Şimdi Ara

Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Kefenli liderin kefenli askerleriyiz" diyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.

Now Haber’den Alican Uludağ’ın haberine göre Canpolat hakkındaki dolandırıcılık soruşturması, İzmirli bir iş insanının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı şikayet üzerine açıldı.

13 Milyon TL'lik vurgun iddiası

İş insanı, Kadir Canpolat’ın kendisini Milli Emlak’a ait hazine arazilerini satma veya kiralama vaadiyle yaklaşık 13 milyon TL dolandırdığını öne sürdü.

Sahtecilik ve Dolandırıcılık Soruşturma Bürosu Savcılığı’nın talimatıyla Canpolat’ın da aralarında olduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Sulh ceza hakimliği Canpolat ile birlikte 4 kişi hakkında "13 milyon lira dolandırdıkları” suçlamasıyla tutuklama kararı verdi.

Tutuklama kararında Canpolat'ın banka hareketleri ve buna ilişkin dekont ile HTS kayıtları da delil olarak gösterildi. 

T24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 13 Aralık 2024; 12:5:47 >

• Osmanlı ocakları nedir lannn???Bu nasil bir oluşum??Ne yapar bu Osmanlı ocağı?Osmannli ocağına giden arkadaşlar?Sefere filanmi cikiyonuz???Konsepti pek bilmediğim için soruyorum arkadaşlar??Yada böyle minderli odalara vintage kıyafetlerle oturup muhteşem yüzyıl suluman filanmi izleniliyor?

• Troller uğramaz. İyi bilirler sahtekarlık ve dolandırıcılığı. Ülkeyi peşkeş çeke çeke adım atacak yer kalmadı.

• Komplo, dıjj gücler, fetööö vak vak vak...vs nin bu şahsa yaptığı komplolardır.

Yazarken ben inandım, suçsuz tez bırakıla Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı 

• Osmanlı ocakları nedir lannn???Bu nasil bir oluşum??Ne yapar bu Osmanlı ocağı?Osmannli ocağına giden arkadaşlar?Sefere filanmi cikiyonuz???Konsepti pek bilmediğim için soruyorum arkadaşlar??Yada böyle minderli odalara vintage kıyafetlerle oturup muhteşem yüzyıl suluman filanmi izleniliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 13 Aralık 2024; 12:20:54 >
  • Ya hak yolunda yapmışsa.

Bu tipler hiç şaşırtmaz.

Ceket kravat bunların kültüründe varmıymış
    Ben yok diye biliyorumda
  • Bir kaç güne aklanıp serbest kalır.

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim kadarıyla o filmi 600 sene kadar Avrupalılara izlettiler bizimkiler.

Yanlış düşünüyor da olabilirim.

• hahahahuahuauahuahuashuadhashkdjsahlkdajldjals özko gel savun la Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı 

• silistreli kullanıcısına yanıt

Tamamda bitti Osmanlı yıkıldı.Ülkemizi Atatürk kurtardı Cumhuriyeti kurdu.Devrimlerle Modern Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attı.Salaksacma olusumlarla Osmanlıcılık oynamanın bir mantığı yok.

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt

Üç kıtanın merkezinde 600 yıl kadar adaletle hüküm sürebilmiş ayrıca Roma imparatorluğuna benzetiyorum Osmanlı hakimiyet alanını .

Atlantik okyanusundan Hint okyonusuna, Orta Avrupa'dan İran'a, Akdenizi ve Karadenizi Türk gölü haline getirebilmiş tarihin gördüğü en büyük Türk imparatorluğu.

Kolay olmasa gerek bu sistemi kurabilmek.

Özlem ve saygıyla bizden önce ki o neslimizi anıyorum.

• O değilde siyaseti kısmen takip ederim Osmanlı Ocakları diye bir Ocak olduğunu ilk defa duydum hee :)

Ve Osmanlı Ocakları başkanı varmış birde Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı  Onuda ilk defa gördüm.

Ve yetmezmiz gibi Devlet arazilerini bana satacaktı diye bir iş adamı 13 milyon TL mi aldı şikayetçi mi oldmuş :D

Mahkeme bakalım ne bulacak. Ama bir iş adamı Osmanlı Ocakları başkanına neden 13 milyon TL para verir oda garip. Bana milli emlak'a ait devlet arazizilerini satacaktı demek ne demek :D Ben devleti dolandıracaktım dolandırıldım demek gibi bir şey bu...

• Osmanlı Ocakları, AKP ilişiği ve dolandırıcılık... Hiç şaşmaz. Nerde kriminal, dolandırıcı adam var hep iktidarla dirsek temasında.

Bu arada kerimcem ve ozkan gelip bunu savunmalı.
  • Devlet gerekeni yapmış. Bu dolandırıcıların aile malvarlıklarına da el konulmalı.

• Forumun azılı trolleri ortada yok🤠
  • Cebe indirdiği parayı başkalarıyla paylaşmayı unutmuştur yoksa tutuklanmazdıOsmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat dolandırıcılıktan tutuklandı 

• @0zkanK. gel senin tayfayı ilgilendiriyor.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Osmanlı Ocakları nedir yaa tanımam etmem hatta ilk defa duydum yaptıklarından da BANA NE ?

• Çok dindar oldukları için yılbaşı kutlazlar mesela, kutlayana da laf atarlar çok ahlaklı oldukları için

Ama böyle hırsızlık, dolandırıcılık varsa da en sırada koşarlar çalmak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.