Şimdi Ara

Erdoğan torba yasayı onayladı: Vatandaştan 28 milyar Lira çıkacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
9.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkın partisi Ak parti hüloooo hüloo lo lo diloy lo dans time.
  • Reis , ne yapsa yeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torba ufak geliyor artık çuval yok mu reisim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu nasıl ülke yönetmektir? Tepeden tırnağa herşeye haftada bir zam getirince ülkemi yönetiliyor?

Bu ülkede cumhurbaşkanı, başbakan, milletvekilleri ne için her ay bu kadar maaş alıyor? Bunların hepsini kovalım verin bana 10000 tl maaş her hafta önüme gelen zam kağıdına imza atayım bitti gitti. Zam zam zam.. zam zam zam.. başka bi bildikleri yok. Her hafta herşeye zam koyunca ülkemi yönetmiş olunuyor? Her hafta herşeye zam koyarak bu ülke daha nereye kadar böyle idare eder? Nere kadar gidecek bu?

Biz bu adamlara hergün zam yapsınlar diyemi oy veriyoruz? Beceremiyorsan çekil kenara arkadaşım. İşi bilen yönetsin. Bu milletin akp fetişizmini hiç anlamıyorum zaten. Düşünsene senin koca holdingin var ve beni holdingin müdürü yapıyorsun. Ben holdingi çok kötü yönetiyorum ve holding batıyor iflas ediyor. Ama sen patron olarak gelip benim sırtımı sıvazlayıp aslanım yeterki sen ye, holding batsın umrunda değil diyorsun. SEBEP???

Nasıl bir gözü kör olmaktır bu? Düşünsene ya sen beni işyerinin başına getiyorsun ben işyerini batırıyorum sen gelip aslanım benim yeterki sen keyfine bak silkmişim iş yerini diyorsun. Neden ulan neden? Ne özelliğim var benimde bu kadar kötü yönetime rağmen sırtım sıvazlanıyor? Nasıl bir aptallıktır bu nasıl bir akıl tutulmasıdır.

Adamlar hergün herşeye zam yapmayı ülke yönetmek zannediyor. Bunun adı ülke yönetmek değil kirleri halının altına süpürmek. O kirler elbet birgün birilerini yutacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Bir devlet dusunun ki sanayi, bilim ve yazilimla degil gazozdan aldığı vergiyle ayakta dursun

Yol yabti

+1 Alinti yapmadan duramadim kardesim
  • Herşey vatan içün arkadaşlar .büyle yapmayın lütfan.

• Böyle ülke yönetilecekse ben talibim arkadaş ya nasıl olsa vatandaşa girecekse herşey kolaymış valla böyle.

• Hükümet, Türk telekomun batmaması için elinden geleni yapıyor :)

Bir özelleştirme neden yapılır? Özelleştireceğiniz kamu kurumu iyi yönetilemiyordur, beklentinin çok altında verim sağlıyodur, zarar ediyorsunuzdur özelleştirirsiniz.

Ee Türk Telekom özelleştirildiğinden beri ne değişti? Ne altyapı gelişti ne de teknoloji ileriye gitti. Hatta üstüne altyapının gelişmesini engellediler. Yıl sonunda açıkladıkları zarar da cabası.

Ama hükümet ne yapıyor? 5 milyar lira civarındaki borcu siliyor. Afedersiniz ama siz kimin parasıyla kimin borcunu siliyorsunuz? Borcunu sildiğiniz firma ya da firmalar, bu vatandaşa ücretsiz hizmet mi veriyor? Bu ülkeye katma değer mi üretiyor? Ne yapıyor?

Allah hepinizin belasını versin.
  • Anamizdan emdigimiz sut vardi o bile vergiye tabii oldu.

• Mükemmel olmuş. Umarım daha da kötü durumlara gelir hu ülke. Hiç acımıyorum, ben bir şekilde geçinirim.

• bu millete mustehak

• Hiçbir şekilde kalkınma olmayacak

İç sorunlar giderilmeyecek

Suriyeliler hiçbirşey yapmadan rahat rahat yaşayacak

Vergi artcak

Kira artacak

Benzin artacak

MTV artacak

Sabah 6 akşam 8 tuğla taşıyan adam et yiyemeyecek

GSM'e zam gelecek

Dolar artacak

Euro Artacak

Her bokun altından vergi alınacak

Kullandığımızın 2 katı fatura gelecek fakat nedeni belrtilmeyecek

A Haber-ATV-ShowTV vs gibi kanallarda "şu şöyle öldü bu bunu öldürdü" diye paso haber yapılıp halk uyıtulacak

CHP belge açıklarken program bir anda yemek programına alınacak

Maaşımıza hiçbir şekilde zam yapılamayacak

VE BİRDE UTANMADAN BİZE "DAHA FAZLA PARA VERİLECEK" DENECEK.℅50 MUTLU MUSUNUZ?ÜLKENİN AMINA KOYDUNUZ!!

• Milletine bu kadar hainlik eden hükümet hatırlamıyorum...Şu yasa vatana ihanet yasasıdır

• Bu hırsızlar gitse bile bu vakitten sonra hiç kimse bu ülkeyi toparlayamaz. Hiçbir umudum da kalmadı. Hiçbirşeyin de iyiye gideceğini düşünmüyorum. Çünkü bişeyleri satarak elde ettikleri para artık suyunu çekti. Çark dönmüyor tek gelir kaynağımız vergi haline geldi. Bu yüzden düzelmeyecek. Kim geri alacak bu milletin şirketlerini. Nasıl vergi yüklemeden dönecek ülke? Üretim, dönüşüm, iletim, ham madde hiçbirşey elimizde değil artık.

Ama ver mehteri devam 80 milyon insanın sırtından birkaç kişi başta olmak üzere sadece birkaç bin insan yesin de yesin paralar paralar evler yalılar İsviçre de hesaplar. Dünya da cennet hayatı mis gibi huzur.

Buna rağmen, halk kendi içinde birbirine girmiş. Görüşler o kadar farklı ki iş felsefi boyutu, siyasi görüşü aştı uçtu gitti puf oldu. Oysa ki görüntü net. Bazı insanlar 3 kuruş için kula kulluk ediyor; ülkesinin, namusunun kendi cebinde ki paranın birilerine peşkeş çekilmesine göz yumuyor.

Hatta bu insanlar o kadar kandırıyorlar ki kendilerini artık kimsenin çaba göstermesine gerek bile yok. İdrak yetenekleri kayboluyor, mankurtlaşıyorlar. Son vakte kadar bu saplantının nedenini anlıyordum. İnsanın yaradılışında var. Genlerine işlemiş ki tarihte birçok millet din, cennet vaadi, cehennem korkusu, onur, cesaret, valhalla v.b. safsatalarla kandırılmıştı. Ancak bu kadar da beklemiyordum. Her toplum hak ettiği gibi yönetilir. Keşke sihirli değneğim olsa da şu ülkeden birkaç kişiyi kaçırıp kendimi de onları da kurtarsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Vatandaş toplanıp isyan etse tepki gösterse çıkartamazlar bu kadar biz niye fedakarlık ediyoruz trilyonluk saraylarda yaşamayın bilmem kaç bin euroluk saat takmayın mercedese binmeyin bakanlıkların özel uçağıymış ne bileyim imamhatibin ikramiyesiymiş yok yazlık saraymış.

Yeter ulan biz halka yapılan zulüm tarihte kimseye yapılmamıştır utanmasalar domalın diyecekler

İnan domalın desele bu halkta domalacak öyle bir kitle var ki , düşün gerisini.

Her şeye sorgulamadan he diyip geçen büyük bir kitle var. Buda haliyle kurunun yanında yaşıda yakıyor.

Bunun çözümü belli.

Ülkeyi terk etmek. Bırakıp bu kitlenin kendi çukurlarında boğulmasını seyredeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 9 Aralık 2017; 2:25:7 >
  • Bu konuya neden hiç akpliler girmiyo ? hep dış mihrakların oyunu falan nerde hikaye masal ordalar çocuk gibi kulaklarını tukayıp " lanla lala la la" diyolar

• helal etmiyorum. Artık inancım da kalmadı, ilahi adaletten beklentim de ama ne olur ne olmaz belki varsa öyle bir şey ben yine de hakkımı helal etmiyorum. Bu kadar dalga geçercesine vatandaşın sırtına binilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

isterse %500 yapsın reis canı sağolsun.
    yeterki tekrar birileri tarafından kandırılmasın
    yeterki istanbula tekrar ihanet etmesin
    yeterki siyasi bedeli olur diye akp li fetöcüleri saklamasın
    yeterki büyük firmaların vergi borcunu silerken kobilere ek vergi koymasın

biz lüksten falan geçeli çok oldu. limonata içmeyiveririz sorun yok. insan gibi yaşayabilelim yeter.

Çok haklısın kardeşim. Senin gibi vatansever evlatları zor çıkar. Gel sen maaşının yarısını devlete ver devletin bekası için kardeşim var mısın? Bu ülkenin Akp yanlısı yüzde ellisi bence devletin bekası için bunu yapmalı.

Cumhurbaşkanlığına mektup yazmalı tez vakit. Veya akpli halkın üzerinden alınan vergilerde güncellemeye gidilsin daha fazla vergi alınsın. Bu insanların hepsi vatansever, tankın önüne yatmış adamlar bence ekonomiyi kurtarsa bu Akp halkı kurtarır.

mektubu hazırlıyorum araya bazı önerilerimi de ekleyeceğim.

bu projelerde imam hatip liseli bilim insanlarının yardımı gerekecektir.
    zira meslek liselerinin sayısı azalırken imam hatip liselerinin sayısı artıyor.
    teknik eleman ihtiyacı imam ihtiyacından fazla ve önemli olduğuna göre demek ki imam hatipliler de bilimle uğraşacaklar.
    bu kardeşlerimizden faydalanmalıyız

hedef projelerim şunlar.
    - camilerin boş olduğu anlarda otomatik harekete geçen namaz kılan robot yapma (zira camilerimiz cuma ve bayram namazları dışında boş kalıyor)
    - sadece belirlenen dini grubu (fetö gibi) tespit edebilen yapay zeka geliştirme
    - ekonomik verilerin kötüye gitmesi durumunda otomatik olarak polemik konusu üreten bir merkez oluşturma ( bu yapılmış olabilir emin değilim)

diyanet ve farlı cemaatlerden onay alınca mektuba yazacağım.
    zira satrançla ilgili bir proje vardı cübbeli ahmetten döndü, bitcoin projesi vardı diyanetten döndü. önce bi onay almakta fayda var.

• O.Beverly kullanıcısına yanıt
    öyle diyorsunuz da almanyanın ürettiği arabadan almanyadan daha çok para kazanıyor bu devlet. bence bu bir ticari başarıdır :D
  • Milletten toplanan vergi betona yol gömüleceğine sanayiye gitseydi bu günleri yaşamazdık.
    Karadenizli siyasetçiye oy vermeyeceksin. Çünkü sanayi ile değil inşaat ile irtibatlılar. Elinden gelen de inşaat sektörünü canlandırmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.