Şimdi Ara

Erdoğan'ın danışmanı:'Geçmişte 16 kez Rusya ile savaştık ve tekrar savaşacağız' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne Türkiye'si adamlar insanlığın sonunu getirir o silahlarla ben bunu öteki konuların birinde yazdım bir tane akıllı bana cevap mesajı olarak ne saçmalıyorsun filan yazmış cevap bile yazmadım. Açıkçası ciddi bir hale gelirse durum NATO filan hikaye turp'a güven olmaz Rusya ile kontağı vardı galiba o herifin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 29 Şubat 2020; 16:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

+1 osmanlı en güçlü dönemlerinde bile rusyaya karşı zorlanıyordu.

Alıntıları Göster
    İklimi kötü çünkü, bi giriyon her taraf kar çamur. Yoksa Osmanlı Sibirya yi bile fethetmisti. De orda bi şey yok, soğuk işte. Osmanlı hem İranla hem de Avrupayla savaştı hem de Rusla, kolay şey değil bu. He bi de Arap isyanlariyla uğraş tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 28 Şubat 2020; 18:58:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım Eu 4 te bile ülke yonetemeyecek insanlar dış politika uzmanı felan yapılıyor koskoca devletin durumuna bak

• Artık cephe savaşı yok yanlız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pardon ben senin mesajını yanlış anlamışım. Tabii ki Rusya bizim içimizden geçer

• Onde okcular vakfi ile bilali gonderin.

Tutmayin cokomelliyide.

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    it iti ısırmaz bakma havladıklarına..Onlar petrolü sömürürler iyi olurlar,biz Suriyelileri düşünürüz kötü olururuz.

Laf anladıklarını sanmıyorum ve Türkiye,hiç bu kadar ortada kalmamıştı..
  • Yanlız Osmanlıya karşı en fazla galip gelen devletlerin başında geliyor, en fazla savaşıp en fazla toprak kaybettiğimiz ülkelerden birisi ayrıca. O savaşların çoğu kaybedildi

Kırımı, balkanları bu adamlar bizden alıp götürdü.

Hadi bakalım, hakkımızda hayırlısı.
  • Gerekirse alırız Kuran'ı, alırız reisin duasını, dalarız Ruslara. Biz Osmanlı Torunuyuz(!)

• Gördük vaziyeti. Nasılsa ölen gariban çocuğu-eşi-babası. Kendi evladı olmayınca nasıl böyle rahat rahat konuşuyorlar.

• Bence rusyayı yeneriz, bizde S400 var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.