< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruna -- 6 Aralık 2017; 21:34:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruna -- 6 Aralık 2017; 21:34:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Verrr mehteriiiii, tamam ağlamıyorum gözüme millete hizmetkar olan dünya lideri kaçtı
|
bisi degilmis; kelle basi 350tl (suriyeliler hariç, kundaktaki bebek dahil)
|
Para lazım diyor ama gsm şirketlerinin borcunu siliyor sanki halk zengin onlar fakir
|
Troller bu konuya uğramıyor. Gidip dis guclerin oyunu vb konular aciyor ki zamlar konusulmasin. Bu yasa ile sadece benim cebimden yilda 15-20 bin tl fazla para cikacak. Arabam 2006 model bu arada. Iphone falan da kullanmiyorum.
|
Vatandaş toplanıp isyan etse tepki gösterse çıkartamazlar bu kadar biz niye fedakarlık ediyoruz trilyonluk saraylarda yaşamayın bilmem kaç bin euroluk saat takmayın mercedese binmeyin bakanlıkların özel uçağıymış ne bileyim imamhatibin ikramiyesiymiş yok yazlık saraymış.
Yeter ulan biz halka yapılan zulüm tarihte kimseye yapılmamıştır utanmasalar domalın diyecekler |
Zam, zam! Tiksinti geldi yeminle!
Daha bunun 2018'i var ! |
anlaşılan satılacak yer kalmamış lojmanlara el atmışlar
|
Reza hapiste , siyasilerimiz onun yokluğunu hissetmemeli , dayanın.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruna -- 9 Aralık 2017; 16:0:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 6 Aralık 2017; 22:55:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|