Şimdi Ara

Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya chplı mhplı hdplı kardeslerım ya sız nasıl dıploma aldınız.

Bu haber 2 senelık bu kadarda cahıl olmayın bayatladı bu ısıtmayın, gercı soyle bakıyorumda yıyende cok. Bı su verem mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajımi tamamen okuduysan okulumu tanımış ve görmüş olman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    iyi de hepsi senin okulun gibi değil ki
    eski liselerin bir çoğunu imam hatip yaptılar
    eski liseyi imam hatip yapınca göklere mi çıkacak ?
    ayrıca okulda öğrenilen dil ne kadar olacak ?

okulun yatılı mı ?
    temizlik ve yemekhane işleri gibi işleri yaptırıyorlar mı ?
  • Yurt var ama.kalmak isteğe bağlı. Son derece temiz ve güzel. Gelip ziyaret edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Diplomayı buldum beyler. Cumhurbaşkanının günahını almışız.

Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel!

Sabah sabah hayata küstürdün beni

• fofer kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok. Bizde yalancıya yalancı denir. Lafları eğip bükmenin anlamı yok. Kimseden korkum da yok. "Bu memlekette namussuzlar kadar, namuslular da cesaretli olmalı. "
    Keşke ona oy verenlerde, körü körüne biat etmek yerine yanlışları karşısında, biz sana oy verdik ama sen bunları bunları yaptın deselerdi.
  • quote:

Sıkıntı yok. Bizde yalancıya yalancı denir. Lafları eğip bükmenin anlamı yok. Kimseden korkum da yok. "Bu memlekette namussuzlar kadar, namuslular da cesaretli olmalı. "
    Keşke ona oy verenlerde, körü körüne biat etmek yerine yanlışları karşısında, biz sana oy verdik ama sen bunları bunları yaptın deselerdi.

Savcılık soruşturmasında da aynı şekilde ifade verirsiniz artık ;)
    Aklınızda bulunsun Cumhurbaşkanına hakaret doğrudan tutuklanma sebebidir.
  • Okumak cehaleti alsada esseklik baki kalir sozu geldi aklima konuyu okudukca.
    Gets de universite mezunu degil ama eleman sayesinde burada yazip durabiliyorsunuz.
    Belliki tayyipin oldugu yerde secimle iktidara gelemeyeceginizi iyice ogrenmis,nereden ne bulsak da "fosik tayyip" desek diye aranir oldunuz

• Herkes bir şeyin kafasını yaşıyor. Yazmıyım yazmıyım diyorum. Ama söylenenleri duyunca yazmamak elde değil.
    İlk AKP'den başlayalım. Ülkeyi soyup soğana cevirdiler. Her yeri yandaşlarına peşkeş çektiler. Doğru düzgün bir şey yaptıkları yok ama halkımız hala sırf Müslüman diye resmen peygamber ilan ettiler.(Bunlar cemaat yurtlarında aşılana şeyler orası ayrı şimdide küstüler bir birlerine. ) Ülke iç savaşta bir tek dostu kalmamış. Tarım, hayvancılık ve turizm çökmüş. Seçimle gelen başbakanı devirdi ve hala bu adamı savunuyorsunuz. Hayır her şeyi geçtim. Bir ülkenin lideri nasıl halka al ananı git diyebilir. Birde şehitlere kelle demişti.
    CHP: Kaseti onlar çıkarmadı ama çok güzel nemalandılar. Atatürk'ün önemsizleştirdiler. İcrattan yoksun bir parti CHP yerine buradan biri müalefet yapsa pek KK arıyacak değiliz.
    MHP:Buradaki partilerin hepsi adaletten yoksun ama son zamanlarda en çok bahsedilen MHP, neyden korkuyorsun Bahçeli adam koltuğunun gitmesinden mi yap artı şu seçim işni sürekli kıvırıyor koltuğumdan olacağım diye.
    HDP: Zaten bu partiye söyleyecek hiç bir şey kalmadı.
    Şimdi herkes bir partiyi savunuyor hepside bizim anamızı ağlatıyor. Biz anca birbirimizle kavga ediyoruz. Niye peki kutuplaştık ve partilere körü körüne bağlı kaldık. Kimsenin inancına, fikrine, tercihlerine saygımız kalmadı. Ama biride çıkıp demesin bu ülkede iyi bir parti var ülke iyi yönetiliyor diye.

Sadece Cumhurbaşkanı değil Abdullah Gül'lün oğluyla aynı yaşıttayız ama oğlu üniversiteye girmeden AKP'li diye toz kondurmazlar. Veya KK SGK'ya sürekli kendi akrabalarını atamasını sırf Kemalist en azından AKP kadar çok çalmadı diyerek kendimiz kandırıyoruz. Buradaki çoğu insan kendi azda olsa kandırıyor. Kimse ben bu partiyi tutuyorum ama bu adamda şöyle şerefsizlik yaptı demiyor. Siz demedikçe ve bu yapılanlara göz yumdukça sizin sırtınıza semer vuran çok olur benim üzüldüğüm kurunun yanında yaşta yanıyor.

Biride demiş Cumhurbaşkanına hakaretten dava edicem. Hayır en güzelde bu adamın kafası etese ne olacak etmese ne olacak tüm hakaretler bitti. Bir tek bu forumdaki hakaretler kaldı cezasız kalmaya. Bu ülke tecevüz eden ama takım elbiseyle geldiği için iyi hal indirimi aldı. Acaba o indirimi alabilmek için kaç para verdi hakime çok merak ediyorum.

• Hadi gözünüz aydın nur topu gibi bir suç duyurunuz oldu.

Artık devlet büyüklerine karşı kullandığınız kelimelerde umarım daha seçici olursunuz.
    Hakaret edecek olan varsa hemen etsin ki aynı soruşturma dosyasına ilave ettireyim.
    Boşu boşuna tekrar soruşturma dosyası açtırmayın savcılığa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Atatürk'e hakarette öyle ama bu forumda bunu yapıp tutuklanan görmedim. Hatta forumda da cezası sadece 4 gün uzaklaştırma.

Ayrıca her türlü hakaretin aslında cezası vardır. Yani burada chpliliere edilen hakaretler de ceza gerektirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

Atatürk'e hakarette öyle ama bu forumda bunu yapıp tutuklanan görmedim. Hatta forumda da cezası sadece 4 gün uzaklaştırma.

Ayrıca her türlü hakaretin aslında cezası vardır. Yani burada chpliliere edilen hakaretler de ceza gerektirir.

Tabii ki öyle. Eğer Mustafa Kemal'e de hakaret eden olursa, hakaretinin cezasını elbet çekmeli.
    Bir vatandaş olarak suç duyurusunda bulunmak herkesin hakkı, eğer böyle bir durumla karşılaşıyor
    ve duyarsız kalınıyor bu o kişinin sorumsuzluğudur.

Mustafa Kemal'e hakaret suçu da hapis cezasını gerektirir ama tutuklama gerektirmez, yargılama tutuksuz olarak devam eder.
    Cumhurbaşkanı makamına hakaret suçu doğrudan tutuklama gerektirir. Bu ayrımı iyi yapın hocam.

• Hala okumak cehaleti alır falan filan vs... yazan gerizekalılar var.

Mevzu cumhurbaşkanı olmak için diploma gerekir mi mevzusu değil ki.

Cumhurbaşkanı olmak için üni diploması gerekliliği anayasada yazıyor. Bunun gerekliliği ayrı konu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

Tabii ki öyle. Eğer Mustafa Kemal'e de hakaret eden olursa, hakaretinin cezasını elbet çekmeli.
    Bir vatandaş olarak suç duyurusunda bulunmak herkesin hakkı, eğer böyle bir durumla karşılaşıyor
    ve duyarsız kalınıyor bu o kişinin sorumsuzluğudur.

Mustafa Kemal'e hakaret suçu da hapis cezasını gerektirir ama tutuklama gerektirmez, yargılama tutuksuz olarak devam eder.
    Cumhurbaşkanı makamına hakaret suçu doğrudan tutuklama gerektirir. Bu ayrımı iyi yapın hocam.

Tutuklama olur olmaz orasını bilmem ama cezası hapistir. Bu forumda bu yüzden hapis cezası alan göremedim, duymadım. Savcılığa şikayet eden kişiler var ama sonuç yok.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah razı olsun. Bencede eyleme geçme zamanı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aswattha

quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tla776

quote:

Askerli?ini yedek subay olarak yapmy?. Bu bile yeter yalan oldu?unu kanytlamaya.

12 Eylül 1980’de Y.E.T.T’den ayrylynca özel sektörde çaly?maya ba?lady. Bir müddet özel sektörde çaly?tyktan sonra 1982 yylynda askere gitti. Yedek subay e?itimini Tuzla’da yapty. Ystanbul Hastal’da 77. piyade alayynda askerli?ini tamamlady

1980lerde önlisans mezunlarıda yedek subay olabiliyordu diye biliyorum

bacanağımın babası önlisans mezunu ve yedek subay olarak yapmış askerliği.

Erdoğan'ın, 1978-1981 yılları arasında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı 4 yıllık eğitim veren İktisat ve Ticaret Yüksekokulu'nu bitirdiğini belirten Ayaydın, 4 yıl boyunca üniversitede Erdoğan'ın hocalığını yaptığını kaydetti.

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-hakkindaki-o-iddiayi/siyaset/detay/1872108/default.htm

4 yıl eğitim almakla mezun olmak aynı şey değil yalnız.

Siz hastasınız iyice ilerlemeden gidin tedavi olun lütfen.

Diploma yok. 4 sene eğitim alıp okulu terk edebilirsin elbette. Hatta şu an 7 sene uzatabilirsin okulunu. Hatta dersi 4 sene boyunca alttan alabilirsin. Her türlü bir hocadan 4 sene eğitim almak mümkün. Ama bu demek değil ki mezun olabilirsin.

Askerliğini mezun olmadan yedek subay olarak yapabilirmisin ?

O da şaibeli olabilir

Adamı şiir okudu diye hapse attılar diplomada şaibe olsa onuda patlatırlardı o zaman.

O da şaibeli olabilir.

Doğru söylüyorsun şaibede şaibeli olabilir aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

quote:

Orijinalden alıntı: hsyncb15

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

İmam hatipli adamdan kariyer mi bekliyordunuz.

Bizim millet kendi gibi cahil adamı sever. Okumuşu sevmez.

Sanırsam doktorsun çok aydın kardeşim. Geçmişteki imam hatipleri kucumsuyecek kadar gözlerin gormuyorsa kesinlikle bir göz doktoru arkadaşına gorunmelisin. Geçmişteki imam hatiplerin başarısı gayet ortada(biraz ust mevkilere bakarsan girebilirsiniz). He tabi senin bakış açın soldan olduğu için göremezsin o yüzden boşuna goz doktoru arkadaşını rahatsız ve meşgul etme. İmam hatip liseleri son zamanlarda kötüye gitse de bunun duzelmiyecegi anlamına gelmez ki önümüzdeki senelerde imam hatiplerin şahlanmasını Allah'ın izniyle goruceksin. Bende bir imam hatipliyim! Ve bundan gurur duyuyorum. Şuan okulumuz proje okulu ve yeni olmasına rağmen puanı yüksek ve bu sene çok daha da yükselecek. O senin kucumsedigin imam hatip de ben iki dile sahip oldum bu sene. Arapça ve İngilizce. Bu sene hazırlığı bitirdim seneye 9 olacağım. Okulunun resmini atayim sana ama inanmayabilirsin. Samsun Atakum Anadolu imam hatip lisesi. Google a bi sorarsan söyler. Senin kucumsedigin okuldaki hazırlık sınıfında iki dil öğrendik. Kaç okulda var bu fırsat? Okuldaki eğitim sartlarimiz (birgün Samsun a gelirsen ben seni alıp okulu gezdirebilirim) kaç okulda var? Kac okul 2 aylığına dil için yurtdışına çıkartıyor ? İşin açıkçası biraz sakin ol ve mezunlarımızı bekle! Bizi beklemene gerek yok Türkiye deki proje imam hatiplerin başarısı ortada. Keşke o aydınliginla bizim o cevher yerleri gorebilsen... Cevabını merakla bekliyorum...  Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel!

Okulun görünüşüyle eğitiminin kaltesini kıyaslayan ergen işte

İmam hatiplerin büyük başarısı

allahın liselisi gelmiş utanmadan bize akıl veriyor. hadi sen dersine çalış. okulunu bitirip bir adam olunca gel konuşalım.

Önce düzgün anlayarak (sindirerek) benim mesajımı okumanı tavsiye ederim. Şimdi başlıyalım.
    1-Sen ilk mesajında geçmiş imam hatiplerden bahsettin (dalga geçtin), bende geçmiş imam hatiplerin başarısını göremeyeceğin halde yinede yukarı mevkilere bakmanı söyledim. Ama yine orada da dediğim gibi sol pencereden yukarı mevkileri görememişsin. Şimdiki tavsiyem sol penceresinden dışarı çıkıp OBJEKTİF ŞEKİLDE yukarı mevkilere bakman. Eğer geçmiş imam hatiplerin (28 Şubat öncesi) istatistiklerini getirirsen ben yine burdayım.
    2-Sen bana şimdiki imam hatiplerin istatistiklerini getiriyorsun, konumuz geçmişteki imam hatiplerdi. Getirsene 28 Şubat öncesi istatistikleri? Ben sana şuanki imam hatipliler başarılı mı dedim(anadolu veya düz)? Ben dünkü yazımda 'Bizi beklemene gerek yok Türkiye deki proje imam hatiplerin başarısı ortada. Keşke o aydınliginla bizim o cevher yerleri gorebilsen'. Doktorsan okuma yazman vardır ve proje yazısını görmende soldaki pencerelerin engel olamayacağını düşünmekteyim. Ama öyle bir pencere ki o, o proje yazısını bile göremiyorsun(çok güzel görüyorsun da işine geldiği gibi ayıkladığın için...). Senin istatistiğinde düz ve anadolu diye ayrım var. O zaman şimdi o aydınlığına biraz daha aydınlık katayım. İmam hatipler düz(bu sene 12'ler mezun olunca düz kavramı kalkmış olacak. 4 seneden beri öğrenci almıyor düz imam hatipler), anadolu imam hatip ve proje imam hatip okullarından oluşur. Yine konuşmamda ' İmam hatip liseleri son zamanlarda kötüye gitse de bunun duzelmiyecegi anlamına gelmez ki önümüzdeki senelerde imam hatiplerin şahlanmasını Allah'ın izniyle gorüceksin.' dedim yani şuanki normal imam hatiplerin başarılı olmadığını açık açık söyledim
    (görebilene)!
    3-Dün yazımda yazdığım şeyleri görmüyorsun, gidip yazmadığım şeyi bana yazıyorsun! Ben okulun görünüşüyle eğitimin kalitesini nerede karşılaştırdım acaba. Bi göstersene bana? Kaldı ki okulumuz gayet ve gayet başarılı ama henüz proje mezunu olmadı. Yine diğer yazımda dediğim gibi okul '2 SENELİK'! Yani önce benim yazdıklarımın tamamını düzgün anla da sonra çıkarım yaparak konuşmama bir şeyler eklersin!
    ŞİMDİ, eğer şu pencere olaylarını yıkıp 'OBJEKTİF' şekilde devam ediceksen son nefesime kadar medenice tartışmaya hazır bir şekilde bekliyorum!
    Yine cevabını, 28 Şubat öncesi imam hatip istatistiklerini heyecanla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncb15 -- 2 Haziran 2016; 17:37:56 >

• quote:

Hadi gözünüz aydın nur topu gibi bir suç duyurunuz oldu.

Artık devlet büyüklerine karşı kullandığınız kelimelerde umarım daha seçici olursunuz.
    Hakaret edecek olan varsa hemen etsin ki aynı soruşturma dosyasına ilave ettireyim.
    Boşu boşuna tekrar soruşturma dosyası açtırmayın savcılığa

sonuna kadar arkandayım arkadaşım

bende gerekli şikayetlerimi yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyncb15

Kardeşim Allah razı olsun. Bencede eyleme geçme zamanı!

EyvAllah kardeşim, gerisi hukuka kalmış.
    Bu forumun çarkının kaydığı apaçık ortada, forum ergenden geçilmiyor!
    İnsanlar birbirilerine hakaret etmeden, aşağılamadan fikirlerini beyan edemiyorlar maalesef. Biri kalkıp Mustafa Kemal'e hakaret ediyor, biri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını KeMal diye yazıyor, biri Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başı olan insana demediğini bırakmıyor.
    Artık forumda bu gibi kişileri gördüğümde hiç zaman kaybetmeden suç duyurusunda bulunacağım. Polis kapılarına dayandığında o ergenleri görelim bakalım, klavye başında atıp tutmak nasıl oluyormuş!!!

Seversin sevmezsin EyvAllah ama bu sizlere hakaret etme Hakkı'nı kesinlikle vermiyor. Artık bunu o beyinlerinize kazıyın!!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.