olur olmasa ne olur?
    Arada kalmış birisi Binali temiz adam ona oy vereceğim dedi, açtım onun ve oğlunun adına olan şirketleri, gemileri, mal varlıkları falan gösterdim. Herifin bana dediği sen ulaştırma bakanı olsan sen de yapardın adam faydalanmasın mı konumundan.
    Haklısın kardeşim sen ona ver dedim ikimiz zaten aynı adaya versek suç.
    O lafı eden arkadaşın da ileriye dönük 'faydalanma' hayalleri var demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O seçimde Erdoğan başkan seçildi. Bu halkın bu tarz şeylerle oyunu değiştirmediği o yıllardan beri belliymiş. Şuan yapılanlar tamamen boş iş. Yok it dedi yok çaldılar yok profili düşük.

Oyunu kime verceğine karar veren adamı döndürmek zordur. Döndürmede en etkili olan şeyse paradır. Millet cebine girene bakar. Bazen 100 liraya bile oyunu satacak insan bulursunuz. Akp bu konuda çok iyi. Daha geçen gün yoksullara verilen yardımı 200den 400e çıkarmışlar. İnsanları 3 kuruşu muhtaç edip 1 kuruş verip oyunu alıyolar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet bu mansetlere o zaman inanmadı simdi hic inanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

O lafı eden arkadaşın da ileriye dönük 'faydalanma' hayalleri var demek ki

Alıntıları Göster
    Listeyi bende gordum arkadasın sana sormadımı adam devlet olmus diye. Kucuk bir hesapla ulkenin en zenginleri arasına girmis demedinmi? 6-7 milyar para gorunuyor bu adam aylık 100 milyon goturuyordur demedimi arkadasın? 6 mılyar parası olan adam aylık benim gorusum 50-60 mılyon kazanması lazım yoksa batması lazım.
  • Şaşırmamak lazım
    Zamanında at etini kasaplara servisi eden biriydi. At kasabı olarak Kasımpaşa nami vardı. Dileyen araştırma yapabilir

• Treth kullanıcısına yanıt
    İkinci seçenekten devam edeceğini tasdiklediğin için teşekkür ederim, gerek yoktu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.