< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ince hala daha aynı düşüncede. Ama her rakibine de "kaybedersen istifa edecek misin" demek kadar boş birşey yok. Sen kaybedersen AKP'den istifa eder misin? Adam genel başkan mı ki istifa etsin? Partisinin başarısızlığını eleştiren bir milletvekiliydi kendisi. Asıl tam tersi CHP oy kaybederse parti başkanlığına oynaması gereken birisi kendisi. Çünkü tek başına chpnin toplam oyundan daha fazla oy alacak.
|
Adam delikanlı gibi herkesi eleştriyor. Bizim millet delikanlıyı değil her gün kıvırtanı sever doğru demiş.
|
"Erdoğan, sana sesleniyorum, iddialı insanları severim. Sana söz veriyorum bu seçimi kaybedersem siyaseti bırakacağım, söz. Ama bir şartım var. İstediğim bir televizyon kanalında benimle çık ondan sonra. Kanalı sen seç, sunucuyu sen seç, saatini sen seç, gününü sen seç, yanına 200 tane danışman al yetmedi prompter al karşıma çık. Senden bunu istiyorum. Eğer bunu yaparsan söz veriyorum sözümün arkasındayım ama bun yap."
3:00 dk |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniVarya -- 10 Haziran 2018; 19:54:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|