Şimdi Ara

Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1960'lı yıllarda lise için kalkan yedek subaylık durumunu göze alırsak,bu adam 1982 sıkı yönetimin uygulandığı,herşeyin didik didik edildiği dönemde nasıl askerliği yedek subay olarak yapmış.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    batinin kucagina oturan, teroristlere yardim ve yataklik eden, ulkeye milyonlarca potansiyel terorist sokan, bize ait ege adalarini yunanistana birakarak ihanetine yeni bir sayfa ekleyen reep tayyibin kucagina oturmasaydin iyi idi.

not: hakaret yok, deyim kullandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

yalnız o şahısın grubu da keMAL yazmaya ,Atatürk'e üstü kapalı hakaret etmeyi sevenlerden
    siz hepsi için hakaret olmasın diyorsunuz ,bu doğru bir düşünce
    ama uygulama da maalesef eşitlik yok
    cumhurbaşkanının onuru ile Atatürk yada Kılıçdaroğlu'nun insan olarak onuru farklı mı ?
    ayrıca bu kanunu 12 Eylül darbecisi getirdi
    darbelere karşı olanların ,demokrasiye aykırı hukuku savunması da garip değil mi ?
    hakaret ve küfür konusunda eşitlik olması gerekmez mi ?
    peki anayasaya göre suç olan değiştirilemez maddeleri çiğneyenleri de şikayet edecek misiniz ?
    adil insan her konuda adil olmalı diye düşünüyorum
    buyurun o zaman diğerlerini de şikayet edip ,bir ekran görüntüsü gösterirseniz
    sizi tebrik edelim

Uygulamada eşitliği sağlamak vatandaşlar olarak bizlere düşüyor, ayrıca isimleri sadece örnek teşkil etmesi açısından yazmıştım.
    Benim amacım siyaset yapmak değil hocam, ben bir vatandaş olarak üzerime düşen ne ise onu yaptım ve yapmaya da devam edeceğim.
    Anayasa konusunda yazdığınız cümleyi tam olarak anlayamadım, ne demek istediniz?
    Bahsettiğiniz kişileri gördüğümde elimden geleni ardıma koymayacağıma emin olabilirsiniz.
    Bu ergenlerin vurdumduymaz tavırlarından sıtkım sıyrıldı artık!

Osmanlıyı getireceğiz demek anayasanın ilk 4 maddesine göre suç değil mi ?
    anayasaya aykırı söylem ve eylemler suç değil mi ?
    adamlar bu forumda sabahtan akşama bunları yapıyorlar
    kanunlara göre cumhurbaşkanına hakaret nasıl suç ise ve siz bunu şikayet ediyorsanız
    o bahsettiğim suçluları da şikayet ederseniz adil olduğunuza inanacağım (bu zamana kadar onları şikayet ettiğini söyleyen kimseye rastlamadım)
    ben şahsım adına demokratik bir ülkede bu kadar ağır cezalara karşıyım
    mutlaka cezası olmalı ama bu hapis olursa vicdanlar sızlar (sızlıyor da)
    alenen hakaret görürsem bende şikayet ediyorum ama dh. yönetimine
    genç insanlara sadece sözü nedeniyle verielen bu kadar ağır cezalara karşıyım

• HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “Senin canlı yayında gösterebileceğin bir diploma yok. Olsa şimdiye kadar o diploma büyütülmüştü. Dev pankartlar haline getirilmişti. Türkiye’nin dört bir köşesine asılmıştı” diye seslendi.

http://www.hurriyet.com.tr/diplomasi-olsa-pankart-yaparlardi-40113568
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.