< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 4 Mayıs 2018; 20:31:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 4 Mayıs 2018; 20:31:46 > |
Biz bu mülteci meselesini yazdığımızda "Erdoğan Suriyeleri göndereceğini söyledi ya daha ne istiyorsunuz!!" diyen Akp'liler gelsin hele bu tarafa. Alın görün işte birinci ağızdan cevap sizlere. Yani ne diyeyim ki ben? Sırf şu sözleri bile bunlara oy vermemek için yeterli bir sebep olsa gerek. Allah şahidimdir ki şu sözleri benim partim söylesin, söylediği dakikadan itibaren o partiye düşman kesilirim. Atatürk söylese Atatürk'e de söverdim. Ne hakkınız var lan buna? Hangi cüretle? Ota b.ka referandum yapmayı biliyorsunuz ama. Hadi yapın bir daha da görün bakalım kim neyi seçiyor.
Gene akşam akşam sinirlerimi attırdı bu adam. Ne meraklıymışsın arkadaş şu güzelim memleketi mahvetmeye, yazıklar olsun ya. İnsan düşmanına yapmaz yahu şu kötülüğü. Yeter ya yeter artık. Vallahi billlahi yeter. Tiksindirme kendinden daha fazla yazık günah ya şu memlekete. Yok bu böyle olmayacak belli oldu artık. Emin olamıyordum ama kararımı verdim. Bir kez daha bunlar seçilirse Türkiye defteri benim için kapanır. Tasımı tarağımı toplayıp giderim. 3 günlük ömrümü sinir stresle geçirecek değilim. Alın tepe tepe kullanın ülkeyi. |
Buraya da yazayım. Bir tarafta 4 milyon Suriyeli'ye vatandaşlık verme sevdasında olan Akp, diğer tarafta ise 4 milyon Suriyeliyi göndereceğini net bir şekilde ifade eden İYİ Parti. Daha bugün İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray söyledi. "Biz gaddar değiliz. Onların sıkıntılarını bir süre karşılarız ama bunun da bir sınırı vardır. Bu 4 milyon Suriyeli'yi memleketlerine göndereceğiz. Başka yolu yok." Ha bu vaad sadece İyi Parti'nin değil, Chp'nin de vaadi aynı zamanda.
Seçim sizin, karar sizin. 10-15 yıl sonra çok büyük etnik problemlere yol açacak olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesine göz yumup yummayacağınız kendi bileceğiniz iştir. Vebali sizdedir. |
Hani Suriyelileri göndereceğiz diyorlardı ? Külliyen yalan. Her zaman olduğu gibi.
|
hangi parti olursa olsun kesinlikle karşıyım.bu kişiler gece 12,00 de derhal ülkelerıne gönderilmeli.
|
bu iktidar aynen devam ederse 15 sene sonra yerli ve milli arapistanımız hayırlı olsun.
|
Yillar önceden belliydi bunlara vatandaslik verilicegi
Bide insanlari salak yerine koyup bu insanlar mühendis doktor denmesi ayri bi komedi mühendis doktor olan mültecilerin hepsi almanya da senin ülkendekilerin en az %20si okuma yazma bile bilmiyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 5 Mayıs 2018; 3:27:54 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 4 Mayıs 2018; 21:2:23 > |
|
|
|
|