Bildirim
Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dreatlord
quote:
Orijinalden alıntı: TrowZeeN
quote:
Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001
İmam hatipli adamdan kariyer mi bekliyordunuz.
Bizim millet kendi gibi cahil adamı sever. Okumuşu sevmez.
Sevgili aydın kemalist, şimdiye kadar insanlık adına faydalı ne yaptın. Açıkla da bilelim.
Hırsızlık vurgun yolsuzluk miletin kursağına inme yalan talan SÜBYANCILIK vs yapmamıştır en azından insanlığa para uğruna zararları olmamıştır artlarından giderken kötü anılmayacak arkalarından nefret ile bakılmayacak para için karakterini satmamıştır karakterini.
CHP, bu dediklerinin aynısını zamanında halka çok yaptı. Şimdi söylenecek çok şey var ama ceza limitim doldu. Google'a CHP Zülmü diye aratırsan görebilirsin
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dreatlord
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001
İmam hatipli adamdan kariyer mi bekliyordunuz.
Bizim millet kendi gibi cahil adamı sever. Okumuşu sevmez.
Sevgili aydın kemalist, şimdiye kadar insanlık adına faydalı ne yaptın. Açıkla da bilelim.
Hırsızlık vurgun yolsuzluk miletin kursağına inme yalan talan SÜBYANCILIK vs yapmamıştır en azından insanlığa para uğruna zararları olmamıştır artlarından giderken kötü anılmayacak arkalarından nefret ile bakılmayacak para için karakterini satmamıştır karakterini.
CHP, bu dediklerinin aynısını zamanında halka çok yaptı. Şimdi söylenecek çok şey var ama ceza limitim doldu. Google'a CHP Zülmü diye aratırsan görebilirsin
Söyle bilader söyle kanıtlı at bir yalan uydurup sonra o yalanlar ile burada savunma yapma siz kimsiniz ki bizi eleştiriyorsunuz cibiliyetiniz ne sizin 10 milyona yakın insan katledildi Cezayirde hemde müslüman senin atacıkların madalyalar aldı Fransa desteğinden ötürü sevsinler senin atanı şimdiki tapındıklarını.
-
-
İstedikleri kadar engellesinler, burada haberin kaynağı var.
http://kurtuluspartisi.org/hkp-cumhurbaskani-tayyip-erdoganin-sahte-diplomasini-yskden-sonra-bu-kez-de-yargiya-tasidi
Hadi bunu da engellesinler. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM
quote:
Orijinalden alıntı: Wacom Intuos
Masallarda yaşayanlar gerçeklerden bahsediyor, tam anlamıyla komedi yahu. Geleceğinizi üç dönemdir yok edip kırbaçlıyor sizi ancak müptelası olup çıkmışsınız. Her Allah'ın günü size ve bize vuruyor ama yarabbi şükür diyorsunuz inatla, hayretliksiniz. Yalanların peşinden koşturmayın diyeceğim de biliyorum yine koşturacaksınız. Şunun cevabını merak ediyorum, halkın adamı (!) niye hiç bir konuda şeffaf değil? Açıklar mısınız?
MASALLAR BURADA İZLE DE MASAL KÜLTÜRÜN GELİŞSİN
https://www.youtube.com/watch?v=R93xKPuBLKA
https://www.youtube.com/watch?v=q3tHFm9kfQc
https://www.youtube.com/watch?v=JfyWYu4zaHU
https://www.youtube.com/watch?v=H8uT4KHEtx8
Adamın imzasında ''Deli raporlu'' fesli yalancı kadir mısıroğlu var
Şu adamla münakaşaya girmeyin inanır mı sizce ?
-
Askerli?ini yedek subay olarak yapmy?. Bu bile yeter yalan oldu?unu kanytlamaya.
12 Eylül 1980’de Y.E.T.T’den ayrylynca özel sektörde çaly?maya ba?lady. Bir müddet özel sektörde çaly?tyktan sonra 1982 yylynda askere gitti. Yedek subay e?itimini Tuzla’da yapty. Ystanbul Hastal’da 77. piyade alayynda askerli?ini tamamlady
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drakeshark
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Wacom Intuos
Masallarda yaşayanlar gerçeklerden bahsediyor, tam anlamıyla komedi yahu. Geleceğinizi üç dönemdir yok edip kırbaçlıyor sizi ancak müptelası olup çıkmışsınız. Her Allah'ın günü size ve bize vuruyor ama yarabbi şükür diyorsunuz inatla, hayretliksiniz. Yalanların peşinden koşturmayın diyeceğim de biliyorum yine koşturacaksınız. Şunun cevabını merak ediyorum, halkın adamı (!) niye hiç bir konuda şeffaf değil? Açıklar mısınız?
MASALLAR BURADA İZLE DE MASAL KÜLTÜRÜN GELİŞSİN
https://www.youtube.com/watch?v=R93xKPuBLKA
https://www.youtube.com/watch?v=q3tHFm9kfQc
https://www.youtube.com/watch?v=JfyWYu4zaHU
https://www.youtube.com/watch?v=H8uT4KHEtx8
Adamın imzasında ''Deli raporlu'' fesli yalancı kadir mısıroğlu var
Şu adamla münakaşaya girmeyin inanır mı sizce ?
Bitmiş davaların dökümanları çıksa o fesliye karşı kazandığım davanın sonucunu altığım mahkeme masraflarını atıp burada delirteceğimde bulamıyorum e devletten.
-
Üni mezunu olmak çok da önemli sanki giderdi özel bir üniye çanla manla geçerdi ve asıl mesele yalan söylemesi insanları sadece okuduğu okula göre yadırgamamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş muhabbetler,boş konuşmalar yapıyorsun.
Adnan Menderes bizim atamız falan değil,memlekete hizmetleri olan bir adam...
Atalarımız Osmanlı-Selçuklu diye geriye doğru gider.
Sen önce atam dediğin insanların naptığını ne ettiğini bir araştır önce...Bak uşağının hatıralarından başlayabilirsin. Cemal GRANDA tavsiye ederim. -
quote:
Boş muhabbetler,boş konuşmalar yapıyorsun.
Adnan Menderes bizim atamız falan değil,memlekete hizmetleri olan bir adam...
Atalarımız Osmanlı-Selçuklu diye geriye doğru gider.
Sen önce atam dediğin insanların naptığını ne ettiğini bir araştır önce...Bak uşağının hatıralarından başlayabilirsin. Cemal GRANDA tavsiye ederim.
Merakınız olmasın bir insanı değerlendirirken yaptıklarına bakarız biz birde kendisinden önce koca bir imparatorluğunun insanlarına sunduklarına azıcık Osmanlıda halk ne durumda idi Atatürk zamanında ne durumda idi az araştır öğren Cemali ve Anılarını okudum yetinmedim Turgut Özakmanın onun biyografisi hakkında yazdıklarınıda okudum önümüzde koca bir belgeler silsilesi var bunun yanında AKIL İLE MANTIK var bir tarafta ikinci sınıf görülmüş hor görülmüş bir Türk milleti bir tarafta Tarihi ve tüm yönleri ile ayağa kaldırılmış bir Türk milleti benim seçeceğim kısım bellidir.Ne Faydası oldu Atalarının bu millete de Atatürkü eleştiriyorsun ?
-
Adamın kitabından bir örnek bile herifin ne halt olduğunu göstermeye yeter adam ağır şizofreni belli.
Ataturk'un usagi idim isimli kitabından ilginç bir alıntı;
bir gün çankaya'da eski köşkte selanikli berber mehmet ve berber rıdvan'la antrede oturmuş konuşuyorduk. berberlerin ikisi de atatürk'ün hemşerisi olduklarından kendilerini imtiyazlı sayarlar, yüksekten konuşurlardı. bu şekilde -şaka da olsa- böbürlenerek dolaşmalarına, kendilerine poz vermelerine çok tutulur, fakat yine de renk vermemeye çalışırdım. fakat bütün dikkatime rağmen aramızda yine de tartışmalar eksik olmazdı.
o gün yine zayıf tarafımı bulmuşlar, bana şakadan takılıyorlar:
-biz selanikliler olmasaydık siz kurtulmazdınız...
diyolar, ben cevap olarak:
-biz kendi kendimizi kurtardık. selaniklilere ihtiyacımız yok. hem selanik'ten çıksa çıksa yahudi çıkar diyordum.
( ve bunu atatürk duyar ve aşağıdaki cevabı verir, uzatmayayım ) - entry yazarı
"benim için de bazı kimseler selanik'te doğduğumdan yahudi olduğumu söylemek istiyorlar. şunu unutmamak lazımdır ki napoleon da korsikalı bir italyandı. ama fransız olarak öldü ve tarihe fransız olarak geçti. insanların içinde bulundukları cemiyete çalışmaları lazımdır."
Sormazlar mı adama millet kendi kurtardı niye diğer Osman toprakları kurtulmadı oralarda millet mi yoktu Cemo ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: star scream
üniversitede hocamin söylediklerine göre diploması varsa bile göstermelikmis.o zamanlar üniversiteler de devamsızlık gibi şeyler yokmuş üniversiteye gitmeden bile diploma alınabiliyormus
Hocan seni yemis. Hala devamsizlik zorunlu olmayan bi ton universite var bedavadan mezun olma yok gene sinavlara mecbur giriyorsun. O yillarda uni okumak dahada zordu hatta.
Konuya gelirsek sahsen ben sahte oldugunu dusunmuyorum oyle olsa bile hallederler hemen o adamlar icin zor birsey degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
saçma sapan haberler
bu adam bir anda bitmedi
40 yıllık siyasi tarihi var
bu süreç baştan beri belirli
1976'dan beri mi siyasetin içinde?
Ayrıca hangi süreç baştan belirli? -
Adam belediye başkanı oldu, bb oldu,cb oldu,devlet başkanı olacak siz devam edin böyle Size iyi,güzel boş muhabbetler dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: haydarali34
Askerli?ini yedek subay olarak yapmy?. Bu bile yeter yalan oldu?unu kanytlamaya.
12 Eylül 1980’de Y.E.T.T’den ayrylynca özel sektörde çaly?maya ba?lady. Bir müddet özel sektörde çaly?tyktan sonra 1982 yylynda askere gitti. Yedek subay e?itimini Tuzla’da yapty. Ystanbul Hastal’da 77. piyade alayynda askerli?ini tamamlady
1980lerde önlisans mezunlarıda yedek subay olabiliyordu diye biliyorum
bacanağımın babası önlisans mezunu ve yedek subay olarak yapmış askerliği.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amillian
Bence üniversite mezunu olmamasında bir sorun yok. Zira Bülent Ecevit de lise mezunu idi.
Asıl sorun, Erdoğan'ın bu gerçeği saklaması, yalan belgelerle CB seçilmesi, hiç olmayan üniversiteli arkadaşlarından bahsederek yalan söylemesi. Sorun burada.
Bülent Ecevit Lise lise mezunuydu,haklısın.Robert Lisesi'ni bitirdikten sonra Londra Üniversitesi'ni de bitirmiş.Yanlış algı yapmayın.İnsanlar yanlış anlayıp,Bülent Ecevit üniversite okumamış anlarlar. -
o sizi yönetmeye, sizler de çıldırmaya devam edeceksiniz. -
Selamlar,
Konu Erdoğan'ın diploması, gelen cevaplar:
1- Erdoğan çıraklık ve kalfalıktan sonra ustalık dönemine girdi. (Herhalde arkadaş o lafı ciddiye aldı, bitince diploması var falan zannetti)
2- Erdoğan'ın 40 yıllık siyasi geçmişi var. (Eee, ne alakası var bunun şimdi?)
3- Siz CEHAPEliler çekemiyorsunuz. (Klasik ötekileştirme taktiği. Sana ne kim hangi partili? Sen diploma hakkında bir şey biliyorsan söyle birader)
4- Belediye başkanı oldu, başbakan oldu, cumhurbaşkanı da oldu... (E olmaması gerekiyordu, sorun o zaten)
Yani, biri çıksa ''o üniversite mezuniyeti kuralı saçmadır, kalkması gerekiyor'' dese anlarım, ''Erdoğan'ın diploması var, şu da ispatı'' dese onu da anlarım. Bu kadar alakasız konuşmayı nasıl beceriyorsunuz anlamadım vallahi. Helal olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: tla776
quote:
Orijinalden alıntı: haydarali34
1980lerde önlisans mezunlarıda yedek subay olabiliyordu diye biliyorum
bacanağımın babası önlisans mezunu ve yedek subay olarak yapmış askerliği.
Erdoğan'ın, 1978-1981 yılları arasında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı 4 yıllık eğitim veren İktisat ve Ticaret Yüksekokulu'nu bitirdiğini belirten Ayaydın, 4 yıl boyunca üniversitede Erdoğan'ın hocalığını yaptığını kaydetti.
http://www.milliyet.com.tr/erdogan-hakkindaki-o-iddiayi/siyaset/detay/1872108/default.htm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X