Şimdi Ara

Erdoğan konuşurken İsrail ile ticaretin kesilmesini isteyen 9 protestocu tutuklandı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayır hocam,

hani diyorlar ya, "sözde Türkiye'ye yatırım gelmemesinin nedeni bizde demokrasi ve insan hakları yokmuş."

Ben de örnekleri ile diyorum ki:

Bu bir yalan ve sadece Türkiye'yi istekleri doğrultusunda yönlendirme çabaları.

Yatırım gelmesi, tamamen PARA KAZANMAYA endekslidir.

Katar'da, demokrasi mi var, krallıkla yönetiliyor ama ABD İngiltere'nin bir sürü yatırımı var. Bizim de var. Geçen gün İngiltere Kralı Arapça konuştu:)

Bir zihniyet var bizde, tamamen EZİKLER. Bir kere kendinize güvenin, ülkenize güvenin.

bir kere daha yazıyorum

yatırımın, demokrasi yada dikta ile yönetilip yönetilmemesine kimse bakmaz. Paraya bakar. Para kazanabiliyorsa,

hatta o ülkenin iş gücünü ve yeraltı kaynaklarını kolayca sömürebiliniyorsa o ülkeye bir sürü yatırım gelir.

Yada, teknolojik olarak büyük bir menfaat varsa o ülkeye yine yatırım gelir.

Bunun diğer şeylerle alakası yok.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Doğru anti demokratik olursun ama avrupa çıkarlarına çalışırsın yine sana para akar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeleaks kullanıcısına yanıt

Kesinlikle dostum. Durum bu.

ÖRneğin, Türkiye dese ki AB'ye gel kardeşim Doğu Akdenizdeki tüm doğal gaz yataklarımı sana bağışlıyorum ama gel fabrikalarını buraya dik.

Adamlar başta Almanya dünden razı bu kaynaklara.

Türkiye, Batı basınında kardeş ülke olurdu. Ama bizi iliklerimize kadar da Afrika gibi sömürürlerdi.

----

İran Devrimi öncesindeki Şah, petrollerimiz bizim neden İngiltere çıkarıp işletiyor. Bunlar İran'ın malı millileştireceğim dediğinde, Humeyni ABD'den İran'a getirildi. ve darbe ile Humeyniyi İranın başına diktiler.

Batı bu işte.

Yukarıdaki gerçekleri anlamayanlar ve Batı'yı devlet politikaları konusunda anlamayacanlar suçu Türkiye'ye atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 7 Aralık 2024; 12:35:23 >
  • Maaşlı troll arkadaşlar. Hala aynı yorumları atıyorsunuz 1.5 senedir. Maaşınızı veren partinin oyları sürekli düşüyor. Taktiğiniz işe yaramıyor. Adam hala her mesajında 6-7 kere muhalefet kelimesini kullanıyor. Beyniniz çalışmıyor mu? Yaptığınız yorumlar, algı operasyonu çöktü işe yaramıyor. Biz k.zla gülüyoruz sizin mesajlarınıza.

• Başörtülü bacılar şok  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.