Şimdi Ara

Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydarali34 kullanıcısına yanıt
    Hakaret seviyesine geçtiğine göre savunma çarelerin tükendi demek ki. Haberi yok dedikten sonra bırakmalıydın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Hakaret seviyesine geçtiğine göre savunma çarelerin tükendi demek ki. Haberi yok dedikten sonra bırakmalıydın bence.

Niye hakaret olarak algıladınki gayet masum bir caps
  • "Erdoğan'ın diplomasına mahkeme kararı ile el konuldu" diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Niye hakaret olarak algıladınki gayet masum bir caps

Tabi tabi çok masum. Zaten şu forumda hakare edip hakaret ettim diyen bir akpli görmedim daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

İmam hatipli adamdan kariyer mi bekliyordunuz.

Bizim millet kendi gibi cahil adamı sever. Okumuşu sevmez.

Okumuş ada'm Can Dündar gibi oluyosa yok canım ben almim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 1 Haziran 2016; 16:03:08 >
  • Bunlar ateiiizzzzz bunlar zerdussssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 20 sene sonra liselerde Yakın Geçmiş Türk Tarihi dersinde AKP dönemi için ne yazacaklar çok merak ediyorum. Bir ülkenin yapay olarak zenginleştiğinin gösterilip bu kadar dolap çevrilip üstüne de olmayacak açıklamalar getirilmesi tarihimizi lekeleyecek. Atatürk ayağa kalksa bunların suratına tükürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

saçma sapan haberler

bu adam bir anda bitmedi

40 yıllık siyasi tarihi var

bu süreç baştan beri belirli

onun siyasi hayatını biliyorsun ama hangi makama ,hangi diploma gerektiğini bilmiyorsun ?
    gerçi senin mesajlarına baktığımızda trolleme kokusu ortalığı sarıyor :)
    sanki sen savunmak için değil de ,ince kinayeler yapıyorsun gibi algılıyorum :)
  • hepsinden acısı darbeci Kenan Evren'in getirdiği cumhurbaşkanına dukundurtmayan yasayı görmezden gelmeleri
    demokrasilerde herkese yasak agaya serbest sistem mi olur ?
    Evren'den sonra gelen hiç birisi bunu kaldırmadı
    sanki cumhurbaşkanı değil ilah seçiliyor ,cumhurbaşkanı suç işlemez diye bir ayet mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Kes davar

Yorumlarımı şikayet etmeyi unutma eline verdiğimin çomarı seni

o avatardakiysen ver

bak kızım aşağıda ne yaziyo

"RTE" diye yazılır "ADAM" diye okunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Kes davar

o avatardakiysen ver

zinadan korkmayan süslüman o kız önünde domalsa Allah kitap dinlemez büyük günaha bulaşırsın sizin profiliniz bu işte .

Bu facebookta genç kızların resimlerinin olduğu sayfaya denk geldim , %90 ı +40 yaş olup profillerinde mevlana ,ayet paylaşanlar insanlardı ve slm sex falan yazmışlar .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tla776

quote:

Askerli?ini yedek subay olarak yapmy?. Bu bile yeter yalan oldu?unu kanytlamaya.

12 Eylül 1980’de Y.E.T.T’den ayrylynca özel sektörde çaly?maya ba?lady. Bir müddet özel sektörde çaly?tyktan sonra 1982 yylynda askere gitti. Yedek subay e?itimini Tuzla’da yapty. Ystanbul Hastal’da 77. piyade alayynda askerli?ini tamamlady
     Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel!

1980lerde önlisans mezunlarıda yedek subay olabiliyordu diye biliyorum

bacanağımın babası önlisans mezunu ve yedek subay olarak yapmış askerliği.

Erdoğan'ın, 1978-1981 yılları arasında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı 4 yıllık eğitim veren İktisat ve Ticaret Yüksekokulu'nu bitirdiğini belirten Ayaydın, 4 yıl boyunca üniversitede Erdoğan'ın hocalığını yaptığını kaydetti.

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-hakkindaki-o-iddiayi/siyaset/detay/1872108/default.htm

senin mesajından sonra çil yavrusu gibi dağılmış bu tayfa

La sen bunun ciddi olduğuna , dürüst olduğuna inanıyor musun ? Bir CHP li her zaman doğru mu söyler yani ?

Tayyip eğer üniversite mezunu olsaydı şimdiye çoktan milleti diplomalarla , okuldan arkadaşlarıyla öğretmenleriyle susturuydu . Böyle bir tartışma asla büyümezdi . Tayyip Erdoğan diyoruz burada , bu adam elinde koz varken asla uzatmaz işi noktayı koyar . Fakat mesele şu ki bu konuya nokta koyamıyor çünkü dayanağı yok ,CHP li dediğiniz adam Tayyip lehine pekala da konuşabilir belirli şartlarda .

İnsanı salak yerine koymayın , Tayyip üniversite mezunu olacaktı ve CHP linin ağzından kendini aklayacaktı öyle mi ? Ulan iq seviyeniz kaç sizin , o kadar egolu bir adam işi gücü yok diplomasını kanıtlamak için düşmanından mı medet umacak ?

Basbaya da diploması sahtedir , onun bunun ağzından laf dinlemeyeceğiz bu ülkede kimsenin ağzına güven yok .Tayyip zamanında üniversiteye gitmiş her mezunun mutlaka fotoları ,arkadaşları vs vardır hele ki Tayyip gibi sosyal biriyse , kalksın onları çıkarsın medya önüne görelim .Sizde yalamaktan vazgeçip sorgulayın biraz iyice yalama olmuşunuz

şu hitap şeklini bi düzelt önce!

o yamuk ağzınla yamuk yumuk kelimeler kullanma..

bi mesajın içinde kaç yerde hakaret etmişsin troll!

kendi kendinize çalıp oynayın adam bu mevzuyu iki sene önce kapattı. sizin iq seviyenize inip koskoca C.başkanı her sene sizin gibi embesillere cevap mı verecek.. bak aşağıda ne yaziyo! siz hala avutun kendinizi qnpa

BAşkAnlık LoAdİnG.....

Üsluptan bahsedip insanlara yamuk ağızlı dersen hak ediyorsun hıyar . Üslup terbiyesi mi veriyorsun bana

Başkanlık loading yazmış bir de laf sokuyor aklınca

Tayyip ne acı bırakmış sizde

14 senedir çıkaramadınız:))

agresifliğini anlıyorum..

#BAşkAnlık LoAdİnG...

edep adap ya hu
    lafa geldi mi Müslümanlık naraları atarsınız ama şu söylediğin sözlere bak ?

• RTE bile sahteymiş. RTE aslında RTE değilmiş, Muhaaa!

Nee komik insanlarsınız la, muhalefetin içini boşalttınız yaa, sizin gibi muhalefet ile RTE hep muktedir, daim muktedir!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kes davar

o avatardakiysen ver

zinadan korkmayan süslüman o kız önünde domalsa Allah kitap dinlemez büyük günaha bulaşırsın sizin profiliniz bu işte .

Bu facebookta genç kızların resimlerinin olduğu sayfaya denk geldim , %90 ı +40 yaş olup profillerinde mevlana ,ayet paylaşanlar insanlardı ve slm sex falan yazmışlar .

hiç affetmem

sen sakın böyle bişey yapma! büyük günah. sana laf atmam artık noktalıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Kendini bir matah sanma bit yavrusu. Müptelası olunca dengeniz de şaşmış. Siz önce insanlığa geçiş yapın, ne tür canlı olduğunuzu çözemedim.

çok ayıp

şurda ne güzel başkanın diplomasını konusuyoduk:))

uzun çaktırmadan sahte diplomayla başkan oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

İmam hatipli adamdan kariyer mi bekliyordunuz.

Bizim millet kendi gibi cahil adamı sever. Okumuşu sevmez.

Sanırsam doktorsun çok aydın kardeşim. Geçmişteki imam hatipleri kucumsuyecek kadar gözlerin gormuyorsa kesinlikle bir göz doktoru arkadaşına gorunmelisin. Geçmişteki imam hatiplerin başarısı gayet ortada(biraz ust mevkilere bakarsan girebilirsiniz). He tabi senin bakış açın soldan olduğu için göremezsin o yüzden boşuna goz doktoru arkadaşını rahatsız ve meşgul etme. İmam hatip liseleri son zamanlarda kötüye gitse de bunun duzelmiyecegi anlamına gelmez ki önümüzdeki senelerde imam hatiplerin şahlanmasını Allah'ın izniyle goruceksin. Bende bir imam hatipliyim! Ve bundan gurur duyuyorum. Şuan okulumuz proje okulu ve yeni olmasına rağmen puanı yüksek ve bu sene çok daha da yükselecek. O senin kucumsedigin imam hatip de ben iki dile sahip oldum bu sene. Arapça ve İngilizce. Bu sene hazırlığı bitirdim seneye 9 olacağım. Okulunun resmini atayim sana ama inanmayabilirsin. Samsun Atakum Anadolu imam hatip lisesi. Google a bi sorarsan söyler. Senin kucumsedigin okuldaki hazırlık sınıfında iki dil öğrendik. Kaç okulda var bu fırsat? Okuldaki eğitim sartlarimiz (birgün Samsun a gelirsen ben seni alıp okulu gezdirebilirim) kaç okulda var? Kac okul 2 aylığına dil için yurtdışına çıkartıyor ? İşin açıkçası biraz sakin ol ve mezunlarımızı bekle! Bizi beklemene gerek yok Türkiye deki proje imam hatiplerin başarısı ortada. Keşke o aydınliginla bizim o cevher yerleri gorebilsen... Cevabını merakla bekliyorum...  Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel!

• Arada kaşınanı kaşımak gerekiyor. Canınız istiyor, ben ne yapayım? Anlaşılan cevabı yüzüne çarpınca susuverdin. Her şeyiniz sonuna kadar sahte ama layığınızı buluyorsunuz, daha da kırbaçlasın hepinizi madem istiyorsunuz. Tam tezatlık topluluğusunuz, yakından bakınca insan koşturarak kaçıyor. Sen iyisi mi yazma daha fazla. Giydirip hesabıma yazık etmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 1 Haziran 2016; 21:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Erdoğan'ın 'Diploması'na mahkeme kararı ile engel!

niye iftira atıyorsunuz beyler bakın bu resim üniversite okurken çekilmiş adam üni okumuş yani

kaç yıldır diploma tartışması var kanıtlayamadı gitti. bugün bi belge yayınlamışlar diplomayla ilgili oda sahte çıktı

• hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    28 Şubat öncesi gerçekten iyi eğitim veren kurumların başında idi
    darbecilerin imam hatiplere müdahaleleri nedeniyle bir ara herkesin kaçtığı okullar oldu
    ancak şimdi bu iş tamamen siyasallaştı ,bu aşamadan sonra daha iyiye gitmesi mucize olur
    bir yerin çok değerli olabilmesi için sayısının değil ,kalitesinin yükseltilmesi gerek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.