Şimdi Ara

Erdoğan'ın 1989'da kaçak inşaattan 10 ay hapis almış olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam haklısında yınede ıftıra oluyor

yınede sen bılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

soganin kilos kaca ?

Alıntıları Göster
    Pazartesi günü pazara çıktım 2,5 ila 3 tl arasında değişiyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Alıntıları Göster
    ne bitmez arap aşkın var kardeşim. ne sebeple bu kadar aşıksın araplara.

adama yolsuzluk yapıldı diyorsun, sıkıntı yok herkes yapıyor diyor, şu yapıldı diyorsun bişey olmaz cehabelilerde yapıyor diyor.

bu arap aşkı kafası başka bir kafa gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

Anlatmak istedigim nokta kacak yapi halk tarafindan yapilan ve normal gorulen bir olay, yani bugun caliyor ama calisiyor dusuncesi gibi normal goruldugu icin oy verirken kaale bile almadilar.

Alıntıları Göster
    Aslında kaçaktan kaçağa fark var

Mesela tarlanın kenarına ev yaptın tarla belediye sınırlarına girdi durmadan değişen yasalarla kaçak durumuna düştü

Asıl önemli olan arsa kime ait? arsa kendisine aitse bir nebze affedilebilir çarpık kentleşme olur en fazla ama kamunun arazisi olduğunda haksız kazanç ,hırsızlık oluyor .Adam başımı sokacak ev yaptım diyor affediliyor o evin olduğu yer şehir merkezinde kalıyor 30 yıl sonra 6 daire karşılığı arsayı verdiğinde nerdeyse 3 milyon lira ediyor... Böyle durumlarda ne yapıldığını bilmiyorum bence asıl nokta bu ve geriye dönük olarak bu dairelere el konulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Haziran 2019; 15:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatırladığım kadarıyla hakime sarhoş dediği için de bi 6 aylık hapis cezası vardı.

• Ak belediyeli bir yerde yaşıyorum gel etraftaki kaçak katları sayalım 4 5 binada bir kaçak kat benim 2 dedemde mütahit rizeliyim kaçak katlı binaları yok her yoldan geçişinde yeni yapılan kaçakları görüyor kodugumun belediyesi şuna nasıl izin veriyorsun yıkılınca televizyondan mı seyredicez diye küfür ediyor tabi sonra gidip akp oy atıyor o ayrı .D
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Konu başlığıyla ilgili yapacak yorumun var mı yoksa ak gezenlerin asli görevlerini yerine getirmekle mi mükellefsin. Sorduğum da soru işte.

• Erdoğan'ın 1989'da kaçak inşaattan 10 ay hapis almış olması

Erdoğan'ın 1989'da kaçak inşaattan 10 ay hapis almış olması

• Rahmetli Ecevit iyi demiş.

• Adam intikam yemini etmis anlasılan
  • quote:

Alıntıları Göster
    Turkiye sogani mi yoksa iran mi?

• İnsanlar haram yiye yiye karakteri şeytanlaşıyor

Aslında bunu bilimsel olarak araştırmakta gerekiyor

Bazı kişiler ise haram olduğu şüpheli geliri çocuklarına yedirmezler yani gıda olarak evin kirasını falan öderler araba da almazlar kaza olur diye

Merak ettiğim sol köşede yazılan orman bakanı bu gecekondular yıkılacak demiş yıkıldı mı yıkılmadı mı? İstanbul neden yaşanamayacak bir yer olduğu belli hırsızların toplanma merkezi olmuş

• quote:

Turkiye sogani mi yoksa iran mi?

Alıntıları Göster
    Bildiğin soğan işte. Hah domateste 3 kilo 5 TL şu anda.. Kahvaltılık istersen KG fiyatı 3 Lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roby

Konu başlığıyla ilgili yapacak yorumun var mı yoksa ak gezenlerin asli görevlerini yerine getirmekle mi mükellefsin. Sorduğum da soru işte.
    Gereken cevabı sizin kendi yöntemleriniz ile verdim zaten.

Nasıl biri size CHP söyle böyle diyince hemen AKP de böyle diyorsunuz ya bende aynı şekilde cevapladım. Konudaki ilk cevaba bakabilirsin.

İşine gelmediğinden görememişsindir sen şimdi.
  • Yav hapis yatmış olsa ne olur olmasa ne olur?
    Arada kalmış birisi Binali temiz adam ona oy vereceğim dedi, açtım onun ve oğlunun adına olan şirketleri, gemileri, mal varlıkları falan gösterdim. Herifin bana dediği sen ulaştırma bakanı olsan sen de yapardın adam faydalanmasın mı konumundan.
    Haklısın kardeşim sen ona ver dedim ikimiz zaten aynı adaya versek suç.

• quote:

Bildiğin soğan işte. Hah domateste 3 kilo 5 TL şu anda.. Kahvaltılık istersen KG fiyatı 3 Lira.

Alıntıları Göster
    bir sorun var bana gore. benzin litresi 6 lira ... getir gotur ... kilosu 1.6 liraya denk geliyor ... Gerci almanyada da 1.49 da 0.89 lara dustu. ama burada litresi 1.2 euro. turkiye de 6 lira ama kilo basi 1.6 birim.

bence pek saglikli degil.
  • quote:

bir sorun var bana gore. benzin litresi 6 lira ... getir gotur ... kilosu 1.6 liraya denk geliyor ... Gerci almanyada da 1.49 da 0.89 lara dustu. ama burada litresi 1.2 euro. turkiye de 6 lira ama kilo basi 1.6 birim.

bence pek saglikli degil.

Alıntıları Göster
    Bu dönemlerde bu fiyatlar aşağı yukarı normal sayılır.

Bu yılın ilk dönemindeki fiyatlar normal değildi 37 yıllık hayatımda ben öyle sebze meyve fiyatı görmedim bu ilkti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

İmamoğlununda aynı olayı vardı sanırım. Kendi sitesini yaparken yaya yolunu bahçeye dahil edip yolu başka bir yere mi ne kaydırmıştı. Bir ara soruşturma açılmıştı ama sonra ne oldu takip etmedim..

Çok zaman geçti zaten üzerinden.
    İnşallah İmamoğlu’nun kaderi de aynı olur hocam. Erdoğan BB seçildikten 7 sene sonra hükümeti aldı, İmamoğlu da BB seçildikten 5 sene sonra Başkanlığı alır inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.